bende 28 temmuzda gıdıyorum doktora ogun 13 haftamız doluyor ense kalınlıgını olcucek doktor,Allah'ım hayırlı sonuclarla karsılastırsın bızlerı :CüvCüv:
Canım gözün aydın. ne güzel haber bu böyle. Çok sevindim ya. Harika.
Günaydın kızlar.
Ne güzel bugün haftanın son günü. Çalışan anneciklerin yarın dinlenme ve yavaş yavaş temizlik yapma günü. Şahsen benim evimin fena halde ihtiyacı var temizliğe. Adam yapsa yapsa ne yapabiliyo ki! Bende yrn kendimi iyi hissedersem inşallah, biraz evime vakit ayırayım. Kocişe uzun zaman sonra güzel bir sofra kurayım...
fikirevi, essemayit,floristgirl,selkie,ebruli-59,gülay59 demek bize bebişlerden iyi haberler getirdinizkaydirigubbakcemile5 Gözünüz aydın arkadaşlar. Hep böyle olsun inşallah bu topikte. Hep güzel haberler, hep müjdeler olsun...
kızlar dün gece bebeğimi rüyamda gördüm harika bişeydi muhteşemdi minicik kollarım da yatıyordu öptüm sarıldım kokladım rüyada olsa harıka bişeydi rabbim hayırlara çevirsin inş ona sağ sağlııklı kavuşmak nasip etsin inş
Günaydın kızlarrr. Arkadaşlar kalp atışlarını duymuşlar çok sevindim. Ben de salı günü gideceğim; umarım benim de güzel haberlerim olur. Maviyeshill üzülme benim de hiç belirtim yok yalnız değilsin.:teselli: Ne güzel evde ne yesem diye düşünüyorsunuzBen işyerindeyim ve sabahları simit yiyorum. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklsız bir beslenme sürecine girmemiştim. Öğlen de burda abuk subuk geçiyor.:umursamaz:
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, yarın benim de doktor randevum var. İNşallah güzel haberler veren kervanına ben de katılırım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın lütfen.
Yemek tavsiyelerine benden de bir ek; lütfen az ve sık yiyin. Aralarda ceviz, meyve, süt ya da kefir. Haftada 3-4 kez kırmızı et, 2 gün balık, bir gün tavuk. 3 kere de yumurta. Bu bir hamilelik diyetisyeni tavsiyesi. Kepekli ekmeği çok önermiyorlar; tam buğday ekmeği tavsiye ediliyor. Evet bebek depolarımızdan besleniyor ama biz de gidenlerin yerine koymakla mükellefiz. Hepinize iyi tatiller.
slm arkadaşlar.. bende 9+6 haftalık hamileyim.allah nasip ederse tahmini doğum tarihimiz 5 şubat.bizide aranıza alırmısınız
cnmm maşallah çok sevindim. rabbim sağlıkla doğmayı nasib etsin inşallah
sağol canım allah tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kalp atışlarını duydunmu canım bebeginin.
ewet canım 7 haftalıkken duydum.20 sinde de 2 li testimiz var inşallh
negüzel sevindim canım
bu ikili test nasıl oluyor canım dokturunuz bilği verdimi.
sağolasın..evet verdi dr önce ultrasonda ense kalınlığını ölçcek daha sonra kan testi yapılcak ikisinin verilerine göre dawn sendromu riski ölçülcek... inşallah iyi çıkar bende de onun stresi var ..sen kaç haftalıksın?
inş. sonuçlar güzel çıkar canım.
ben 5 hafta bitti canım
1 hafta sonra bizde gidecez inş. doktura.
şimdiden heyecanlıyım.
bulantın falan oluyormu nasıl geçiyor hamilelik.
maşallah...bende hiç bulantı olmadı allaha şükür..sadece çok uyuyorum ve midem de çok gaz var ve yanma war..
evet benimde midem de yanma oluyor.
inş. çabuk geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?