pofidicim cnm benim c.tesi kanamam olmuştu p.tesi gittim o zman gördüm bebeğimi bide ikilide görecem kısmetse inş essemayit cnm benimde sabah saatlerinde bir uykum geliyo bir uykum geliyo vallahi arada başımı koyuyorum masaya uyuyorum bir kalkarmışım ki her yerim tutulmuş ama o kadar rahatlatıyo ki o uyku bende çalışmak istemiyorum ama borçlarımız var bebeğim dogmadan bitmesi lazım(((((((((
benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
benim de ilk bebeğimde 3lü test riskli çıkmıştı. aylarca harap ettim kendimi de bebeğimi de. sonra da 8 aylıkken kaybettik bebeğimizi ama bebeğimin HİÇBİRŞEYİ YOKTU. test yaptılar organlarına baktılar sapasağlamdı. başka bir sebepten kaybettik bebeğimizi, belki yaşadığım üzüntünün etkisi de olmuştur. işte bu yüzden 2li 3lü test yaptırmak istemiyorum. ya sonuçta her ne olursa olsun bebeğimi aldırmam!!! öğrenip de bir sürü çile mi çekeyim?
ben 2 kilo verdiğim için eskiden dar olan kıyafetlerimi giymeye başladım. mafoldumben 51 oldum kızlar
canım ben bulantıladan aç geziyorum meyveden başka bişiy yiyemiyorum simit bide
ama olmadık şeylere aş eriyorum mevsimi olmayan nar ve ayva istiyorum ama yok geçen günn kabak tatlısı çekti canım aramadığım yer kalmadı yokmuşş kaydirigubbakcemile3
benimde canım bişey istemiyor sadece meyve yiyorum armut çok yiyorum oda mide bulantısını azaltıyor galiba şimdiye kadar 2 kilo vermişim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ultrason dönüşü lütfen haber ver, hayırlısıyla kutlama yapacağız
Ne testleri yapacaklar biliyor musun?
canım bende şeftali çok yiyorum bende kilo vermişim ama sonra acısı çıkar bunun bakalım kaç kilo olucazz zemuszemus
canım inş. döner dönmez haber vericem inş hayır haberle gelirim
ne testleri yapıcakk valla doktor bisürü saydı hemogram rutin kan gurbu felan 5 tüp kan aldılar doktor bütün herşeyine bakalım dedi sağolsunn opuyorumnanaktan
günaydın kızlar dün iş çıkışı dayanamadım doktoruma uğradım
zaten evime yakın yerde yol üstü
bebişime baktım 32 mm olmuş sırtüstü yatmış kollarını bacaklarını oynatıyodu :)
içim rahatladı 1 hafta sonraki kontrolümü bekleyemezdim
dokrotumda çok içten iyi bir insan ne zaman istersen kontrol gününü beklemeden
gelip bebeğini görebilirsin der hep
bitanem çanı çok meyve türü şeyler isteyenin kızı olurmuş,seninkide kız olmasın sakın:ecrin_bebek:canım ben bulantıladan aç geziyorum meyveden başka bişiy yiyemiyorum simit bide
ama olmadık şeylere aş eriyorum mevsimi olmayan nar ve ayva istiyorum ama yok geçen günn kabak tatlısı çekti canım aramadığım yer kalmadı yokmuşş kaydirigubbakcemile3
çok fazla aşeren varmı kızlar??? yani canı sürekli bişiler isteyen...
benim hiç istemiyoda
bende geçenlerde yaptırdım rutinleri 5 tüp kan aldılar şekere bakıyorlar aids hepatit b ve hepatit c ye bakıyorlar birde hastalıklara kızamıkçağa falan vücut dirençlimi diye bakıyorlar bende herşey normal çıktı inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin ama bütün tetst sonuçları bir günde çıkmıyor bir kaç gün arayla çıkıyor
aynen cnm benim de hic bisey istemiyo, nasil da imreniyorum surekli bunu yemek istiyorum diyenlere..gerci ben yemek yemekten korkar oldum artik ama insallah gecicek yakinda.
bitanem çanı çok meyve türü şeyler isteyenin kızı olurmuş,seninkide kız olmasın sakın:ecrin_bebek:
valla benim mide bulantısından hiç bişey aşermiyorum henüz....yemek yiyesim yok hiç...herşeyin kokusundan tiksiniyorum zaten,
canım ben hastaneye gittim test sonuçları 3 saat sonra çıkıyo dediler ama inş. bi kaç gün sürmez çalışıyorum izin alıp duramam
sen nerde yaptırdın testleri özeldemi hastanedemi
canım karnım aç ama bişiy yiyemiyorum tiksinti var yedğimi çıkarmıyım die aç geziyom
ama sabahları biraz fındık ceviz kuru kayısı yiyorum bide meyve şeftali :bbo:
canım meyve yiyenin kızmı olurmuş hayırlı evlat sağlıklı olsunda anasına yardım eder büyüyünce demi teyzesii..
lahmacunda yedim baklavada ama aşırı tiksinti var hele köfte kokusu duyunca bayılıcam sanki ıyyyyy
2 saatte bir birseyler atistirmak iyi gelir diyor bazi arkadaslar ama ben denedim yaramadi..ama cok ac kalinca da midem cok bulaniyo..cubuk kraker yemekten fenalik geldi artik..bulanti hapi da fayda etmiyor.. ama ben buldum galiba bana cok dokunani birseyler yedikten sonra su icmeyince okadar kotu olmuyorum, suya da ihtiyaci var vucudumun biliyorumhayrilisiyla su ilk uc ayi atlatalim ondan sonra tadina variriz insallah zemuszemus
2 saatte bir birseyler atistirmak iyi gelir diyor bazi arkadaslar ama ben denedim yaramadi..ama cok ac kalinca da midem cok bulaniyo..cubuk kraker yemekten fenalik geldi artik..bulanti hapi da fayda etmiyor.. ama ben buldum galiba bana cok dokunani birseyler yedikten sonra su icmeyince okadar kotu olmuyorum, suya da ihtiyaci var vucudumun biliyorumhayrilisiyla su ilk uc ayi atlatalim ondan sonra tadina variriz insallah zemuszemus
kızlar bişey sorcam ben bugün 9+3 oldum ve ilk kez az önce
istifrar ettim çok fenaydı bayılıyodum nerdeyse
şimdi napıcam ben ne yiyeyim canım bişey istemiyo ama midemde zerre kadar bişey kalmadı
acıktım siz bu durumda ne yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?