2010 Şubat Anneleri

valla ben de bir an evvel gemesini istiyorum. ben en son bebişin kalp atışını gördüm. daha hiçç hareket ettiğini göremedim. bu haftalarda çok hareket ediyormuş, o kadar merak ediyorum ki..neler yapıyor içerde, kim bilir..

geçmiş olsun canım siz yine dua edin geçici bişey sizin gripleriniz...bende yılboyu süren alerjik saman nezlesi var yılboyu hergün gribim yani hapşuruk burun akıntısı öksürük bi başladımı krize giriyorum mafoldumben ilacım vardı biraz rahatırdı ama şimdi gebelik dolayısıyla onuda kesti doktor

iyiyim canım kontrole gidicem bugün seninde az kalmış artık hareketlerinide
görürsün bebişin kız yana doğru genişleyince kızın olcak derlerkaydirigubbakcemile3

Evet canım az kaldı valla.delikafadulden Ben de öyle biliyorum;ama içime ne kız ne erkek hiç birşey doğmuyor.Allah'a bıraktım sağ salim kucağıma alayım da..Cinsiyet önemli değil vallahi...

bende kilo derdinde değilim baskası dese sinir olmam
ama kociş deyince bozuluyorum bide o bu aralar koca göbeğini eritti
daha çok bozuluyorum ona
akşam dedim zayıflayıp nispet mi yapıyosun bana diye sasırdı adamkafamçokkarıştı

evet doğumdan sonra bir de süt olsun derdi var değil mi? bu pınar altuğ nasıl yaptı acep, hatun doğurdu,2 ay sonra programa başladı, eskisinden hiç farkı yok gibi sanki.

pınar altugu ben hiç zayıf görmüyorum.kadın öncede etine dolgundu hala öyle.zayıf degil benceee

öperim kuşumopuyorumnanaktan
benimde artık hamile olduğum anlaşılıyo zaten belli olsunda istiyorum:CüvCüv:
ama kociş bunu kilo almama bağlıyo ondan gıcık oldum:sm_confused:

valla benim kocişin göbüşü tam altı aylık gibi bana hiç birşey diyemiyorum derse cevabının hazır olduğunu biliyorkaydirigubbakcemile3 bende takmıyorum kim ne derse desin bebeğim sağlıklı olsunda

boşver sen ona bakma sende bebişin gelince ona nispet yaparsınhihoyyyt

ay şekerim, senin ismin alt kısımda yoktu, yeni mi login oldun acep. beğenmez olur muyum hiç,aşk ola..

şaka şekerim şaka neden beğenmiycen adım yoktu alındınm accık bebişinin bu haftaki özellikleri ne güzelmiş öle ya yesin onu teyzesi o küçücük ağzınıda açmaya başlıyomuş oy oy oy:teytey::teytey::teytey:

Ben pınar altuğu zayıf bulmuyorum hatta çok irileştiğini düşünüyorum eski güzelliğide yok gibi

evet doğumdan sonra bir de süt olsun derdi var değil mi? bu pınar altuğ nasıl yaptı acep, hatun doğurdu,2 ay sonra programa başladı, eskisinden hiç farkı yok gibi sanki.

kızlar kilo demeyin ben zaten kiloluyum bide hamişim diyetisyene gittim gebelik diyeti verdi onu yapıyom siz iysinizdir ben ne yapayım :kedi:

sen kaç kilosun ki fatoşcum bende zayıf sayılmam etime dolgunum, diyet nasıl bişey bizede anlatsana

yaa ben sürekli kilo kaybediyorum hamile kaldığımda 69-70 dim şimdi 64 ( doktorda şaşırdı bu kadar kilo kybetmeme ama sürekli çıkartıorum bişi yiyemiyorum

kızlar ben biraz daha şanslıyım sanırım.56 başladım.şimdi 54 kiloyum.kızımda 50 ile başlamıştım 70 ile dogum yaptım..kızım 8 aylıktı ve ben yine 50 kiloydum..annemi kaybedince stresten 6 kilo almıştım fazla kilom ondan.hamilelikte vermiştim hepsini

sende baya kilo vermişsin camdankalp cim, bundan sonra biraz dikkat ette almaya çalış bebişin büyüsün gerçi elinde olmadığını biliyorum ama yinede zorla biraz,
bu arada sen doktorunumu değiştirdin kime gidiyorsun şimdi

evet değiştirdim erciyes hastanesinde çetin arık'a gidiyorum çok memnunum artık doğuma kadar doktorumuz o inş

camdankalp canım sanada geçmiş olsun bendede var saman nezlesi griple birleşince hapşurmaktan kendime gelemiyorum sende dikkat et kendine

pofidi sabah sabah beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün bende eşimin en sevdiği yemekleri yapıyorum durmadan formunada dikkat eder sinir oluyorum kepek ekmeği aldırmıyorum artık ben kilo alırken oda öyle kalmasın sonra beraber veririz dimi ama

bu arada benimde içime ilk öğrendiğimde erkek olucak dedim ama sonra kızmı acaba dedim şimdi hiçbirşey hissetmiyorum ama çooookk merak ediyorum

niye ki pınar altug etine dolgun, iri bi kadın ama, doğum öncesi ve sonrası aynı şu anda. gülben ergen, nerdeyse 1 sene sonra formuna kavuşmuştu, pınar altuğ 2 ayda eski haline döndü.

camdankalp çetin arık'a da çok iyi doktor diyorlar. k.k.'dan yine kayserili bi arkadaş gidiyor, çook memnun. iyi olmuş ona gittiğin..

valla kilomu yamıyayım canım ama ben dolgun değil baya kiloluyum.sabah 2ince dilim kepek ekmeği peynir kibrit kutusu 5 zeytin salata domatessaat 8de,saat 10da meyve saat 12de 4yemek kaşığı sebze yemeği 6kaşık makarna veya pilav 2 köfte kadar et yağsız salata 1bardak yoğurt,14.30da meyve 18de öğle yemeği gibi akşam yemeği ama yoğurt yok 20.00da meyve sabahkilerden az olacak 23de 1bardak şekersiz süt böle işte canım bu kilo herşeyi zehir etti hamilelikte bile diyet of of ama güzel aç kalmıyon hiç.haftada bir gün yumurta yiyeceksin bide yumurta yediğin gün peynir yemniycen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…