2010 Şubat Anneleri

cnm benim de normalde pek bulantım yoktu ama şimdi acayip bulantım var halsizleştim birden, kokulara ben de hassasım, inşallah hepimizin geçer ve rahatlarız

inş. fifacım senin kaç haftalık oldu benim tam 9 haftalık doktorun hesabına göre....

selam kızlar. şu bulantılar, kokular ve halsizlik geçer mi dersiniz? hiç geçmeyecekmiş gibi. yalnız olmadığını bilmek, normal olduğunu hissetmek güzel ama bebişler beslenebiliyorlar mıdır ki? ona canım sıkılıyor benim. bir an evvel hamişliğin tadını çıkarmaya başlarız inş

kizlar merhaba ben de listeye ismimi yazdirmistim, sonra kalp sesini de duyduk cok sukur. bebek haftasina gore biraz kucuktu ama duyduk kalp sesini, carsmba bir daha kontrolum var, doktor boyutu icin onemli degil dedi ama benim aklima cok takildi. her sey hepimizin gonlune gore olsun.

gözün aydın canım. allah tamamına erdirsin. hihoyyyt

kızlar Allah hepinizi kolaylıklar versin ben de 2009 şubat annesiyim kızım 5 buçuk aylık şu anda inşallah siz de sağlıklı bir şekilde bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız hamişliğin keyfini çıkarın bol bol yatın dinlenin uyuyun çünkü doğumdan sonra bu günlerinizi arayacaksınız

kızlar 2010 ocak anneleri topiğinde okudum 13 haftalıkken bebeğini hisseden varmış tekme değil ama . sırt üstü yatınca karnını elleyince küçük pıtırtılar

kızlar 2010 ocak anneleri topiğinde okudum 13 haftalıkken bebeğini hisseden varmış tekme değil ama . sırt üstü yatınca karnını elleyince küçük pıtırtılar

evet bende 2 aylıkken bile hissedenleri duydum gerçi ben şu anda bulantıdan tekme bile atsa hissedemem herhalde..........kafamçokkarıştı

kızlar yaz diye pek kimseler yok topiğimizde. çok sessiziz. kışın yazmaya yetiştiremicez havadisleri. çok kalabalık olcaz o zaman. geçmişi okumaya zamanımız yetmicek hatta. :)
hava sıcak, ben gene evdeyim, oturuyorum. canım sıkılıyor ama napayım yapacak bişey yok. sadece arada sabunluk lifi örüyorum, bi tek onu biliyorum zaten el işi-tığ işi olarak
:lepi: :roflol:

kızlar ya aranızda hıc bebısını hısseden yokmu ben yuzustu yatınca sertlık hıssedıyorum ama gerısı yok suanda 11+1 haftalık bız ne zaman hıssetcez acaba yaaaa:CüvCüv:

açlıktan dermansızlıktan o kadar kötü oldum ki.
eşimle lokantaya gittik bir kase çorba içtim biraz kendime geldim ama hala çoook açım
bulantım sabah çok zorladı beni..

1-2 gündür acayip bir halsizlik ve bulantı var ne yapacağımı şaşırdım, perşembe sabahından beri mecburen erken kalkıyorum geç yatıyorum o da halsizlik yapıyor galiba :bbo:

geçmiş olsun fifacım inşallah bir an önce atlatırsın canım sıcaklar hepimizi yoruyo ama olsun allaha şükür herşey yolunda sağlıcakla devam etsinde olur böyle küçücük yaramazlıkları bebişlerimizin:))

sağol caneylom ama benim halsizlik sıcaklardan değil misafirlerden perşembe sabah abimler ailece gelmişlerdi 3 afacan bi yandan benim hamişlik bi yandan bende hal kalmadı sağolsun yengem (ve eşimin de hakkını yemeyeyim şimdi) herşeye yardım etmeseydi sanırım daha kötü olurdum, ama bizim afacanlardan küçük kız ile ortanca oğlan sabah erkenden kalkıp yanıma geldikleri için ben de erken kalkmak zorunda kalıyordum , dün onları uğurladık bugün de sabah erken saatlerde diğer abim ve kızı geldiler, Allahtan öğleden sonra gezmeye çıktılar da ben de biraz uyuyabildim, inşallah yarın sabsh erken kalkmayıp biraz tembellik yaparlarda bende sabah uykumu alırım

benim arkadaşım da söylemişti böyle birşeyler sırtüstü bi süre yattıktan sonra o da karnını ellediğinde hissedilebilir demişti üstelik de 2. aydan sonra farkedersin demişti. ama ben daha denemedim hissedemezsem moralim bozulmasın diye :kedi:

ben zaten her zaman elim karnımda :)) ama henüz tık yok bence erken arkadaş zayıfmış ondan biraz erken hissetmiş ama bende maaşallah yağlar almış başını yürümüş....biraz daha bekleriz geç olsunda güç olmasın

:))) evet cnm arkadaşım oldukça zayıftır, gerçi ben de kilolu sayılmam ve benim de elim hep göbüşümde ama öyle özellikle hissedermiyim diye uğraşmıyorum, ama inşallah hissedeceğimiz günler çok gecikmez :kedi:

benımde elım oyle karnımda kımıslamıyo bı turlu pıtırcık,neyse 1-2 hafta sonra bakalım bıde o zaman nolcak :CüvCüv:

Günaydın kızlar. Hafta sonu populasyonumuz artmış yine. Yeni gelenler hoşgelmişler. ınşallah kazasız belasız problemlsiz bu hamilelik sürecini tamamlar sağ salim alırız bebeklermizi kucaklasımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…