2010 Şubat Anneleri

canlarım günaydın
selamunaleykümm Allahın lutfu ve merhameti hamişlerimizle olsun bebişleri güzel güzel gelişsinn inş..

günaydın kızlar bende bugün 10 haftalık oldum 2 gün sonra kontrolüm var
2-3 gündürde bulantılarım artmaya basladı yemek boruma doğru bi yanmada basladıkafamçokkarıştı

günaydınlar herkese , hepimiz bulantısız, sorunsuz güzel bir hafta geçiririz inş.......aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz ..........

kızlar merhaba
sonunda gelebildim
çarşamba günü doktora gittim kalp atışlarını gördük bebişimizin
ama dotora karnımdaki ağrıdan bahsedince hastaneye yatıralım dedi
istemeyince rapor verdi beş gündür evde yatıyorum tabi bi de progestan
düşük tehlikesi var dedi
karnıma ara ara iğne batıyo gibi oluyordu
şimdi sizlerin yazdıklarını okudum da çoğu hamilede oluyormuş bu ve normalmiş
sinir oldum doktora
boşuna beni de bebişi de strese soktu galiba

Olsun Sementa. Tedbirli olması iyi bişey bence. Bazı doktorlar çok panik oluyor ama her şeyi de didik didik inceleyip hataya meydan vermiyorlar. Boşver önemli değil deyip sonradan kötü bişey olsa daha kötü bence.

Günaydın arkadaşlar......
Sementa82 benim de ağrılarım çok fazla. Endişeleniyorum. Sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. Sanki (afedersiniz) ağır ishalmişim gibi ağrıyor karnım. Bunun yanında özellikle sabah yataktan kalkarken ne kadar dikkat etsem bile rahmim kasılıyor. Gün içerisinde de sık sık karnıma ve kasıklarıma batmalar oluyor, kramplar giriyor. Çok endişeleniyorum çok... Bende progestan alıyorum. ılk zamanlar her ağrı hissettiğimde vajinal progestan alıyodum ama artık almamaya çalışıyorum. Bir de eskiden düşükten çok korkuyordum. Artık bu korkumu yenmeye başladığımı düşünüyorum. "Allahın izniyle sağ salim dogacaksın, büyüyeceksin bebeğim" diyorum her ağrıdan sonra kendime. ınşallah bu ağrılar rahmin büyürken yaptığı normal ağrılardır arkadaşım...

Selam Kızlar,

Herkese iyi haftalar. Allaha şükür, benim hafta sonu kontrolüm de iyi geçti ve ben de bebeğinin kalp atışını duyanlar kervanına sonunda katıldım. ınşallah sağlıkla kucaklarımıza da alacağız kuzularımızı.

Günaydın canım,

Doktoruna danışmışsındır herhalde, o ne diyor? Ben bu haftalarda rahmin büyümesi sebebiyle kasılma ve ağrılarda artış olabilir diye okumuştum biryerlerde ama seni en doğru yönlendirecek kişi de doktorun. Düşük hepimizin korkusu ama çok haklısın, hep olumlu düşünmek lazım.

heradacım umarım en yakın zamanda geçer ağrıların
ya insanın böyle zamanlarda doktor olası geliyor keşke neyin ne olduğunu onlar kadar iyi bilebilsek
en iyisini yapıyorsun canım bence de pozitif düşünmeliyiz ki pozitif şeyler yaşayalım
acil şifa diliyorum canım sana

Arkadaşlar kardeşim sabah evde fare gördü. Kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum.:1shok:

Teşekkür ederim kızlar.
Herada bu arada gözün aydın. kalp atışlarını duymak insanı müthiş heyecanlandırıyor değil mi:))
Kızlar doktorum ağrılar için rahim büyüyor olacak bunlar dedi pek yorum yapmadı, tedbir olarak progestan verdi. Bende kafaya takmamaya çalışıyorum. Bu bebek bize ben tam imkansız dediğim anda geldi. O yüzden artık biliyorum ki herşeyin normal ya da anormal olması hiç birşeyi değiştirmiyor aslında. Eni sonu Allahın dediği oluyor çünkü. O yüzden hepimizin bebeği allaha emanet.

aynısını bende yasadım bi ara çok siddetliydi
doktoruma sordum endişelenme rahmin büyüyor kanama olmadığı
sürece sorun yok dedi
ve biz ters rahimli olduğumuz için rahim belki normal şekline giriyodur ondan oluyodur belki

Sağolasın canım,

Gerçekten süper keyifli ve duygulu bir anmış. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Çok doğru söylüyorsun, herşeyin bir vakti zamanı var. Yeter ki Allah ol demiş olsun. Hayırlısıyla tamamına erip, bebeklerimizi de kucaklayacağız inşallah.

Sementa'cım,
Sağolasın canım benim. Ben bildiklerimi Biricik Mericik'e aktarmaya çalışıyordum, henüz bir ağrım yok benim, gerçi olmayacağının da garantisi yok. Hatta rahmimiz büyüyor, bebeğime yer açıyorum diye sevinebileceğimiz bir durum bile olabilir bu. Ne olur stres yapma canım. ılgine, içten dileklerine çok teşekkür ederim arkadaşım, hayırlısıyla bebeklerimizi de kucaklayacağız inşallah.

amiiiiinnnnnnn inşallah canım
kızlar kasılmalar bendede oluyo panikliyorum ama elden bişey gelmiyo allah korusun biz bişey yapamıyoruz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…