2010 Şubat Anneleri

grissini yemen seni rahatlatır,ben oğlumdayken dr grissni önermişti bana,iyi geliyordu bana ama bunda bulantı var ama henüz istifra olayına girmedik biz...

bend su içemiyorum eşimde çok söyleniyor bu konuda su iç şimdi daha çok ihtiyacın var suya diye ama olmuyo su içinde bütün yediklerimi çıkarıcakmış gibi oluyorum

aynen su ictikce midem daha da bir karisiyo ..ama simdilik asiri ihtiyacimiz yok heralde ileride plesanytanin suyu 2,3 saatte bir surekli degistigi icin cok icmemiz gerekicek onu biliyorum..ama simdi ne kadar zorlarsam okadari disari cikiyo cunku..

çok fazla aşeren varmı kızlar??? yani canı sürekli bişiler isteyen...
benim hiç istemiyoda
benim de hiç birşey istemiyor. eşim ne istersen gidip yiyelim diyor yok yok, ah şu olsa da yesem dediğim bile olmuyor. çünkü zaten yemek adını duymaya başlayınca yemek pişen bir yerdeki kokular geliyor aklıma ve midem bulanıyor :roflol:

ben yaptırmayacağım. geçen gebeliğimde de drlar çok ısrar etti alalım diye. yok dedim "Allah verdi Allah alır, ben bebeğimin katili olmam. sağlıklı doğmuş olsa da sonra ölümcül hastalığa yakalansa aman ne de olsa ölecek diye öldürüyor muyuz insanları. bir gün daha yaşasın diye drların koşuşturmalarını biliyorum ben. bebeğim de karnımda öyle doğum sancıları başlayıp bedenimden ayrılana kadar benimleydi.

ben kadın doğum uzmanlarının en azından hamile psikolojisi hakkında eğitim görmelerinin şart olduğunu düşünüyorum. emin olmadan sen ne diye bana bebeğin şöyle bebeğin böyle dersin ki ya klava: ona kaldıysa senin bir nefes alabileceğin bile garanti değil diyecem bozacam adamı. ben karşısında hüngür hüngür ağlarken hala nasıl felaket telallığı yapabiliyor pes doğrusu. klava:
aslında benim kalp atışlarını dinleme zamanım geldi geçiyor ama korkumdan gidemiyorum kötü birşey söyleyecek diye.
ya hamile kadınlardan sadece bir kişide duydum dr. sağlıklı demiş hamileliği boyunca kötü şey dememiş. o kadar sağlıklı bebek doğuyor ve bütün annelere böyle acı şeyler söyleniyor. :mymeka:
neyse ben yine çok kızdım ya :mymeka:

ben bugün 8 haftaya girdim. yavaş yavaş bu haftaların geçmesi çok hoşuma gidiyor. Allah inşallah göbeklerimizin büyüdüğü 8 aylık olduğumuz günlere de ermeyi nasip etsin..

Bu arada bende iştahsızım, hep yatıp uzanasım geliyor. Ama hava da çok sıcak.. Şu eylül- ekim bi gelse.. hıh diyecem, yaz bitti.. (

bana su dokunmuyor Allahtan. içebiliyorum. gerçi ben hiç çıkartmıyorum, yani şimdiye kadar hiç. inşallah bundan sonra da olmaz :sinifsinif:

[

ben kadın doğum uzmanlarının en azından hamile psikolojisi hakkında eğitim görmelerinin şart olduğunu düşünüyorum. emin olmadan sen ne diye bana bebeğin şöyle bebeğin böyle dersin ki ya klava: ona kaldıysa senin bir nefes alabileceğin bile garanti değil diyecem bozacam adamı. ben karşısında hüngür hüngür ağlarken hala nasıl felaket telallığı yapabiliyor pes doğrusu. klava:
aslında benim kalp atışlarını dinleme zamanım geldi geçiyor ama korkumdan gidemiyorum kötü birşey söyleyecek diye.
ya hamile kadınlardan sadece bir kişide duydum dr. sağlıklı demiş hamileliği boyunca kötü şey dememiş. o kadar sağlıklı bebek doğuyor ve bütün annelere böyle acı şeyler söyleniyor. :mymeka:
neyse ben yine çok kızdım ya :mymeka:[/QUOTE]

söylediklerine katılıyorum valla ama dediklerine pek inanmayacaksın doktorların bebişinin kalp atışlarını gidip gör bence çok güzel bir duygu insan onu görünce herşeyi unutuyor

bana su dokunmuyor Allahtan. içebiliyorum. gerçi ben hiç çıkartmıyorum, yani şimdiye kadar hiç. inşallah bundan sonra da olmaz :sinifsinif:

bende ilk başta öyle diyodum hiç bir şey anlamıyorum benim patronum bayan oda bana gülüyodu biraz geçsin o zaman görürüm ben seni diye haklı çıktı şimdi 8+6 oldum ve sabahları lavaboya koşar oldum ama herkeste böyle olcak diye birşeyde yok tabiki

ben ne güzel seviniyodum ne bulantı ne kusma diye senmisin sevinen
tarumar oldum valla anlaşılan bundan sonra ayvayı yedimkaydirigubbakcemile3

Güzel meleklerimizin güzel annelerine kocaman bir merhaba....a.s.
Kızlar nasılsınız?Bebişileriniz nasıl??

