2010 Şubat Anneleri

çok teşekkür ederim kızlar biz ityiyiz çok şükür ikiliden bahsetmişsiniz aramızda ikili yaptıracak en erken yaptıracak galiba benim 23 temmuzda yoksa yaptıran varmı

mehaba bendede aynıı şey oluyor. Yarın dra gittiğimde onuda sorayım

evet cnm kan dan yapılıyo ama bebeginin ölçümleri senin kilon boyun da ögreniliyo

kızlar benim de çok kötü oluyo dr um korkma zamanla biraz daha artacak rahmin de bebeginde büyüyo onun etkisi demişti korkmayın rabbimize emanet onlar inş bişe olmaz

çok teşekkür ederim kızlar biz ityiyiz çok şükür ikiliden bahsetmişsiniz aramızda ikili yaptıracak en erken yaptıracak galiba benim 23 temmuzda yoksa yaptıran varmı

valla benim de günüm yarın belli olcak bakalım...

ben yarın doktordan sonra annemlere gidicem, doktorun ikili için çağırdığı gün gelip yeniden dönücem.. ağustosun 10'una kadar da orda kalıcam nasipse... allah bi terslik vermezse yani...
dolayısıyla ikili günümüz henüz belli değil teyzesi.

ebru valla, seni merala bekliyorum.. ikimizin günleri aynı ya... bakalım kim önce fırtlatçak bebişi :)

ayyyyyyyy kızlar rabbim onları korusun ben bebeğimin hareketlerini gördüm ya bir an olsun aklımdan çıkmıyo ne kadar güzel zıplıyodu ayyy çok güzellllllll bacaklarını oynatıyoo eli kolu oynuyooo harika bişe maşşallah bebeğime

yalelcim benim sata göre hesaplarsak yani ilerde bebeğin geliöşimi sata göre uyumlu olursa benim 20 ocak dogumum olacak rabbim izin verirse ama belli olmaz dr sordum ocak diye şartlandırma kendini 10 şubatta olabilir belli olmuyo bazen bu bebeklerin ne zman geleceği dedi :))))))

ayy bir uyku bastıı işyerimdeyimm hiç çalışasım yok ama napam geçim derdi böle fırtına gibi olmak istiyorum ama hal yokk

bugün mü gördünkaydirigubbakcemile3
maaşallah zıplıyomuydu

canım çok zordur eminim ilaç falan veremiyomu doktor ..?...
çok zor oluyor ya.. ilaç kullanmaya başladım ama daha etkisini göstermedi.
biz de dışarıda yiyoruz. ben salata yanına da birkaç lokma yemekten yiyorum benim kociş iki porsiyonu mideye indiriyor. keyfi yerinde :roflol:

ahh.. bol bol su iç.. bol yani. gerçekten bol su iç.

içim dışım su oldu zaten bir de bir ayağım yatakta diğer ayağım tuvalette. :kedi:

ayy yesin onu teyzesi...
maşallah subhanallah...

ben de yarını iple çekiyorum işte...
ama ordan direk gidicez nasipse anneme, o sebeple gelip burda size de haber veremicem

hmm benimki sata göre 1 şubat.. tam 10+2 yani bugün.. son kontrolde aynen gününe göre çıktı ultrasondada...
ama evet, doğum bu yani belli olmaz... canı ne zaman isterse o zaman gelir yani :)
açıkçası ben şubat annesi olacağıma pek de inanmıyorum.. ben ocak annesi olucam heralde. opuyorumnanaktan

pofidicim cnm benim c.tesi kanamam olmuştu p.tesi gittim o zman gördüm bebeğimi bide ikilide görecem kısmetse inş essemayit cnm benimde sabah saatlerinde bir uykum geliyo bir uykum geliyo vallahi arada başımı koyuyorum masaya uyuyorum bir kalkarmışım ki her yerim tutulmuş ama o kadar rahatlatıyo ki o uyku bende çalışmak istemiyorum ama borçlarımız var bebeğim dogmadan bitmesi lazım(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…