2010 Şubat Anneleri

benim annem de yakın olsa da gitsem o güzel yemekler yapsa ben de yesem :ecrin_bebek:
şanslısın yalel, umarım bebeğin de çok şanslı olur opuyorumnanaktan

ben 8+2 de görmüktüm harekatlerini doktor ultrasonla karnıma bastırmıştı göbeğimi salladı
o zaman kollarını uzatmıştı bacağını oynatmıştı
kalbide 182 idi
haftaya carsamba 10+2 olunca görcem artık ama çatlıyorum nasıl beklicem
belki haftaya bende kendiliğinden hareketlerini görürüm doktor karnımı sallamadan

benim annem de yakın olsa da gitsem o güzel yemekler yapsa ben de yesem :ecrin_bebek:
şanslısın yalel, umarım bebeğin de çok şanslı olur opuyorumnanaktan

benim annem de yakın ddeğil güzelim...
şehir dışında.
o sebeple gidicem kuzumla, ve 1 ay kalıcam nasipse... 1 ay anneanne tatili yapıcaz :)

biricik mericik, ebru1987, fifa1415+, pofidi, Voles+, yaren_h

oo kimler de burdaymışlar :)

benim annem de yakın ddeğil güzelim...
şehir dışında.
o sebeple gidicem kuzumla, ve 1 ay kalıcam nasipse... 1 ay anneanne tatili yapıcaz :)

eşim ehliyetini alsın ben de gitmeyi çok istiyom. beyfendinin özel şöförüyüz :roflol:

biricik mericik, ebru1987, fifa1415+, pofidi, Voles+, yaren_h

oo kimler de burdaymışlar :)

Selam kızlar okuya okuya anca geliyorum:) Bende mi cumartesi doktora gitsem en son 6+6 da gitmiştim bişi demedi... Ama cumartesi yine kociş işte( Kalp atışlarını da görememişti(

çok teşekkür ederim kızlar biz ityiyiz çok şükür ikiliden bahsetmişsiniz aramızda ikili yaptıracak en erken yaptıracak galiba benim 23 temmuzda yoksa yaptıran varmı

benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..

bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..

sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.

Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.

amin canım inş. Allah herşeyin hayırlısını nasp etsin

evet buna benzer çok olay duydum...herşey allahtan tabiki ve bu dünya imtihan yeri sürekli sınava tabi tutuluyoruz...

Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu

çok haklısın cnm rabbim hepimize hayırlı olanı versin inşallah

Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu

ben epeydir giymiyorum eski pantolonlarımı kotlarımı falan hepsi dardı sıkıydı zaten doktorumda önermedi artık giymesen ii olur dedi...gittim beli lastikli kotlardan aldım yumuşak kot çok rahat...

bende tunik aldım altına tayt giyiyorum belinide yukarı çekiyorum çok rahatım
gecen haftada elbise aldımkaydirigubbakcemile3
karnımın alt tarafı çıkmaya basladı öne doğru

selam kızlar 2 gündür yine dışarılardayım ve yorgunluktan çatlayacağım aslında hemen yatacaktım ama sizler nasılsınız bakmadan yatmayayım dedim, yaa ben buraya uğramazsam özlüyorum sizleri

bugün hastaneye gittik çok şükür bebişim iyi kalp atışlarını dinledim yine maşallahh bebişime, herkes iyi sanırım şöyle geçmişe gözattım da gerçi bi yanlış anlaşılma olmuş galiba Voles cnm seninle ilgili valla yüreğim yerinden çıkacak sandım, yalel cnm verdiğin bilgiler için çook sağol

bu arada Fatoş aramıza katılmış, hoş gelmiş, bebişin hayırlı olsun cnm

kızlar hepinizi öpüyoruzz, bu arada ben yarından itibaren 2-3 gün giremem herhalde abimler gelecekler, ama bu akşam buralarda olurum belki, opuyorumnanaktan

bende zaten sıcak pantolon zor giyilir süreklı elbise giyiyorum zaten ahdım vardı normalde göbeğim olduğu için rahatla elbise giyemiyordum bir hamile kalayım karda yağsa elbise giycm demiştim şimdi öyle yapıyorum hem pantolon giyince miniğim sıkışacak gibi geliyor kıyamıyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…