eşim ehliyetini alsın ben de gitmeyi çok istiyom. beyfendinin özel şöförüyüz :roflol:
benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
bende varım bende hihoyyythihoyyyt
kız yalel sen şimdi 1 ay yok musun, özleriz be biz seni, arada takıll
Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu
benim de ilk bebeğimde 3lü test riskli çıkmıştı. aylarca harap ettim kendimi de bebeğimi de. sonra da 8 aylıkken kaybettik bebeğimizi ama bebeğimin HıÇBıRŞEYı YOKTU. test yaptılar organlarına baktılar sapasağlamdı. başka bir sebepten kaybettik bebeğimizi, belki yaşadığım üzüntünün etkisi de olmuştur. işte bu yüzden 2li 3lü test yaptırmak istemiyorum. ya sonuçta her ne olursa olsun bebeğimi aldırmam!!! öğrenip de bir sürü çile mi çekeyim?benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu
:) allah kolaylık versin.
ısrar et, elini çabuk tutsun. :)
amiinnnn.... :Saruboceq:
selam selam sana da :)
valla bak, inanki.. ben de eşimi zaten özlicem, o başka bişey ama... en çok kafaya taktığım şey, sizi özlemek... döndüğümde okumam gereken çooooooooookkkk çok şeyler olacak geçmiş sayfalarda :)
annemlerde internet yok.. belki konu komşudan çalabilirim :)
kaç haftalıksın canım sen?
ben son 2-3 haftadır eskilerimi giyemez vaziyetteyim.
selam kızlar 2 gündür yine dışarılardayım ve yorgunluktan çatlayacağım aslında hemen yatacaktım ama sizler nasılsınız bakmadan yatmayayım dedim, yaa ben buraya uğramazsam özlüyorum sizleri
bugün hastaneye gittik çok şükür bebişim iyi kalp atışlarını dinledim yine maşallahh bebişime, herkes iyi sanırım şöyle geçmişe gözattım da gerçi bi yanlış anlaşılma olmuş galiba Voles cnm seninle ilgili valla yüreğim yerinden çıkacak sandım, yalel cnm verdiğin bilgiler için çook sağol
bu arada Fatoş aramıza katılmış, hoş gelmiş, bebişin hayırlı olsun cnm
kızlar hepinizi öpüyoruzz, bu arada ben yarından itibaren 2-3 gün giremem herhalde abimler gelecekler, ama bu akşam buralarda olurum belki, opuyorumnanaktan
yarencim benim teyzeme bebeğin eli kolu bacagı yok bide zihinsel özürlü dediler tayzem ne çekti gebeliği boyunca eşi hep kız çoçuk istedi rabbim kız verdi ama özürlü dediler eşi asla alkdırmam rabbim böyle layık görmüş onun verdiği canı ben alamam dei izin vermedi kızları şimdi 8 yaşında maşşallah turp gibi ne zihinsel nede bedensel özürü var ondan sonra teyzem sinir hastası oldu o ayrı tabi üzüntüden
yarencim benim teyzeme bebeğin eli kolu bacagı yok bide zihinsel özürlü dediler tayzem ne çekti gebeliği boyunca eşi hep kız çoçuk istedi rabbim kız verdi ama özürlü dediler eşi asla alkdırmam rabbim böyle layık görmüş onun verdiği canı ben alamam dei izin vermedi kızları şimdi 8 yaşında maşşallah turp gibi ne zihinsel nede bedensel özürü var ondan sonra teyzem sinir hastası oldu o ayrı tabi üzüntüden
kızlar izne çıkıyorum 10 gün yokum ben yokken herkes kendine iyi baksın geldiğimde kötü şeyler okumak istemiyorum aksine herkesin bulantısı geçmiş sancılar bitmiş sadece göbek muhabbetine dönsünmüş konuşmalar :)) bak karışmam sonra:)) hepinizi çok özliycem.... çok çok öpüyorum herkesi canımsınız mucuk mucukkkkk
kızlar izne çıkıyorum 10 gün yokum ben yokken herkes kendine iyi baksın geldiğimde kötü şeyler okumak istemiyorum aksine herkesin bulantısı geçmiş sancılar bitmiş sadece göbek muhabbetine dönsünmüş konuşmalar :)) bak karışmam sonra:)) hepinizi çok özliycem.... çok çok öpüyorum herkesi canımsınız mucuk mucukkkkk
yalel cnm 1 ay yokmuşsun ya özletme kendini, komşudan kafeden bacadan bi yerlerden gir nete de bizi habersiz bırakma, hem valla ben 2-3 gün giremeyeceğim onun hesabını yapıyorum nasıl geçer diye hatta bizimkilerden fırsat bulursam girebilirim de arada belli oolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?