Selam kızlar...
Epidural konusunda ben de araştırma yapıyorum. Epidural'de doğuma kadar yani epidural anestezi uygulanana kadar zaten doğum ağrısını çekiyorsun diyorlar. O bile yeter insana ama ne bileyim işte... Biri hayır epiduralde hiç ağrı çekilmiyo desin lütfennnnnnnnn :))
nasıl anlamadım epidural normal dogummu diyosun
evett canım. Normal doğum istiyorum da epidural konusunu araştırıyorum.
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl valla benımkı akşamları hiç uyutmuyor neden bilmiyorum ama ne tarafa yatarsam yatayım rahat olamıyorum sankı 7-8 aylık karnım varmış gibi rahatsız oluyorum sizinde öylemi???
Kızlar siz nasıl doğum istiyorsunuz??
Ben açıkcası doğumdan çok korkan biriydim;ama nerden geldi bu güven bilmiyorum...Normal epidural istiyorum..Epidural yapılırken anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyormuş...Bu konu da kararsız kaldım.Tabii ki herşeyi doktorum bilir;ama bazı dr.larda sırf para yüzünden sezeryan istiyor...
bende uyuyamıyorum canım yaa sıkıntı yapıyo çokk akşamları şişşyorum sabah bişiy yokk
Cnm bence bu kadar erken düşünmemelisin bu konuları. Hele ki doğumdan korkarken... Elbet hepimizin karar aşamasına geleceğimiz günler gelecek. Dr.larımız hepsini anlatacak bu boylerdir su soyledir diye. birlikte karar vereceğiz (gebeliğimizin nasıl gideceği çok önemli tabiiki). O yuzden bence erkenden boyle seyler dusunme ve bence internetten fln da fazla araştırma (ben gebelik süresince ve hastalıklarla ilgili internetten araştırma yapılmasına cok karsıyım.) . Allah hayırlısını versin ve o gunleri görelim inşallah :Saruboceq:.... Kendine iyi bak cnm...
Canım doğumdan eskiden korkuyordum;ama şuan böyle bir korkum yok Allah'a şükür.Tabii ki bir aksilik çıkmazsa normal düşünüyorum.Araştırmıyorum fazla;ama çevremde olan arkadaşlarım var.Onlardan biliyorum zaten.Genel anlamda herkes memnun.Bakalım hayırlısı artık canım...
günlerimiz aynı canım bana dr. doğumu 17 şubat dedi seninki ne zaman???
kafam o kadar karışmış ki bak yazmaya devam edeceğim yerde yarım mesaj göndermiş oldum, neyse kızlar hepinizi öpüyorum , bebişimle ben de iyi olmaya çalışıyoruz gece uyuyamıyoruz, sabah da kalkamıyoruz :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?