2010 Şubat Anneleri

ahh birtanem bir duysam o atışları öyle ihtiyacım var ki şu an
:sinifsinif:
bir duysam daha ne isterim allahtan
sağlıkla alsak yavrumuzu kucagımıza :Saruboceq:

ruyan hayra cikar ins. yarencim..ne guzel ruya gormussun oyle..ben de surekli kabus goruyorum nedenini bir turlu anlamadim her gece 3, 4 tane ayri kabus goruyorum ne yapicagimi sasirdim artik :jeyyar:

can cannn.. boşver kafanı takma, ben pek rüyalara takılmam..şimdi kafamız çok dolu ya ondan sürekli rüya görüyoruz, iyi ya da kötü

sanırım zor olur tatlım ya, ama yine de müsait bi zamanımda düzenlemeye çalışayım.

hee ölemi ben faketmemişim ayıp oldu şimdi yarenede :kedi:

ay yok şeker, ne ayıbı..:) ikinizin de bilgisini düzelttim.

papatya başın sağolsun canım.allah sabır versin.Anne başka oluyor tabi, özlenmez mi..

sabretmek zor ama bende 8 aya kadar almama taraftarıyım aslında doğup gelene kadar almamak lazım ama olmazkii gamyoncuiremsu

ya ben de hemen alayım diye acele ediyorum ama yalel arkadaşın dediği doğru aslında. şimdiden almak yerine parayı bi kenara atıp, tüm ihtiyaçları bi anda almak daha mantıklı geldi...

inş görürsün canım pıtpıtları.. ayy ne heyecanlısındır şimdi..

kızlar peki sskdan alacağımız doğum parası hakkında bilgisi olan varmı nekadar alınıyomuş sanırım 7. ayda evrak götürülüyomuş ssk ya bilgisi olan varmı
bu soru için pek erken ama aklıma geldi de

kızlar dua edin benim için .. bu velet daha minnacık içimde ama beni baya sarsıyor,işteki verimim de düştü iyice..ne yesem çıkarıyorum bi de bu ara..doktorum ilaçları akşam al dedi,bakalım bi de öyle deniycem..hiç halim yok,yemek de yiyemiyorum ...

Bunlar güzel heyecanlar da, ne olur endişelenme arkadaşım. İnanıyorum ki iyi haberlerini duyacağız. Kişiden kişiye değişiyormuş kalp atışını duyma zamanı. İnşallah sen bebeğini duyar ve görürsün bu sefer, güzel haberlerini bekliyorum canım.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah ilaçlarını akşam almak bir fark yaratacaktır. Dualarım seninle..

Çok teşekkürler Voles'çim,

Umarım bulantıların bir an önce geçer de, hamileliğinin tadını doyasıya çıkarmaya başlarsın. Sevgiler.

Çok teşekkürler Voles'çim,

Umarım bulantıların bir an önce geçer de, hamileliğinin tadını doyasıya çıkarmaya başlarsın. Sevgiler.

aminnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah sizlerde hiç yaşamasınız bu bulantıları inan çok zor hayatını zorlaştırıyo bütün dengen alt üst oluyo off neyse geçicek geçicek geçicekkkkkkkkk

voles, yeren[COLOR="Black"hepinize çok teşekkür ederim canlarım sağolun.sizde keyfini çıkartın annenizle anneler nazı çeker..

kızlar merhaba
kaç haftadır hiçbirşeyim yok çok rahatım derken iki gündür ölüyorum resmen.
mide bulantısından halsiz düştüm. yemek yemek uyumak yürümek hiçbirşey fayda etmiyor.
tansiyonum çok düşüyor ve bayılacak gibi oluyorum.
üç gündür sürekli yatıyorum.
gece serum taktılar acilde ama o da kısa süreli etkili oldu.
şimdi yine kötüyüm.
işe de gidemiyorum.
yarın doktora gidecem bu böyle devam ederskafamçokkarıştıe bir ay bile dayanamam ben yahu:)kafamçokkarıştı

inşallah birtanem bende özlemle bekliyorum bebişimi görmeyi merak etmeyin hemen yazacagım size opuyorumnanaktan

canım bende de durum aynı hafifi bulantılarım vardı ama geçiyordu
şimdi 2 gündür fenayım günümüzde neredeyse aynı seninle
yiyemiyorum birşey doğru düzgün
öglenleri de istifra ediyorum yediğimi atıyorum son zerresine kadar
sanırım bu hafta herkesde aynı durum
:teselli:

ay bilmiyorum ki fikirevi inşallah geçer bu durum
minik meleklerimiz azıcık acısalar annelerine fena olmaz
inşallah geçer canım seninki de
ben yarın doktora da soracam sonucu bildiririm

dayanırsın canım merak etme Allah sabrını veriyor tuzlu biseyler denedin mi bende yok ama olan arkadaslar tuzlu limon muz cubuk kraker muz gibi seylerin iyi geldigini soyluyorlar

bende çusuk kraker falan işe yaramıyor hemen midem bulanıyor ama muz yiyorum

kızlar kaynanalarınız ne alemde benimki örmeye başladı annem daha erken diom dur bakalım bi belli olsun sonra diom olsun ben öreyimde ölür giderim bide ben bu zamanı bekliyodum yıllardan beri zemuszemus

benimkinin haberi yok daha!
bir ara gerekirse söylerim,!!!:umursamaz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…