2010 Şubat Anneleri

fifacıgım daha önce okudum ama elim yazmaya varmıyor.benimde yedi ay önce başıma geldi .sen abini ben annemi kaybettim.seni çok iyi anlıyorum ahala atlatamadım.şimdi birde hamileyim annemi daha çooook istiyorum anneme naz yapmak istiyoruuuum ama o yok..başın sagolsun:gitme:Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

60 lira ssk lı üçretmi pahalımış,ben 100 veriyorum özelde benim dr ye,burda mediçana hastanesi var bize yakın oranında dr si çok iyi oraya gitmeye niyetlendim aslında ben ilk etapta, ama kendi dr den vaz geçemedim sonra,inanılmaz rahatım kendi dr ile,neyse mediçanada ssklı üçret 20 tl kadın doğumda,mediçana varmıki bursada...?

ayykızlar başınız sağolsun canlarım rabbim dayanma gücü versin hepinize inş

fifa anım başın sağolsun ,Allah bol sabır versin,çok ama çok zor...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım senin de başın sağolsun, seni anlıyorum canım bana da hala o kadar zor geliyor ki, ben de hala tam olarak atlatamadım hatta bi ara psikiyatriste de gittim, daha dün gece yine abimi gördüm rüyamda aslında ölmemiş yaşıyor oluyor, onu görünce sarılıp ağlamaya başlıyorum biliyordum zaten ölmediğini diyorum ............
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş inşallah bizlere de dayanma gücünü verecek cnm, inşallah bize gönderdiği mucizelerimize sarılıp dayanacağız

canım burda mediçana yok bikaç hastane var ücretleri 30 40 arası ama dolu randevuları dolu nerdeyse bir ay biyerden randevu istedim te 10 ağıstos dio bitanesini haziran yoktu aradım 31 temmuza günm verdi.yoğunluk var ii olan doktorlara randevu alamıyosun ne zormuş doktor bulmak napıcağını karar verememek biraz heyecanlı ve evhamlı bir yapıya sahibim doktora soru sorunca yüzünü değiştirmesi bile bana yetiyo

maşallah cnm.ben ve eşim ilk zamanlar çok rüya gördük.netten anlamına bakıyorduk hep erkek çocuğunuz olucak diyordu.bakalım rüyalar çıkıcakmı.kaydirigubbakcemile3ama benim için hiç farketmio kız,erkek 2.de düşünürüm herhalde cinsiyeti biri farklı olsun die.kaydirigubbakcemile3

Allah sabır versin çok zor bişiy ağlamaklı oldum ben bir yıllık evliyim hala annemi özleyince ağlarım çok şükür başımda Rabbim sana güç versin kalbine dayanma takati versin anne olunca inş. acın hafifler

valla istanbulda olsan gel benim dr ye diem ama işin zor,sen yine ya özel bul yada bir doruğuda dene,en azıdan doruk olursa dr ye ayrı üçret ödemek zorunda kalmazsın doğumda....çok zor iş bu,çevrenden sor soruştur biraz....

inşallah canım.zaman herşeyin ilacı derler bizde bekleyecegiz

canım çok sagol.anneler özlenmezmi ne güzel.en azından ilk bebegimi gördü bu beni biraz teselli ediyor

bitanm başın sağolsun seninde,gerçekten çok zor anne-baba kaybetmek,ben 2 sene öne babamı kaybettim ve hala babamın yokluğunu çok hissederim...insanın bir kanadı kırılmış gibi oluyor birisi gittiğinde...

evet hala o kanadı tamır edemedim.anne çok başka oluyormuş bunu anladım.canım seninde başınsagolsun.anneler evlatlarına herzaman daha yakındır babadan bu yüzden en iyi dostun gidiyor bu yüzden çok agır oluyor

canım sağol opuyorumnanaktan

evet bitanem teşekkürederim mekanları çennet olsun.anne daha yakın babadan dediğin gibi daha ağır olur!:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…