ne haber kızlar nasılsınız
evet canım alt karnıma rahmin olduğu yere aniden bi batar bi sızı giriyo
sonra geçiyo gecen hafta doktora sordum en az 5 kez
oda rahmin artık büyüyo ondan oluyo dedi
kanaman olmadığı sürece korkma bunlardan dedi
çok teşekkür ederim kızlar biz ityiyiz çok şükür ikiliden bahsetmişsiniz aramızda ikili yaptıracak en erken yaptıracak galiba benim 23 temmuzda yoksa yaptıran varmı
ayyyyyyyy kızlar rabbim onları korusun ben bebeğimin hareketlerini gördüm ya bir an olsun aklımdan çıkmıyo ne kadar güzel zıplıyodu ayyy çok güzellllllll bacaklarını oynatıyoo eli kolu oynuyooo harika bişe maşşallah bebeğime
çok zor oluyor ya.. ilaç kullanmaya başladım ama daha etkisini göstermedi.canım çok zordur eminim ilaç falan veremiyomu doktor ..?...
biz de dışarıda yiyoruz. ben salata yanına da birkaç lokma yemekten yiyorum benim kociş iki porsiyonu mideye indiriyor. keyfi yerinde :roflol::bbo:kötüymüş cnm ya dayanılmaz walla kokuya.ben hiç yemek pişiremiyorum eşim dışarıya götürüyor bazen orda da sadece çorba içebiliyorum.kocacımda aç kalıo benim yüzümden yazık:çok üzgünüm:
ahh.. bol bol su iç.. bol yani. gerçekten bol su iç.
ayyyyyyyy kızlar rabbim onları korusun ben bebeğimin hareketlerini gördüm ya bir an olsun aklımdan çıkmıyo ne kadar güzel zıplıyodu ayyy çok güzellllllll bacaklarını oynatıyoo eli kolu oynuyooo harika bişe maşşallah bebeğime
yalelcim benim sata göre hesaplarsak yani ilerde bebeğin geliöşimi sata göre uyumlu olursa benim 20 ocak dogumum olacak rabbim izin verirse ama belli olmaz dr sordum ocak diye şartlandırma kendini 10 şubatta olabilir belli olmuyo bazen bu bebeklerin ne zman geleceği dedi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?