2010 Şubat Anneleri

yanmada kötü bulantı kadar olmasada bendede oluyo arasıra ama sık olmuyo yemek konusunda ipin ucunu biraz kaçırınca oluyo..........

iyi tatiller herkese nasılsınız bakalım bu gün :))))))

slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olucam allah nasip ederse 8haftalık hamileyim allah isteyen herkese versin amin

şubatta doğum(nüfus) patlaması olacak :roflol:
ne güzel ya opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende inş. şubat annesi oluyorum 9 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda...

kızlar ne var ne yok pek giremiyorum nete iyimisiniz hepiniz ben sabahları çıkartıyorum yaa midem aşırı hassaslaştı herşey burnuma pis pis kokuyo gibi geliyo ve öğürmektewn kendimi alamıyorumm

kızlar hazır hiç mi bişi yemememiz lazım mafoldumben
açım orba bile yapamıyorum bulantıdan
belki hazır çorba içebilirim ama hazır diye onu da yapmıyorum mafoldumben
tarhana çorbası istiyorummmmmm mafoldumben

bence abartmadan ara yenilebilir hergün yemek sakıncalı............

slm kızlar
misafirleri bugün gönderdim daha geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir,

akpak cnm sürekli olmamak kaydıyla arada yemenin o kadar zararı olmaz sanırım,

aramıza yeni katılanlar var galiba, hepinizin bebişleri hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

mrb arkadaşlar nasılsınz bnim pek bulantım yok arasıra çok nadir oluyor sadece kokulara karşı çok kötü oluyorum midem yanıyor birde çok halsizliğim var buhafta kontrolüme gidicem 3 yada 4. ayından sonra geçer diyorlar inş. geçer rahatlarım diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…