Kızlar kalp atışları için tam 1 haftam var...İçim içimi yiyor...Yazdıklarınızı okudum da...Ben hamiş olduğumu bilmeden içtiğim 1 tane ağrı kesici,içkiler ve ertesi gün hapını,saç boyamasını(Yani aklınıza gelecek her türlü zararlı şey..)yaptım...Buna rağmen dr.um eğer benim yerime başka bir dr. olsaydı kesinlikle sana kürtaj önerirdi, risk almak istemeyeceği için dedi.Ama ben böyle birşey istemiyorum,şuan sadece senin bebişle fazla ilgileneceğim dedi...Kesinlikle yapmamam gerekenleri söyledi ve 3 hafta sonra görüşürüz.Eğer bebeğin kalp atışlarını duyarsak yola devam edeceğiz..Duyamazsak da maalesef gebeliği sonlandıracağız dedi...Şimdi o kadar korkuyorumki...Hoş dr. bana kötü bişi söylemedi.Eğer tüm bunlara rağmen bebiş seni bırakmamış dedi...Olumsuzluk olsaydı düşerdi dedi..Ama bunlar rahatlatmıyor işte...

üzülme canım inşallah sende duyacaksın kalp atışlarını bende içki içtim bilmeden alerji hapı içtim 1 tane bilmeden ama çok şükürhersey yolunda
zaten ilk 3 haftalık gebelikte böyle zararlı şeyler bebeği etkilemiyo diye duymuştum

İnşallah canım..Umarım öyledir ya...İnan dayanamam herhalde kötü birşeyle karşılaşırsam..:gitme:Sen nasılsın canım?

SIkma canını, içini ferah tut. Ben de saçımı boyattım mesela ama doktoruma söylemedim bile. Ben de duymuştum henüz hücre topluluğu halindeyken birşey olmaz diye. Bir de başka bir doktorun web sitesinde doğanın işleyişi çok enteresan, hamile olduğunuza dair belirtiler ortaya çıkmadan (ki bu reglinin gecikmesi oluyor) yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz ancak o sinyali aldıktan sonra dikkat etmelisiniz diyor. Bence doktorun hiç kötü birşey dememiş. Zaten, yazmaya bile elim gitmiyor, ilk 3 aylık dönem herkes için riskli bir dönem. İyi şeyler düşün, iyi şeyler olsun, haydi güzel hayaller kurmaya devam canım.

İnşallah canım..Umarım öyledir ya...İnan dayanamam herhalde kötü birşeyle karşılaşırsam..:gitme:Sen nasılsın canım?

ben iyiyim canım çok şükür bugün kusmalar basladı
dün gördüm bebişi kolunu bacağını oynatıyodu merak etme
bak herada yazmış adetimiz gecikene kadar daha hücre topluluğuymuş bebiş
nerden bileceğiz ki Allah yardım eder bilerek yapmadıkki

Canım benim sağol güzel sözlerin için...Bu forumlar yok mu zaten..Hep kafa mı karıştırıyor..Okuyorum kafaya takıyorum:) Hatta dün çok güldüm eşime dedim ki.."Kaktüs alalım,pc nin zararlı ışınlarını topluyormuş." diye..Bana "Nerden duydun." dedi...Ben de " Forumdan" dedim.." Forumdaki zararlı bilgileri kim topluyo peki." dedi..Ben tabii ki dedim bende...Biliyor adam ne kadar paronayak olduğumu:kedi:kaydirigubbakcemile3

Pofidicim, ya gözüm korktu şimdi Ben 7. haftanın içindeyim, ne bulantı ne kusma oh oh bu böyle geçecek diyordum ki yazını okudum. Allah kolaylık versin sana, inşallah kısa sürede geçer. Bende de başlarsa haber veririm artık. opuyorumnanaktan

Canımcım...Kusmalar başladı demek..Hayırlısı mı denir ne denir bilmem ki...fisfisfis Benimde iç bulantıları aynı gaz devam...Birşey yemek içimden gelmiyor.Zorla da olsa yemeye çalışıyorum..Ama aşerme başladı bende.Olmadık zamanda olmadık şeyler canım çekiyor..

Kesinlikle eşine katılıyorum. Benim eşim de aynı dertten muzdarip. Neticede hangi bilgi sağlıklı, hangisi kulaktan dolma ve yanlış bilemiyorsun. Dolayısıyla, iyi şeyleri alıp, olumsuzlukları es geçmemiz lazım ya da eşlerle daha az paylaşmamız sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…