kızlar kaynanalarınız ne alemde benimki örmeye başladı annem daha erken diom dur bakalım bi belli olsun sonra diom olsun ben öreyimde ölür giderim bide ben bu zamanı bekliyodum yıllardan beri zemuszemus
anım her gün pastalar uçuyordu gözümün önünde:bbo:,,,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,eşimde sağolsun benim çanım istiyor diye her akşam eve gelirken büyük boy pasta alırdı!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o pastalar sayesinde aldım işte,ama bu sefer pasta yok,birde çok fena su topladı benim vuçüdüm son aylarda...
ama verdim o kiloyu şu anda 67 kiloyum... kaydirigubbakcemile3
bu sefer almak istemiyorum,yediklerime dikkat!
ben sekiz aylık olana kadar hiçbirşey almamıştım ama kafamızda karar vermiştik şunu alalım diye sürekli bakardık ama sekizinci ay bi çıktık on günde herşeyini hazırlamıştık.bence çok erken biraz bekleyelim
bitanem ben bol miktarda yapıp şiyeye dolduruyordum çabuk bitiyor zaten bebek büyümeye başlayına,kaşındıkça yağlanaçaksın ama unutma bol yağlanaacksın!!!
sabretmek zor ama bende 8 aya kadar almama taraftarıyım aslında doğup gelene kadar almamak lazım ama olmazkii gamyoncuiremsu
kızlar annem bendede kardeşimdede hep karnına lasonil krem sürmüş ve maşallah çizik bile yok o pamuk göbüşünde beni 3,950kg kardeşimi 4,050kg normal bi şekilde çatır çatır doğurmuş ve çokta zayıfmış kaç kilo aldığını sorarım
Fifa, Papatya,
Başınız sağolsun arkadaşlar. Allah sabrını versin inşallah. Ne diyeceğimi bilemedim inanın, Allah yardımcınız olsun.
sabretmek zor ama bende 8 aya kadar almama taraftarıyım aslında doğup gelene kadar almamak lazım ama olmazkii gamyoncuiremsu
İnşallah o günleri de görürüz. Çok ağır zamanlarımıza denk getirmemek lazım, malum kışın alışveriş çok keyifli olmayabilir. Ekim gibi alışveriş için listemi oluşturmuş olurum gibi geliyor, Allah'ın izniyle. Kayınvalidemi bilmiyorum ama annem benim birkaç bebeklik kıyafetlerimi, yastığımı filan saklıyormuş meğerse. Dün aradı, yıkadım herşeyini, gelirken getiricem dedi. Büyükler bizden hızlı çıkacak anlaşılan...
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız? ben ve bebeğim iyiyiz. topici epeydir ihmal ettiğimin farkındayım. ama eşim çok fazla internete girmemi istemiyor. ben de bir başlayınca bırakamıyorum bütün gün başından ayrılamıyorum. bağımlılık yapıyor yani.bir de biz burda modemsiz net kullanıyoruz hani 3G olanlardan. bunun radyasyon tehlikesi daha fazlaymış.ya da eşim beni öyle kandırıyor bilemiyorum. o yüzden uzaklaşmaya çalışıyorum. ama ara ara girip sizlerin geçmiş yazışmalarınızı okuyorum.herkes iyi gördüğüm kadarıyla.
volescim, fifacım diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler. beni merak etmişsiniz
herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))
kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?
Selam Arkadaşlar,
Ben de şubat 2010 annesi olacağım Allah'ın izniyle. Normal doğum tarihini doktor 1 Mart olarak söyledi ama o günlere kalmayacak 20 şubat gibi hazırla kendini dedi. Ben şu an 6+1'im, aynı Essemayit gibi. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.
fifacıgım daha önce okudum ama elim yazmaya varmıyor.benimde yedi ay önce başıma geldi .sen abini ben annemi kaybettim.seni çok iyi anlıyorum ahala atlatamadım.şimdi birde hamileyim annemi daha çooook istiyorum anneme naz yapmak istiyoruuuum ama o yok..başın sagolsun:gitme:Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
valla işin doğrusu bizler bebeğin cinsiyeti öğrenince kimse tutamaz bişiy almamak için çok zor dayanırız bana öle geliyo zemuszemus
tünaydın kızlar
nasılsınız?
geçmişi okurken öglen oluyor valla :)
ben çok heyecanlıyım pazartesi olan randevumu perşembeye aldım
çünkü progestan bitiyor bakalım doktor teyzesi ne önerecek yavruma
kızlar çok korkuyorum kalp atışını bu haftada duyarım değil mi?
heyecandan ölüyorum inanın randevuyu aldığımdan beri elim ayagıma dolanıyor
allahım ne olur göreyim bebişimi :)
tünaydın kızlar
nasılsınız?
geçmişi okurken öglen oluyor valla :)
ben çok heyecanlıyım pazartesi olan randevumu perşembeye aldım
çünkü progestan bitiyor bakalım doktor teyzesi ne önerecek yavruma
kızlar çok korkuyorum kalp atışını bu haftada duyarım değil mi?
heyecandan ölüyorum inanın randevuyu aldığımdan beri elim ayagıma dolanıyor
allahım ne olur göreyim bebişimi :)
bana kalırsa görebilirsin 6+6 oluyorsun perş. günü şayet geç dillenme değilse bence görebilirsin... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?