grissini yemen seni rahatlatır,ben oğlumdayken dr grissni önermişti bana,iyi geliyordu bana ama bunda bulantı var ama henüz istifra olayına girmedik biz...kızlar bişey sorcam ben bugün 9+3 oldum ve ilk kez az önce
istifrar ettim çok fenaydı bayılıyodum nerdeyse
şimdi napıcam ben ne yiyeyim canım bişey istemiyo ama midemde zerre kadar bişey kalmadı
acıktım siz bu durumda ne yapıyosunuz
bend su içemiyorum eşimde çok söyleniyor bu konuda su iç şimdi daha çok ihtiyacın var suya diye ama olmuyo su içinde bütün yediklerimi çıkarıcakmış gibi oluyorum
benim de hiç birşey istemiyor. eşim ne istersen gidip yiyelim diyor yok yok, ah şu olsa da yesem dediğim bile olmuyor. çünkü zaten yemek adını duymaya başlayınca yemek pişen bir yerdeki kokular geliyor aklıma ve midem bulanıyor :roflol:çok fazla aşeren varmı kızlar??? yani canı sürekli bişiler isteyen...
benim hiç istemiyoda
ben yaptırmayacağım. geçen gebeliğimde de drlar çok ısrar etti alalım diye. yok dedim "Allah verdi Allah alır, ben bebeğimin katili olmam. sağlıklı doğmuş olsa da sonra ölümcül hastalığa yakalansa aman ne de olsa ölecek diye öldürüyor muyuz insanları. bir gün daha yaşasın diye drların koşuşturmalarını biliyorum ben. bebeğim de karnımda öyle doğum sancıları başlayıp bedenimden ayrılana kadar benimleydi.bende boyle seyler cok duydum..benim de bir tanidigim dra inanip aldirmis ama aldirdiktan sonra yapilan testlerde hic bir sorun olmadigi cikmis meydana, ozamandan beri hayatlari degisti..oyuzden cok korkutuyor ikili test beni..
cnm benim gecmis olsun, Allah birdaha yasatmasin sana boyle bir aciyi..bende bitr tek benim ikili test yaptirmicak olan zannediyordum. ben strese gelemem egerki dr cok az bir ihtimal bile dese benim butun hamileligim zehir olur. kendimi toplayamam, Allah korusun stersten 1 ay bile dayanamam.oyuzden esim ben ve drumla birlikte yaptirmamaya karar verdik. dr egerki sonuc kotu cikinca aldiricaksan yaptir dedi..nasil kiyarim ama Allahimin verdigi cana...
gerçekten doktorlar çok korkutuyor bir arkadaşıma çocuğun özürlü olacak demişler çocuk doğdu herşey normal neden böyle yaptıklarını bilmiyorum ama bazen insanı endişeye düşürüyorlar banada bir doktor bebeğin çok sağlıksız dedi bende başka doktora gittim aynı gün herşey yolunda hiçbir sorun yok dedi kime inanacağını şaşırıyor insan
bana su dokunmuyor Allahtan. içebiliyorum. gerçi ben hiç çıkartmıyorum, yani şimdiye kadar hiç. inşallah bundan sonra da olmaz :sinifsinif:
Kızlar kalp atışları için tam 1 haftam var...İçim içimi yiyor...Yazdıklarınızı okudum da...Ben hamiş olduğumu bilmeden içtiğim 1 tane ağrı kesici,içkiler ve ertesi gün hapını,saç boyamasını(Yani aklınıza gelecek her türlü zararlı şey..)yaptım...Buna rağmen dr.um eğer benim yerime başka bir dr. olsaydı kesinlikle sana kürtaj önerirdi, risk almak istemeyeceği için dedi.Ama ben böyle birşey istemiyorum,şuan sadece senin bebişle fazla ilgileneceğim dedi...Kesinlikle yapmamam gerekenleri söyledi ve 3 hafta sonra görüşürüz.Eğer bebeğin kalp atışlarını duyarsak yola devam edeceğiz..Duyamazsak da maalesef gebeliği sonlandıracağız dedi...Şimdi o kadar korkuyorumki...Hoş dr. bana kötü bişi söylemedi.Eğer tüm bunlara rağmen bebiş seni bırakmamış dedi...Olumsuzluk olsaydı düşerdi dedi..Ama bunlar rahatlatmıyor işte...
