2010 Şubat Anneleri

gecmis olsun cnm insallah hersey yolunda devam eder.

bende boyle seyler cok duydum..benim de bir tanidigim dra inanip aldirmis ama aldirdiktan sonra yapilan testlerde hic bir sorun olmadigi cikmis meydana, ozamandan beri hayatlari degisti..oyuzden cok korkutuyor ikili test beni..

cnm benim gecmis olsun, Allah birdaha yasatmasin sana boyle bir aciyi..bende bitr tek benim ikili test yaptirmicak olan zannediyordum. ben strese gelemem egerki dr cok az bir ihtimal bile dese benim butun hamileligim zehir olur. kendimi toplayamam, Allah korusun stersten 1 ay bile dayanamam.oyuzden esim ben ve drumla birlikte yaptirmamaya karar verdik. dr egerki sonuc kotu cikinca aldiricaksan yaptir dedi..nasil kiyarim ama Allahimin verdigi cana.

Ayrica voles ve yarencim size iyi tatiller..

benimde canım bişey istemiyor sadece meyve yiyorum armut çok yiyorum oda mide bulantısını azaltıyor galiba şimdiye kadar 2 kilo vermişim

benimde canım bişey istemiyor sadece meyve yiyorum armut çok yiyorum oda mide bulantısını azaltıyor galiba şimdiye kadar 2 kilo vermişim

canım bende şeftali çok yiyorum bende kilo vermişim ama sonra acısı çıkar bunun bakalım kaç kilo olucazz zemuszemus

gerçekten doktorlar çok korkutuyor bir arkadaşıma çocuğun özürlü olacak demişler çocuk doğdu herşey normal neden böyle yaptıklarını bilmiyorum ama bazen insanı endişeye düşürüyorlar banada bir doktor bebeğin çok sağlıksız dedi bende başka doktora gittim aynı gün herşey yolunda hiçbir sorun yok dedi kime inanacağını şaşırıyor insan

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ultrason dönüşü lütfen haber ver, hayırlısıyla kutlama yapacağız

Ne testleri yapacaklar biliyor musun?

canım inş. döner dönmez haber vericem inş hayır haberle gelirim
ne testleri yapıcakk valla doktor bisürü saydı hemogram rutin kan gurbu felan 5 tüp kan aldılar doktor bütün herşeyine bakalım dedi sağolsunn opuyorumnanaktan

canım bende şeftali çok yiyorum bende kilo vermişim ama sonra acısı çıkar bunun bakalım kaç kilo olucazz zemuszemus

evet bebğimiz sağlıklı olsun önemli olan o ama bende çok kilo almaktan korkuyorum açıkcası ama yapcak biişey yok herşey bebişlerimiz için

bende geçenlerde yaptırdım rutinleri 5 tüp kan aldılar şekere bakıyorlar aids hepatit b ve hepatit c ye bakıyorlar birde hastalıklara kızamıkçağa falan vücut dirençlimi diye bakıyorlar bende herşey normal çıktı inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin ama bütün tetst sonuçları bir günde çıkmıyor bir kaç gün arayla çıkıyor

maşallah,keyfi yerinde desene tatlışın,

bitanem çanı çok meyve türü şeyler isteyenin kızı olurmuş,seninkide kız olmasın sakın:ecrin_bebek:
valla benim mide bulantısından hiç bişey aşermiyorum henüz....yemek yiyesim yok hiç...herşeyin kokusundan tiksiniyorum zaten,

canım ben hastaneye gittim test sonuçları 3 saat sonra çıkıyo dediler ama inş. bi kaç gün sürmez çalışıyorum izin alıp duramam
sen nerde yaptırdın testleri özeldemi hastanedemi

aynen cnm benim de hic bisey istemiyo, nasil da imreniyorum surekli bunu yemek istiyorum diyenlere..gerci ben yemek yemekten korkar oldum artik ama insallah gecicek yakinda.

canım karnım aç ama bişiy yiyemiyorum tiksinti var yedğimi çıkarmıyım die aç geziyom
ama sabahları biraz fındık ceviz kuru kayısı yiyorum bide meyve şeftali :bbo:

canım meyve yiyenin kızmı olurmuş hayırlı evlat sağlıklı olsunda anasına yardım eder büyüyünce demi teyzesii..

lahmacunda yedim baklavada ama aşırı tiksinti var hele köfte kokusu duyunca bayılıcam sanki ıyyyyy

canım ben hastaneye gittim test sonuçları 3 saat sonra çıkıyo dediler ama inş. bi kaç gün sürmez çalışıyorum izin alıp duramam
sen nerde yaptırdın testleri özeldemi hastanedemi

doktorun özel muayenehanesine gittim devlet hastanesinde yaptır dedi orda yaptırdım bende çalıştığım için her hafta bir sonucu aldım

canım karnım aç ama bişiy yiyemiyorum tiksinti var yedğimi çıkarmıyım die aç geziyom
ama sabahları biraz fındık ceviz kuru kayısı yiyorum bide meyve şeftali :bbo:

2 saatte bir birseyler atistirmak iyi gelir diyor bazi arkadaslar ama ben denedim yaramadi..ama cok ac kalinca da midem cok bulaniyo..cubuk kraker yemekten fenalik geldi artik..bulanti hapi da fayda etmiyor.. ama ben buldum galiba bana cok dokunani birseyler yedikten sonra su icmeyince okadar kotu olmuyorum, suya da ihtiyaci var vucudumun biliyorum hayrilisiyla su ilk uc ayi atlatalim ondan sonra tadina variriz insallah zemuszemus

kız olsa fena olmaz süsler durur insan onu ne güzel!annesinede yardım eder:ecrin_bebek:

evdekiler suçuk sosis gibi şeyler pişirdiğim zaman çok kötü oluyorum bayılaçak gibi,birde insanların kokularından çok kötü oluyorum eşime yaklaşamaz oldum,çok kötü ya,aslında parfümlü falan temiz gezer ama ben bi tuhaflaştım...

ay ben çıbuk kreker deyince öğrünüyom hiç yemedim ama bol su çok faydalı günde 10 bardak içmek gerek

kızlar bişey sorcam ben bugün 9+3 oldum ve ilk kez az önce
istifrar ettim çok fenaydı bayılıyodum nerdeyse
şimdi napıcam ben ne yiyeyim canım bişey istemiyo ama midemde zerre kadar bişey kalmadı
acıktım siz bu durumda ne yapıyosunuz

bend su içemiyorum eşimde çok söyleniyor bu konuda su iç şimdi daha çok ihtiyacın var suya diye ama olmuyo su içinde bütün yediklerimi çıkarıcakmış gibi oluyorum

cnm ozellikle dislerini bol suyla calkala sakin dislerini fircalama simdi. mide asitininden dolayi dis curumesi olusurmus..hemen istersen bir seyler yeme kendini ne zaman iyi hissedersen ozaman ufak ufak yemeye basla.bende ilk istifra ettigimde senin kadardim insallah en kisa zamanda gecer.

kraker türü şeyler ye istersen ama ben onlarıda pek yiyemiyorum hep meyveyle bulantıları azaltmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…