2010 Şubat Anneleri

eşim ehliyetini alsın ben de gitmeyi çok istiyom. beyfendinin özel şöförüyüz :roflol:

:) allah kolaylık versin.
ısrar et, elini çabuk tutsun. :)

amiinnnn.... :Saruboceq:

bende varım bende hihoyyythihoyyyt

selam selam sana da :)

kız yalel sen şimdi 1 ay yok musun, özleriz be biz seni, arada takıll

valla bak, inanki.. ben de eşimi zaten özlicem, o başka bişey ama... en çok kafaya taktığım şey, sizi özlemek... döndüğümde okumam gereken çooooooooookkkk çok şeyler olacak geçmiş sayfalarda :)
annemlerde internet yok.. belki konu komşudan çalabilirim :)

Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu

kaç haftalıksın canım sen?
ben son 2-3 haftadır eskilerimi giyemez vaziyetteyim.

benim de ilk bebeğimde 3lü test riskli çıkmıştı. aylarca harap ettim kendimi de bebeğimi de. sonra da 8 aylıkken kaybettik bebeğimizi ama bebeğimin HıÇBıRŞEYı YOKTU. test yaptılar organlarına baktılar sapasağlamdı. başka bir sebepten kaybettik bebeğimizi, belki yaşadığım üzüntünün etkisi de olmuştur. işte bu yüzden 2li 3lü test yaptırmak istemiyorum. ya sonuçta her ne olursa olsun bebeğimi aldırmam!!! öğrenip de bir sürü çile mi çekeyim?

Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu

ben 2 kilo verdiğim için eskiden dar olan kıyafetlerimi giymeye başladım. mafoldumben 51 oldum kızlar

göbeğimde var eskiden hamilemisin diye soruyolardı gıcık oluyodumlmaz: göbekli olduğum için
ama artık hamileyim zemuszemus

9+2 oldum bugün

yarencim benim teyzeme bebeğin eli kolu bacagı yok bide zihinsel özürlü dediler tayzem ne çekti gebeliği boyunca eşi hep kız çoçuk istedi rabbim kız verdi ama özürlü dediler eşi asla alkdırmam rabbim böyle layık görmüş onun verdiği canı ben alamam dei izin vermedi kızları şimdi 8 yaşında maşşallah turp gibi ne zihinsel nede bedensel özürü var ondan sonra teyzem sinir hastası oldu o ayrı tabi üzüntüden

oh oh maşallah bebişimize zemuszemus dikkat et kendine canım özletmede fazla

kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kendinizede bebeginizede iyi bakın bye

yalel cnm 1 ay yokmuşsun ya özletme kendini, komşudan kafeden bacadan bi yerlerden gir nete de bizi habersiz bırakma, hem valla ben 2-3 gün giremeyeceğim onun hesabını yapıyorum nasıl geçer diye hatta bizimkilerden fırsat bulursam girebilirim de arada belli oolmaz

çok zor cnm. Eskiden biim zamanımızda teknoloji bu kadar iyi değildi. Benim abimin çok zor bir doğumu olmuş. Vakkum denilen alet doğum sırasında bozulduğu için beyin 2 sn kadar havasız kalmış ve abim zihinsel özürlü. Şu an 28 yaşında ama hala çocuk gibi sanıyor kendini ama ALLAH aşükür başka problemi yok. Fakat gerçekten çok emek sabır özveri isteyen birşey. Belki bazen bana aynı soruyu 20 defa sorduğu oluyor bazen dayanamayıp bağarıyorum sonra kendime kızıyorum. Olduğnca sakin devaölı cevap vermeye çalışıyorum. Rabbimm sağlık versin bebişlerimze:Saruboceq:

aynen bende... depresyon ilaçları değil sadece daha ağır ilaçlar da kullanmak zorunda kaldım.
ve halen devam ediyor, geçemez çünkü çok ağır birşey bu. ne zaman hasteneye gitsem bir bebek görsem, nasıl ağlıyorum. hele markette özürlü bir çocuk gördüm yine delirdim; o zor günleri tekrar yaşadım sanki. yanlış anlaşılmasın ben özürlü çocuk sahibi olmaktan değil o yavrucağın yaşadığını hissttiğini düşünmekten bir de belirsizlikten bu hale geldim.
çocuğunuzun eli olmayacak deseler yine bir parça. öledebilir, böbrekleri çalışmayadabilir, zihinsel özürlü de olabilir bu soru işaretleri mahfetti beni.
neyse devam edemeyeceğim

sustunuz kızlar
iştekiler eve dönüşmü başladı :) bende çıkıcam birazdan eve doğruuu ayy evide şey götürüyo afedersiniz hiç bakamıyorum halim yok allah güç kuvvet versede evimi temizlesem

kızlar izne çıkıyorum 10 gün yokum ben yokken herkes kendine iyi baksın geldiğimde kötü şeyler okumak istemiyorum aksine herkesin bulantısı geçmiş sancılar bitmiş sadece göbek muhabbetine dönsünmüş konuşmalar :)) bak karışmam sonra:)) hepinizi çok özliycem.... çok çok öpüyorum herkesi canımsınız mucuk mucukkkkk

iyi tatiller canım bol bol eğlen sende kaydirigubbakcemile5 ve tabi sende çok ii bi şekilde dön bulantısız ağrısız sancısız...öpüyoruma.s.

iyi tatiller güzellik, bizim için de gez,eğlenn..

yalel,voles,fifa hepiniz yarın yoksunuz yani anlaşılan

iyi tatiller bitanem,,,,kendine ve bebişine iyi bak!opuyorumnanaktan

kızlar yoktum bugun
ama neden? :)
bebişimin kalp atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmm
gördüm onu aman allahım dünyada böyle güzel böyle olaganüstü birşey var mı daha?
içimde benden ve eşimden bir parça
ve şu an kalbi atıyor
biliyorsunuz yarın gidecektim ama doktorumun ameliyatı varmış
bugun çağırdı korkuyla gittim
daha ultrasonda görür görmez bebegimi bir başladım aglamaya
görmeyin halimi nasıl bir sevinç
rabbim sana şükürler olsun
allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

ya arkadaşım yaa... valla bak ağlıcam ha..
zaten kapatamıyorum bi türlü.. yemek hazırlıcam .. açız bu akşam biz aç :)

canımm iyi tatiller...

arkadaşlar ben de müsadenizi istiyim yavaş yavaş.. öpüyorum herkesleriii meleklerinisi çok çok öpüyorum butlarını ısıra ısıra... :)
biz de meleğimle yarın doktor teyzeden çıkınca, anneannemize gidicez... sanırım en az bi 10 gün kadar gelmeyiz istanbula.. ikili test için döndüğümüzde belki bir aralıkta kaçarım sizin yanınıza...
sonra yine gidicez...
totalde 1 ay sonra burdayız nasipse...

lütfen hepimiz kendimize çok iyi bakalım... kuzuları kocaman yapalım :)
ağrılar sızılar hafifler sanırım 1 ay sonra falan... bulantılar da bitçek inşallah...
datlı datlı ''benimki takla attı - benimki tekme attı - benimki şu kadar santim oldu - oğlum- kızım'' muhabbeti yapıyor olucaz :)

öpüyoruz hepinizi çok çok.....

iyi akşamlarrr

nasılsınız meleklerin annelerii
ben çok şükür iyiyim
ama baş agrım var halsizlik devam ediyor.

tatile giden arkadaşlara iyi tatiller

fikirevi kalp atışını duymana sevindim darısı bana
ben nasıl olurum acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…