- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
camdankalp çetin arık'a da çok iyi doktor diyorlar. k.k.'dan yine kayserili bi arkadaş gidiyor, çook memnun. iyi olmuş ona gittiğin..
camdankalp canım sanada geçmiş olsun bendede var saman nezlesi griple birleşince hapşurmaktan kendime gelemiyorum sende dikkat et kendine
pofidi sabah sabah beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün bende eşimin en sevdiği yemekleri yapıyorum durmadan formunada dikkat eder sinir oluyorum kepek ekmeği aldırmıyorum artık ben kilo alırken oda öyle kalmasın sonra beraber veririz dimi ama
bu arada benimde içime ilk öğrendiğimde erkek olucak dedim ama sonra kızmı acaba dedim şimdi hiçbirşey hissetmiyorum ama çooookk merak ediyorum
evet değiştirdim erciyes hastanesinde çetin arık'a gidiyorum çok memnunum artık doğuma kadar doktorumuz o inş
niye ki pınar altug etine dolgun, iri bi kadın ama, doğum öncesi ve sonrası aynı şu anda. gülben ergen, nerdeyse 1 sene sonra formuna kavuşmuştu, pınar altuğ 2 ayda eski haline döndü.
valla kilomu yamıyayım canım ama ben dolgun değil baya kiloluyum.sabah 2ince dilim kepek ekmeği peynir kibrit kutusu 5 zeytin salata domatessaat 8de,saat 10da meyve saat 12de 4yemek kaşığı sebze yemeği 6kaşık makarna veya pilav 2 köfte kadar et yağsız salata 1bardak yoğurt,14.30da meyve 18de öğle yemeği gibi akşam yemeği ama yoğurt yok 20.00da meyve sabahkilerden az olacak 23de 1bardak şekersiz süt böle işte canım bu kilo herşeyi zehir etti hamilelikte bile diyet of of ama güzel aç kalmıyon hiç.haftada bir gün yumurta yiyeceksin bide yumurta yediğin gün peynir yemniycen
camdankalp çetin arık'a da çok iyi doktor diyorlar. k.k.'dan yine kayserili bi arkadaş gidiyor, çook memnun. iyi olmuş ona gittiğin..
nasılsınız kızlar dün doktordaydım bebeğimi gördüm babası da duydu kalp atışını bu sefer. 2 cm olmuş meleğim. şu cinsiyet ne zaman belirleniyor nasıl merak ediyorum anlatamam.. :) aslında hiç bi önemi yok ama anne kalbi, çok merak ediyo, napimm..
kaydirigubbakcemile5
nasılsınız kızlar dün doktordaydım bebeğimi gördüm babası da duydu kalp atışını bu sefer. 2 cm olmuş meleğim. şu cinsiyet ne zaman belirleniyor nasıl merak ediyorum anlatamam.. :) aslında hiç bi önemi yok ama anne kalbi, çok merak ediyo, napimm..
kaydirigubbakcemile5
Ben nerde okudum bilmiyorum ama...Ultrasona girmeden önce çikolata yerseniz yada maden suyu içerseniz bebiş çok hareketli oluyormuş.Belki hareketlendiği anda gösterir...
o zaman ben öyle yapayım bugün belki görünür
gerci 10+2 bu gün ama kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5
Kızlar siz nasıl doğum istiyorsunuz??
Ben açıkcası doğumdan çok korkan biriydim;ama nerden geldi bu güven bilmiyorum...Normal epidural istiyorum..Epidural yapılırken anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyormuş...Bu konu da kararsız kaldım.Tabii ki herşeyi doktorum bilir;ama bazı dr.larda sırf para yüzünden sezeryan istiyor...
Eğer son ana kadar bir aksilik yaşamazsam kesinlikle normal doğum istiyorum canım bende . 2 oğlumu da normal doğum yaparak dünyaya getirdim .Büyük oğlumu bundan 8 sene önce epidural anestezi ile normal doğum yaparak , küçük oğlumu da epidural yapmaya fırsat kalmamıştı canım çünkü 8 santim açılmıştı zaten hastaneye gittiğimde gerek yok dediler onuda normal doğum yaparak dünyaya getirdim ben bir sorun yaşamadım canım epidural ile ilgili ama dediğin gibi anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyor bencede canım ........
ben normal olarak sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?