2010 Şubat Anneleri

bende normal doğum istiyorum normal epiduralde olabilir ama sezaryen istemiyorum inşallah sorun çıkmaz normal olur
gerçi artık günümüzde sezaryen pazar haline geldi hastaneler ve doktorlar sorun olmasada var gibi gösterip sezaryene alıyorlar malesef nasıl güvenicez doktorlara bilmiyorum

nasıl anlamadım epidural normal dogummu diyosun

Canım aslında epiduralden o kadar korkmak da istemiyorum.Benim annem 1989 yılında kardeşime doğum yaparken normal epidural oldu ki...Kaç sene önce.Biraz şans işi...Sadece epidural iğne vurulurken 20-30 sn. hiçbir şekilde kıpırdamayacakmışız...Olay bu...

evett canım. Normal doğum istiyorum da epidural konusunu araştırıyorum.

anladım canım.bende epidural sezeryan oldumda.incecik tel gibi bir igne oluyor onu sırtına omirilik kısmına yavaşş yavaş igneyi girdiriyorlan ama sürekli kıpırdama diyorlar.evet bende igne fobisi var zaten igne olurken hoplar zıplarım.kızlar bunda nerdeyse tıp yaptım korkumdan birşey olacak diye doktorum elini tutmuştum igne olurken.igne bitti adam amma sıktın elimi bu kadarmı korktun demişti..hey gidi günler

İnşallah jazmin hepimiz sağlıklı ve kolay doğumlar yaparız canım .Benimde korkularım var ama doğumla alakalı değil kızlar ben doğum sancılarımı hiç ama hiç hissetmiyorum bunda nasıl olur bilemem ama diğer ikisinde hissetmedim helede ikincisinde nişanım geldi doktorumu aradım gel bi bakalım dedi önce ultrasonla baktı sonrada alttan muayene etti hiç bir şey hissetmiyormusun gerçekten diye sordu hayır dedim çabuk kalk hazırlan doğuma gidiyoruz dedi 8 santim açılmışım meğerse doğumhaneyide aramış hazırlansınlar diye ordaki ebelerde beni görünce çok şaşırdılar hiç doğum yapacak bir halim yoktu çünkü sunni sancı verdiler bir saatlik suyumuda patlattılar sunni sancı serumu bitince 10 dk içindede doğdu oğlum kızlar inş hepinizde benim gibi kolay doğum yaparsınız ..Bu arada kızlar benim rahim doğuştan arkaya dönükmüş ....

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl valla benımkı akşamları hiç uyutmuyor neden bilmiyorum ama ne tarafa yatarsam yatayım rahat olamıyorum sankı 7-8 aylık karnım varmış gibi rahatsız oluyorum sizinde öylemi???

bende normal doğum isterim tabi kısmet ne artık bilmem ablamın bebği hem döndüğü için doğcağı gün kafası midesindeydi ablamın sezeryanşa aldılar normal istedi hep ama kısmet iştee
bide bişiy sorcam kızlar ben dün ultrasona girince GS 24 mm yazıyodu kağıtta kese boyutmu bu bebekmi kafamçokkarıştı

bende uyuyamıyorum canım yaa sıkıntı yapıyo çokk akşamları şişşyorum sabah bişiy yokk

Cnm bence bu kadar erken düşünmemelisin bu konuları. Hele ki doğumdan korkarken... Elbet hepimizin karar aşamasına geleceğimiz günler gelecek. Dr.larımız hepsini anlatacak bu boylerdir su soyledir diye. birlikte karar vereceğiz (gebeliğimizin nasıl gideceği çok önemli tabiiki). O yuzden bence erkenden boyle seyler dusunme ve bence internetten fln da fazla araştırma (ben gebelik süresince ve hastalıklarla ilgili internetten araştırma yapılmasına cok karsıyım.) . Allah hayırlısını versin ve o gunleri görelim inşallah :Saruboceq:.... Kendine iyi bak cnm...

bende uyuyamıyorum canım yaa sıkıntı yapıyo çokk akşamları şişşyorum sabah bişiy yokk

Arkadaşlar bende de bu gibi sıkıntılar vardı. Dr.um son kontrolümde Yemek yedikten sonra en az 3 saat kesinlikle uyumayacaksın, yatar pozisyona geçmeyeceksin dedi. Ayaklarını uzatabilirsin ama oturarak dedi. Biraz daha rahatım şimdi. İsterseniz bir deneyin...

Canım doğumdan eskiden korkuyordum;ama şuan böyle bir korkum yok Allah'a şükür.Tabii ki bir aksilik çıkmazsa normal düşünüyorum.Araştırmıyorum fazla;ama çevremde olan arkadaşlarım var.Onlardan biliyorum zaten.Genel anlamda herkes memnun.Bakalım hayırlısı artık canım...

arkadaşlar bence daha şimdiden doğum şeklini düşünüp kendinizi strese sokmayın sonuçta hangi yoldan kısmetse öyle gelecekler yeterkı sağlıkla gelsinler............

ben de normal istiyorum kızlar. epidural falan da istemiyorum ama doğum yaklaşınca insan korkmaya da başlıyor ve bu fikirlerin hepsi değişiyor haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

günlerimiz aynı canım bana dr. doğumu 17 şubat dedi seninki ne zaman???

günlerimiz aynı canım bana dr. doğumu 17 şubat dedi seninki ne zaman???

Canımcım ben daha bebişimin kalp atışını bile duymadım:sinifsinif: Kısmetse Cuma günü duyacağım.O zaman belli olur herhalde:Saruboceq: Bir de süpriz bir bebek olduğu için bizim kafamız çok karışıktı ilk gittiğimizde...Dr. bize 3 hafta süre verdi...Düşünün taşının diye..Cuma günü herşey belli olacak canım...

selam kızlar maşallah sabahtan beri kaynat kaynat bitirememişsiniz kaydirigubbakcemile3 alıntılar yapayım hepinize tek tek cevap yazayım dedim ama bi sizin hızınıza yetişemedim, bi yandan da eşim msn den yazıp duruyor bi kapı çalıyor derken walla kusura bakmayın en sonunda yazacaklarım da kafamdan uçtu

kafam o kadar karışmış ki bak yazmaya devam edeceğim yerde yarım mesaj göndermiş oldum, neyse kızlar hepinizi öpüyorum , bebişimle ben de iyi olmaya çalışıyoruz gece uyuyamıyoruz, sabah da kalkamıyoruz :kedi:

sizi gidi tembeller sizii kaydirigubbakcemile3 ayy en iyi kıymetini bil sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olmamak çok güzel bişi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…