üzülme canım inşallah sende duyacaksın kalp atışlarını bende içki içtim bilmeden alerji hapı içtim 1 tane bilmeden ama çok şükürhersey yolunda
zaten ilk 3 haftalık gebelikte böyle zararlı şeyler bebeği etkilemiyo diye duymuştum
Kızlar kalp atışları için tam 1 haftam var...İçim içimi yiyor...Yazdıklarınızı okudum da...Ben hamiş olduğumu bilmeden içtiğim 1 tane ağrı kesici,içkiler ve ertesi gün hapını,saç boyamasını(Yani aklınıza gelecek her türlü zararlı şey..)yaptım...Buna rağmen dr.um eğer benim yerime başka bir dr. olsaydı kesinlikle sana kürtaj önerirdi, risk almak istemeyeceği için dedi.Ama ben böyle birşey istemiyorum,şuan sadece senin bebişle fazla ilgileneceğim dedi...Kesinlikle yapmamam gerekenleri söyledi ve 3 hafta sonra görüşürüz.Eğer bebeğin kalp atışlarını duyarsak yola devam edeceğiz..Duyamazsak da maalesef gebeliği sonlandıracağız dedi...Şimdi o kadar korkuyorumki...Hoş dr. bana kötü bişi söylemedi.Eğer tüm bunlara rağmen bebiş seni bırakmamış dedi...Olumsuzluk olsaydı düşerdi dedi..Ama bunlar rahatlatmıyor işte...
İnşallah canım..Umarım öyledir ya...İnan dayanamam herhalde kötü birşeyle karşılaşırsam..:gitme:Sen nasılsın canım?
SIkma canını, içini ferah tut. Ben de saçımı boyattım mesela ama doktoruma söylemedim bile. Ben de duymuştum henüz hücre topluluğu halindeyken birşey olmaz diye. Bir de başka bir doktorun web sitesinde doğanın işleyişi çok enteresan, hamile olduğunuza dair belirtiler ortaya çıkmadan (ki bu reglinin gecikmesi oluyor) yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz ancak o sinyali aldıktan sonra dikkat etmelisiniz diyor. Bence doktorun hiç kötü birşey dememiş. Zaten, yazmaya bile elim gitmiyor, ilk 3 aylık dönem herkes için riskli bir dönem. İyi şeyler düşün, iyi şeyler olsun, haydi güzel hayaller kurmaya devam canım.
ben iyiyim canım çok şükür bugün kusmalar basladı
dün gördüm bebişi kolunu bacağını oynatıyodu merak etme
bak herada yazmış adetimiz gecikene kadar daha hücre topluluğuymuş bebiş
nerden bileceğiz ki Allah yardım eder bilerek yapmadıkki
ben iyiyim canım çok şükür bugün kusmalar basladı
dün gördüm bebişi kolunu bacağını oynatıyodu merak etme
bak herada yazmış adetimiz gecikene kadar daha hücre topluluğuymuş bebiş
nerden bileceğiz ki Allah yardım eder bilerek yapmadıkki
Canım benim sağol güzel sözlerin için...Bu forumlar yok mu zaten..Hep kafa mı karıştırıyor..Okuyorum kafaya takıyorum:) Hatta dün çok güldüm eşime dedim ki.."Kaktüs alalım,pc nin zararlı ışınlarını topluyormuş." diye..Bana "Nerden duydun." dedi...Ben de " Forumdan" dedim.." Forumdaki zararlı bilgileri kim topluyo peki." dedi..Ben tabii ki dedim bende...Biliyor adam ne kadar paronayak olduğumu:kedi:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?