2010 Şubat Anneleri

kızlar kaynanalarınız ne alemde benimki örmeye başladı annem daha erken diom dur bakalım bi belli olsun sonra diom olsun ben öreyimde ölür giderim bide ben bu zamanı bekliyodum yıllardan beri zemuszemus

kızlar mart annelerine şöyle baktımda orasıda oluşmaya başlamış.artık şubat annelere bitmiş demektir.ne güzel çok hamile var dimi

kızlar kaynanalarınız ne alemde benimki örmeye başladı annem daha erken diom dur bakalım bi belli olsun sonra diom olsun ben öreyimde ölür giderim bide ben bu zamanı bekliyodum yıllardan beri zemuszemus

ben sekiz aylık olana kadar hiçbirşey almamıştım ama kafamızda karar vermiştik şunu alalım diye sürekli bakardık ama sekizinci ay bi çıktık on günde herşeyini hazırlamıştık.bence çok erken biraz bekleyelim

merhaba kızlar bende ocak annesi olacagım inş.gelip bir bakayım dedim.şimdi herkesin derdi bulantılar vsdir.sabredin geçer.hoş ben 14 haftalık oldum hala sürekli kusuyorum:))
kendinize ve bebişlereinize iyi bakın...

şekercim o kadar pastanın sonucunda kızınmı oldu oğlunmu?

sabretmek zor ama bende 8 aya kadar almama taraftarıyım aslında doğup gelene kadar almamak lazım ama olmazkii gamyoncuiremsu

bitanem ben bol miktarda yapıp şiyeye dolduruyordum çabuk bitiyor zaten bebek büyümeye başlayına,kaşındıkça yağlanaçaksın ama unutma bol yağlanaacksın!!!

kızlar annem bendede kardeşimdede hep karnına lasonil krem sürmüş ve maşallah çizik bile yok o pamuk göbüşünde beni 3,950kg kardeşimi 4,050kg normal bi şekilde çatır çatır doğurmuş ve çokta zayıfmış kaç kilo aldığını sorarım

Fifa, Papatya,

Başınız sağolsun arkadaşlar. Allah sabrını versin inşallah. Ne diyeceğimi bilemedim inanın, Allah yardımcınız olsun.

ben ilk bebekte 20 kilo aldım bu sefer bu kadar almak istemiyorum.ama iştahta açılınca nasıl durduracagım bilmiyorum

Fifa, Papatya,

Başınız sağolsun arkadaşlar. Allah sabrını versin inşallah. Ne diyeceğimi bilemedim inanın, Allah yardımcınız olsun.

harada canım çok sagol.sende aramıza hoşgeldin.saglıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi

sabretmek zor ama bende 8 aya kadar almama taraftarıyım aslında doğup gelene kadar almamak lazım ama olmazkii gamyoncuiremsu

İnşallah o günleri de görürüz. Çok ağır zamanlarımıza denk getirmemek lazım, malum kışın alışveriş çok keyifli olmayabilir. Ekim gibi alışveriş için listemi oluşturmuş olurum gibi geliyor, Allah'ın izniyle. Kayınvalidemi bilmiyorum ama annem benim birkaç bebeklik kıyafetlerimi, yastığımı filan saklıyormuş meğerse. Dün aradı, yıkadım herşeyini, gelirken getiricem dedi. Büyükler bizden hızlı çıkacak anlaşılan...

valla işin doğrusu bizler bebeğin cinsiyeti öğrenince kimse tutamaz bişiy almamak için çok zor dayanırız bana öle geliyo zemuszemus

kızlar ben çıkıyorum kociş ögle yemegine gelecek.öptüm hepinizi

merhaba kızlar benim hiç keyfim yok
ağzımın tadı yok
hafif ve gecmeyen bi bulantı benimle
çalışmayı sevmiyorum insanlarla uğrasmak zor geliyo

günaydın canlarım walla maşallah oku oku bitmedi geçmiş iyi kaynatmışsınız:)))

canım benim burda hepiniz benim için ayrı değerlisiniz görmediğim anda eksikliğinizi hissediyorum... ama iyi olmana çok sevindim önemli olanda bu zaten çok fazla katılamasanda muhabbetlere iyi olduğunu bilmek yeter:)) opuyorumnanaktan :1hug:

canım çok mutlu oldum Allah hep aynı mutluluğu yaşatsın inşallah her doktordan gelişimizde ağzımız kulaklarımızda olsun :dance: :dance:

kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?

canım benim yarın 11. haftaya giriyorum ama hala çok şiddetli bulantılarım var her bünyede aynı olmuyo işte :1no2: inşallah en kısa zamanda bende atlatırım :Saruboceq:

Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım allah sabırlar versin başın sağolsun çok zordur tahmin edemiyorum acısını ama bu sözü daha önce fatmayada söylemiştim annenin ruhu bebişinde tekrar seninle olucak canım.. anneler çocuklarını hiç yanlız bırakmazlar.. :teselli:

valla işin doğrusu bizler bebeğin cinsiyeti öğrenince kimse tutamaz bişiy almamak için çok zor dayanırız bana öle geliyo zemuszemus

bencede canım ben şu anda bile internetten bi dolu şey gözüme kestirdim alıncak ama işte rengi kaydirigubbakcemile3 cinsiyet belli olsunda bakalım ama duramam ben kendimi biliyorum anacım tez canlıyım helede bu heves varken :teytey:

tünaydın kızlar
nasılsınız?
geçmişi okurken öglen oluyor valla :)
ben çok heyecanlıyım pazartesi olan randevumu perşembeye aldım
çünkü progestan bitiyor bakalım doktor teyzesi ne önerecek yavruma
kızlar çok korkuyorum kalp atışını bu haftada duyarım değil mi?
heyecandan ölüyorum inanın randevuyu aldığımdan beri elim ayagıma dolanıyor
allahım ne olur göreyim bebişimi :)

bana kalırsa görebilirsin 6+6 oluyorsun perş. günü şayet geç dillenme değilse bence görebilirsin... :CüvCüv:

canım 7 hafta dolunca kalp atışları duyulması gerek inş. duyarsın bende bekliyorum sabırsızlkla c.tesiye randevum var pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorum bi kere duysam doktor sorun yok dese yeticek banaa sonra rahat rahat hayllere dalacammm

bana kalırsa görebilirsin 6+6 oluyorsun perş. günü şayet geç dillenme değilse bence görebilirsin... :CüvCüv:

inşallah canım ya inşallah görürüm
ben ilk haziranın 25inde gitmiştim sata göre 4+6ydı karından ultrasonla kese göründü
doktor tahmini 5-6 haftalıksın dedi sata uyuyordu tarihi
14 gün geçmiş olacak 7-8 haftalığa denk geliyor zaten sata görede 7. haftanın sonun 8. haftanın başlangıcı oluyor
ayyy öyle heyecanlıyımki inşallah görürüm bebişimi
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…