valla ben bel ağrısından duramıyorum bazen çoğunluklada tatlı yiyorum hiç tuzluyla ekşiyle aram yok nutellayı kaşık kaşık götürüyorum valla benimde içimden erkek gibi geliyor tabi hayırlısı olsun ama hamile kalmadan önce içimden geçirmiştim hamile kalırda oğlum olursa babacığımın adını koyucam bizde erkek olmadığından soyadı yürümicek ama adı bizimle olsun hep diye babamı 2 sene evvel kaybettimdeneden bilmiyorum kendimi şartlamıyorumda ama içimden hep erkek geçiyo Allahım hayırlısını sağlıla versin kucaklarımızı şimdiden acılarını göstermesin yarabbim
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız? ben ve bebeğim iyiyiz. topici epeydir ihmal ettiğimin farkındayım. ama eşim çok fazla internete girmemi istemiyor. ben de bir başlayınca bırakamıyorum bütün gün başından ayrılamıyorum. bağımlılık yapıyor yani.bir de biz burda modemsiz net kullanıyoruz hani 3G olanlardan. bunun radyasyon tehlikesi daha fazlaymış.ya da eşim beni öyle kandırıyor bilemiyorum. o yüzden uzaklaşmaya çalışıyorum. ama ara ara girip sizlerin geçmiş yazışmalarınızı okuyorum.herkes iyi gördüğüm kadarıyla.
volescim, fifacım diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler. beni merak etmişsiniz
günaydın bayanlar Allah ın merhameti ve esirgemesi sizlerle olsun opuyorumnanaktan
herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))
kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?
slm kizlar nasilsiniz? ben iyice tuhaflastim 1 gun cok iyiyim 1 gun cok fenayim istifra etmeye de basladim, zaten istahim yoktu yediklerim de bosa gidince moralim bozuluyor.
Ama hafta sonu kara gittik cok guzeldi cok eglendim biraz temiz hava da iyi geldi sanirim. biliyorum siz orda sicaklarla bogusuyorsunuz, Allah yardimcimiz olsun hepimizin
canım aslında yediğini çıkartıyosun ya yedikten sonra faydası olucak şey oluyor çıkarsanda yediğin şeyin vitaminin bebeğe gidiyo istifra etmek anneyi zayıflatıyo vede berbat ediyo okadar banada tecrubeliler söyledi kaydirigubbakcemile2
herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))
canım 3 aya kadar devam eder diolar benim acaip bulantım var aslında bu bebeğimin benle olduğunun kanıtı ama gece gündüz yatarkende otururkende bulanıyo yediklerim midemde dönüp duruyo hiç istifra etmedim ama tutuyorum kendimi istifra edince hastlanaıyorum ben midemde gastirit ve reflu var hepsi bi arada haşat durumdayım aç ama bişiy yiyemeyen bir hal yesende 10 dk sonra ıyyy nasıl yedim bunu oluyorum bi meyveden tiksinmedim çok şükürr a.s
Selam Arkadaşlar,
Ben de şubat 2010 annesi olacağım Allah'ın izniyle. Normal doğum tarihini doktor 1 Mart olarak söyledi ama o günlere kalmayacak 20 şubat gibi hazırla kendini dedi. Ben şu an 6+1'im, aynı Essemayit gibi. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.
benimki de sabah akşam dur durak dinlemiyor. bende de gastrit ve reflü var zaten midemdeki gaz da tetikliyor bulantıyı.
aslında ben her meyveyi yiyemiyorum en rahat yediğim muz. şeftali de bulandırıyor beni. bir ara elma yedim o da gaz yaptı midemde öldürdü beni. aman Allah bebeklerimize sağlık versin de geer bu günler de inşallah. inşallah en kısa sürede geçer :1rolleyes:
bi de şu uyku. uyuyup uyanınca daha kötü oluyorum aslında ama dayanamıyorum bi de bakıyorum olduğum yerde dalmışım mirmirmirmir normalde hiç yapmazdım
Selam Arkadaşlar,
Ben de şubat 2010 annesi olacağım Allah'ın izniyle. Normal doğum tarihini doktor 1 Mart olarak söyledi ama o günlere kalmayacak 20 şubat gibi hazırla kendini dedi. Ben şu an 6+1'im, aynı Essemayit gibi. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.
benimki de sabah akşam dur durak dinlemiyor. bende de gastrit ve reflü var zaten midemdeki gaz da tetikliyor bulantıyı.
aslında ben her meyveyi yiyemiyorum en rahat yediğim muz. şeftali de bulandırıyor beni. bir ara elma yedim o da gaz yaptı midemde öldürdü beni. aman Allah bebeklerimize sağlık versin de geer bu günler de inşallah. inşallah en kısa sürede geçer :1rolleyes:
bi de şu uyku. uyuyup uyanınca daha kötü oluyorum aslında ama dayanamıyorum bi de bakıyorum olduğum yerde dalmışım mirmirmirmir normalde hiç yapmazdım
kabak tatlısı istiyom hemde çok heryeri aradım ama mevsimi deil diolar :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?