canlarım günaydın
selamunaleykümm Allahın lutfu ve merhameti hamişlerimizle olsun bebişleri güzel güzel gelişsinn inş..
Günaydın arkadaşlar......
Sementa82 benim de ağrılarım çok fazla. Endişeleniyorum. Sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. Sanki (afedersiniz) ağır ishalmişim gibi ağrıyor karnım. Bunun yanında özellikle sabah yataktan kalkarken ne kadar dikkat etsem bile rahmim kasılıyor. Gün içerisinde de sık sık karnıma ve kasıklarıma batmalar oluyor, kramplar giriyor. Çok endişeleniyorum çok... Bende progestan alıyorum. İlk zamanlar her ağrı hissettiğimde vajinal progestan alıyodum ama artık almamaya çalışıyorum. Bir de eskiden düşükten çok korkuyordum. Artık bu korkumu yenmeye başladığımı düşünüyorum. "Allahın izniyle sağ salim dogacaksın, büyüyeceksin bebeğim" diyorum her ağrıdan sonra kendime. İnşallah bu ağrılar rahmin büyürken yaptığı normal ağrılardır arkadaşım...
Günaydın arkadaşlar......
Sementa82 benim de ağrılarım çok fazla. Endişeleniyorum. Sürekli bir karın ağrısı çekiyorum. Sanki (afedersiniz) ağır ishalmişim gibi ağrıyor karnım. Bunun yanında özellikle sabah yataktan kalkarken ne kadar dikkat etsem bile rahmim kasılıyor. Gün içerisinde de sık sık karnıma ve kasıklarıma batmalar oluyor, kramplar giriyor. Çok endişeleniyorum çok... Bende progestan alıyorum. İlk zamanlar her ağrı hissettiğimde vajinal progestan alıyodum ama artık almamaya çalışıyorum. Bir de eskiden düşükten çok korkuyordum. Artık bu korkumu yenmeye başladığımı düşünüyorum. "Allahın izniyle sağ salim dogacaksın, büyüyeceksin bebeğim" diyorum her ağrıdan sonra kendime. İnşallah bu ağrılar rahmin büyürken yaptığı normal ağrılardır arkadaşım...
Teşekkür ederim kızlar.
Herada bu arada gözün aydın. kalp atışlarını duymak insanı müthiş heyecanlandırıyor değil mi:))
Kızlar doktorum ağrılar için rahim büyüyor olacak bunlar dedi pek yorum yapmadı, tedbir olarak progestan verdi. Bende kafaya takmamaya çalışıyorum. Bu bebek bize ben tam imkansız dediğim anda geldi. O yüzden artık biliyorum ki herşeyin normal ya da anormal olması hiç birşeyi değiştirmiyor aslında. Eni sonu Allahın dediği oluyor çünkü. O yüzden hepimizin bebeği allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?