2010 Şubat Anneleri

Ben çıkıyorum arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, yarın benim de doktor randevum var. ıNşallah güzel haberler veren kervanına ben de katılırım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın lütfen.

Yemek tavsiyelerine benden de bir ek; lütfen az ve sık yiyin. Aralarda ceviz, meyve, süt ya da kefir. Haftada 3-4 kez kırmızı et, 2 gün balık, bir gün tavuk. 3 kere de yumurta. Bu bir hamilelik diyetisyeni tavsiyesi. Kepekli ekmeği çok önermiyorlar; tam buğday ekmeği tavsiye ediliyor. Evet bebek depolarımızdan besleniyor ama biz de gidenlerin yerine koymakla mükellefiz. Hepinize iyi tatiller.

walla bugün sabahtan ebn ütülerimi yaptım annemde mutfağımı temizledi. yarında izin aldım evi temilzyeceğiz annemle. bu arada çok sağol cnm benimm. darısı diğer arkadaşlarımızın başına:1hug:

ayy ne kadar güzel cnm. inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini kollarımıza almayı nasib eder. bende hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce erkek çocuğu gördüm rüyamda devamlı beni öpüyordu. Ama tüm tahminler kız olacak diyor. Sağlıklı olsunda daha ne isteyelim dimi.

bülbül benimde doğru düzgün hiçbir beliritim yok Mide bulantımda yok. cnm daha öncede söylemiştim ama bak bebişim orada güp güp diye çarpıyor kalbi içini çok ferah tut cnm senin bebişinde güp güp diye atıyordur minik kalbi. İlla belirti olacak diye bir şey yok ben şimdiden 1 kilo almışım bile yemekten opuyorumnanaktan

cnm dualarımız seninle güzel haberlerini heycanla bekliyoruz. Çok öpt.

kızlar ben çıkıyorum hafta sonu eşimle çocugumla vakit geçirdigim için genelde nete giremiyorum.akşamlarıda eşim neti açıyor seslenmiyorum zaten işten geliyor biraz egleniyor.vakit bulursam açarım ama pzrtsi grüşürz hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın

giden arkadaşlara güle güle
iyi bakın kendinize.
bende merak ediyorum cinsiyetini
eşim erkek diyor bilmiyorum

isim bile düşünüyorum şimdiden
.

slm arkadaşlar.. bende 9+6 haftalık hamileyim.allah nasip ederse tahmini doğum tarihimiz 5 şubat.bizide aranıza alırmısınız

negüzel sevindim canım
bu ikili test nasıl oluyor canım dokturunuz bilği verdimi.

sağolasın..evet verdi dr önce ultrasonda ense kalınlığını ölçcek daha sonra kan testi yapılcak ikisinin verilerine göre dawn sendromu riski ölçülcek... inşallah iyi çıkar bende de onun stresi var ..sen kaç haftalıksın?

inş. sonuçlar güzel çıkar canım.
ben 5 hafta bitti canım
1 hafta sonra bizde gidecez inş. doktura.
şimdiden heyecanlıyım.

bulantın falan oluyormu nasıl geçiyor hamilelik.

inş. sonuçlar güzel çıkar canım.
ben 5 hafta bitti canım
1 hafta sonra bizde gidecez inş. doktura.
şimdiden heyecanlıyım.

bulantın falan oluyormu nasıl geçiyor hamilelik.

maşallah...bende hiç bulantı olmadı allaha şükür..sadece çok uyuyorum ve midem de çok gaz var ve yanma war..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…