valla benim de günüm yarın belli olcak bakalım...
ben yarın doktordan sonra annemlere gidicem, doktorun ikili için çağırdığı gün gelip yeniden dönücem.. ağustosun 10'una kadar da orda kalıcam nasipse... allah bi terslik vermezse yani...
dolayısıyla ikili günümüz henüz belli değil teyzesi.
benim annem de yakın olsa da gitsem o güzel yemekler yapsa ben de yesem :ecrin_bebek:
şanslısın yalel, umarım bebeğin de çok şanslı olur opuyorumnanaktan
benim annem de yakın ddeğil güzelim...
şehir dışında.
o sebeple gidicem kuzumla, ve 1 ay kalıcam nasipse... 1 ay anneanne tatili yapıcaz :)
biricik mericik, ebru1987, fifa1415+, pofidi, Voles+, yaren_h
oo kimler de burdaymışlar :)
çok teşekkür ederim kızlar biz ityiyiz çok şükür ikiliden bahsetmişsiniz aramızda ikili yaptıracak en erken yaptıracak galiba benim 23 temmuzda yoksa yaptıran varmı
biricik mericik, ebru1987, fifa1415+, pofidi, Voles+, yaren_h
oo kimler de burdaymışlar :)
çok sıcak yaaa bide asfalt dökülüyo burda allahıımmmm bayılıcam hem koku hem sıcak hem ses oofff
amin canım inş. Allah herşeyin hayırlısını nasp etsinbenim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
ayy bir uyku bastıı işyerimdeyimm hiç çalışasım yok ama napam geçim derdiböle fırtına gibi olmak istiyorum ama hal yokk
istasyon mahallesi mi :)
benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?