2010 Şubat Anneleri

bebeğim yarın 9 haftalık oluyor allah izin verirse, ikimiz de iyiyiz çok şükür. beslenmemize dikkat ediyoruz. 67 ile başlamıştım düzenli beslenme ile 2 kilo verdim 65 kiloyum. aslında herşeyi yiyorum bulantım hiç kalmadı.ama tatlı yiyemiyorum o zaman bulantım başlıyor. ekmek 3 dilim makarna pilav iki yemek kaşığı kadar yiyorum. bol bol salata, meyve ve kırmızı, beyaz et yiyorum. umarım ben de 13-15 kilodan fazla almam zaten balıketliyim. ben yine ara ara girer size kendimden haber veririrm. sizi zaten takip ediyorum. hepinizi öptüm sevgiler...

amin canım Allah herşeyin hayırlısını versin inş.

canım iyi olmanıza sevindim, siz yeter ki iyi olun da kocişin biraz haklı galiba ben de duymuştum kablosuz bağlantı kullananların dikkat etmeleri gerektiğini, ama olsun bu hiç girilmeyecek anlamına gelmez değil mi :jeyyar: sen arada girdiğinde en azından bi selam ver cnm, iyi olduğunu bilelim öpüyorum tatlım opuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))

ay ne güzel Allah nazarlardan saklasın inş. sağlıkla kucağına aldığın gün olsun
bizede kalp atışlarını duymayı nasip etsin

kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?

slm kizlar nasilsiniz? ben iyice tuhaflastim 1 gun cok iyiyim 1 gun cok fenayim istifra etmeye de basladim, zaten istahim yoktu yediklerim de bosa gidince moralim bozuluyor.

Ama hafta sonu kara gittik cok guzeldi cok eglendim biraz temiz hava da iyi geldi sanirim. biliyorum siz orda sicaklarla bogusuyorsunuz, Allah yardimcimiz olsun hepimizin

kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?

canım 3 aya kadar devam eder diolar benim acaip bulantım var aslında bu bebeğimin benle olduğunun kanıtı ama gece gündüz yatarkende otururkende bulanıyo yediklerim midemde dönüp duruyo hiç istifra etmedim ama tutuyorum kendimi istifra edince hastlanaıyorum ben midemde gastirit ve reflu var hepsi bi arada haşat durumdayım aç ama bişiy yiyemeyen bir hal yesende 10 dk sonra ıyyy nasıl yedim bunu oluyorum bi meyveden tiksinmedim çok şükürr a.s

canım aslında yediğini çıkartıyosun ya yedikten sonra faydası olucak şey oluyor çıkarsanda yediğin şeyin vitaminin bebeğe gidiyo istifra etmek anneyi zayıflatıyo vede berbat ediyo okadar banada tecrubeliler söyledi kaydirigubbakcemile2

sorma cnm ya bogazim kaniyor artik, ama napalim hersey yolunda olsunda biraz rahatsiz olalim..tek umudum 3. aydansonra bitecegi :Saruboceq:

canım çok sevindim iyi olmanıza bu afacanlar annelerine şaka yapmaya bayılıyorlar maşallah Allah nazarlardan saklasın

benimki de sabah akşam dur durak dinlemiyor. bende de gastrit ve reflü var zaten midemdeki gaz da tetikliyor bulantıyı.
aslında ben her meyveyi yiyemiyorum en rahat yediğim muz. şeftali de bulandırıyor beni. bir ara elma yedim o da gaz yaptı midemde öldürdü beni. aman Allah bebeklerimize sağlık versin de geer bu günler de inşallah. inşallah en kısa sürede geçer :1rolleyes:
bi de şu uyku. uyuyup uyanınca daha kötü oluyorum aslında ama dayanamıyorum bi de bakıyorum olduğum yerde dalmışım mirmirmirmir normalde hiç yapmazdım

Selam Arkadaşlar,

Ben de şubat 2010 annesi olacağım Allah'ın izniyle. Normal doğum tarihini doktor 1 Mart olarak söyledi ama o günlere kalmayacak 20 şubat gibi hazırla kendini dedi. Ben şu an 6+1'im, aynı Essemayit gibi. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.

sağol canım hoşgeldin bir anne daha katıldı aramıza kaydirigubbakcemile2

Allah yardimcin olsun cnm, bende muz pardon ama kabizlik yapiyor oyuzden yiyemiyorum ama icimi rahatlatiyor.. senin tam tersine surekli uyumak istiyorum midem bulanmasin diye.. ne yiyecegimi sasiriyorum cunku uyanikken.. kraker falan gormek istemiyorum artik :sm_confused:

hosgeldin cnm aramiza a.s.

canım işten gelince bir uykum geliyo uyuyom kalkınca ağzım bi acaip kafam kalkmıyo kimseyi çekemiyorum Allah tan kaynanam yemek yapıyo tabi ben yiyemiyorum o ayrı.şeftali kayısı muz karpuz felan hepsini yiyorum çok şükür
dediğin gibi Allah bebeklerimizi ii etsinde bizde ii oluruz

günaydın şekerler..

ben bu gece rüyamda, erkek çocuğumun sünnet düğününü yapıyordum :) memlekette yemek veriyorduk, buradaki çevremiz de az olduğu için, küçük bir kutlama yapıyorduk..yani bunları bu şekilde yapayım diye planlıyordum. hayırlara gitsin.

fifacım başın sağolsun,allah rahmet eylesin

biricik bence bir fırsatını bulup, kardeşinle aranı düzelt,ilk adımı sen at,ne olacak. kardeş kardeşe küs olur mu hiç?

kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:

ayy ben de çok severim kabak tatlısını..

çok şükür bişey yokmuş,çok sevindim canım, söyle bıcırığa bi daha seni de bizi de korkutmasın böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…