günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız
ben bugün güne hasta başladım grip oluyorum heralde durmadan hapşuruyorum burnum çeşme gibi korktum doktorumu aradım ilaçlar verdi tek seferde hiç durmadan 7 8 kere hapşuruyorum zararı varmı dedim bebeğe ALLAHtan yokmuş
maşallah topic bugün çok kalabalık bulantısı olanlar kendilerini iyi hissediyorlardır inşallah
iyiyim canım kontrole gidicem bugün seninde az kalmış artık hareketlerinide
görürsün bebişin kız yana doğru genişleyince kızın olcak derlerkaydirigubbakcemile3
yerencim yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu RABBİM çok büyük ne büyük bir mucize
pofidi bende senin gibi aynı dertten muzdaripim eşim senin yanakların dolmaya başladı şişko oluyorsun yavaş yavaş dedi sinir oldun ya bende bebeğime herşey değer ben veririm kiloları dedim ama sinirde oldum
öperim kuşumopuyorumnanaktan
benimde artık hamile olduğum anlaşılıyo zaten belli olsunda istiyorum:CüvCüv:
ama kociş bunu kilo almama bağlıyo ondan gıcık oldum:sm_confused:
bende kilo derdinde değilim baskası dese sinir olmam
ama kociş deyince bozuluyorum bide o bu aralar koca göbeğini eritti
daha çok bozuluyorum ona
akşam dedim zayıflayıp nispet mi yapıyosun bana diye sasırdı adamkafamçokkarıştı
ay şekerim, senin ismin alt kısımda yoktu, yeni mi login oldun acep. beğenmez olur muyum hiç,aşk ola..
evet doğumdan sonra bir de süt olsun derdi var değil mi? bu pınar altuğ nasıl yaptı acep, hatun doğurdu,2 ay sonra programa başladı, eskisinden hiç farkı yok gibi sanki.
sende baya kilo vermişsin camdankalp cim, bundan sonra biraz dikkat ette almaya çalış bebişin büyüsün gerçi elinde olmadığını biliyorum ama yinede zorla biraz,
bu arada sen doktorunumu değiştirdin kime gidiyorsun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?