canım 7 hafta dolunca kalp atışları duyulması gerek inş. duyarsın bende bekliyorum sabırsızlkla c.tesiye randevum var pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorum bi kere duysam doktor sorun yok dese yeticek banaa sonra rahat rahat hayllere dalacammm
ruyan hayra cikar ins. yarencim..ne guzel ruya gormussun oyle..ben de surekli kabus goruyorum nedenini bir turlu anlamadim her gece 3, 4 tane ayri kabus goruyorum ne yapicagimi sasirdim artik :jeyyar:
yarencim liste icin tesekkurler ellerine saglik.. yanlis anlamazsan sana bir teklifte bulunabilir miyim? bu listeyi dogum tarihine veya sata gore siralansa nasil olur acaba..simdi ben merak ediyorum benden onde olanlarin hamileligi ne durumda diye ama masalah listemiz baya kalabalik tek tek aramasi zor oluyor.. tabi ki teklif bu ama zor olacaksa senin icin bosver
hee ölemi ben faketmemişim ayıp oldu şimdi yarenede :kedi:
sabretmek zor ama bende 8 aya kadar almama taraftarıyım aslında doğup gelene kadar almamak lazım ama olmazkii gamyoncuiremsu
tünaydın kızlar
nasılsınız?
geçmişi okurken öglen oluyor valla :)
ben çok heyecanlıyım pazartesi olan randevumu perşembeye aldım
çünkü progestan bitiyor bakalım doktor teyzesi ne önerecek yavruma
kızlar çok korkuyorum kalp atışını bu haftada duyarım değil mi?
heyecandan ölüyorum inanın randevuyu aldığımdan beri elim ayagıma dolanıyor
allahım ne olur göreyim bebişimi :)
tünaydın kızlar
nasılsınız?
geçmişi okurken öglen oluyor valla :)
ben çok heyecanlıyım pazartesi olan randevumu perşembeye aldım
çünkü progestan bitiyor bakalım doktor teyzesi ne önerecek yavruma
kızlar çok korkuyorum kalp atışını bu haftada duyarım değil mi?
heyecandan ölüyorum inanın randevuyu aldığımdan beri elim ayagıma dolanıyor
allahım ne olur göreyim bebişimi :)
harada canım çok sagol.sende aramıza hoşgeldin.saglıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi
kızlar dua edin benim için .. bu velet daha minnacık içimde ama beni baya sarsıyor,işteki verimim de düştü iyice..ne yesem çıkarıyorum bi de bu ara..doktorum ilaçları akşam al dedi,bakalım bi de öyle deniycem..hiç halim yok,yemek de yiyemiyorum ...
kızlar doğum izni konusunda bilinmesi gerekenler ....
Doğum İzni,Süt İzni,SSK, Memur, Emekli Sandığı,Özel Sigorta,Genel Sigorta SGK Doğum Öncesi İzni Aktarma Doğum Sonrası İzin, Sağlık Kurulu Raporu Doğum raporu,babalık İzni,Süt Verme İzni
Çok teşekkürler Voles'çim,
Umarım bulantıların bir an önce geçer de, hamileliğinin tadını doyasıya çıkarmaya başlarsın. Sevgiler.
Bunlar güzel heyecanlar da, ne olur endişelenme arkadaşım. İnanıyorum ki iyi haberlerini duyacağız. Kişiden kişiye değişiyormuş kalp atışını duyma zamanı. İnşallah sen bebeğini duyar ve görürsün bu sefer, güzel haberlerini bekliyorum canım.
kızlar merhaba
kaç haftadır hiçbirşeyim yok çok rahatım derken iki gündür ölüyorum resmen.
mide bulantısından halsiz düştüm. yemek yemek uyumak yürümek hiçbirşey fayda etmiyor.
tansiyonum çok düşüyor ve bayılacak gibi oluyorum.
üç gündür sürekli yatıyorum.
gece serum taktılar acil ama o da kısa süreli etkili oldu.
şimdi yine kötüyüm.
işe de gidemiyorum
yarın doktora gidecem bu böyle devam ederskafamçokkarıştıe bir ay bile dayanamam ben yahu:)kafamçokkarıştı
kızlar merhaba
kaç haftadır hiçbirşeyim yok çok rahatım derken iki gündür ölüyorum resmen.
mide bulantısından halsiz düştüm. yemek yemek uyumak yürümek hiçbirşey fayda etmiyor.
tansiyonum çok düşüyor ve bayılacak gibi oluyorum.
üç gündür sürekli yatıyorum.
gece serum taktılar acilde ama o da kısa süreli etkili oldu.
şimdi yine kötüyüm.
işe de gidemiyorum.
yarın doktora gidecem bu böyle devam ederskafamçokkarıştıe bir ay bile dayanamam ben yahu:)kafamçokkarıştı
kızlar kaynanalarınız ne alemde benimki örmeye başladı annem daha erken diom dur bakalım bi belli olsun sonra diom olsun ben öreyimde ölür giderim bide ben bu zamanı bekliyodum yıllardan beri zemuszemus
benimkinin haberi yok daha!
bir ara gerekirse söylerim,!!!:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?