2010 Şubat Anneleri

kızlar çok fenayım iyice sinirlerim bozuldu sürekli yatmaktan ne bir yere gidebiliyorum ne de bir iş yapabiliyorum bunalıma girdim ya........ herşey herkes kokuyo ve ben sürekli kusuyorum.......

merhabalar kızlar nasilsiniz ya bana pazaeresi serum falan taktilar ama bugun yine bunaltilar asiri ben napcam basimi ben gibi olan arkadaslar varmi acabasenağlama

Şimdi iyiyim biraz daha...Yarını düşünerek kendimi pozitif düşüncelere yönlendiriyorum.Valla kendisi kaybeder

üzme kendini kuşum rahatla bendede oluyo
ben 3 gün önce evde kıyameti kopardım
görümcemin laf sokmalarına artık tahammülüm yok diye artık çekemem diye
çok ağladım paraladım kendimi sinirden kudurdum
yorgun düştüm
kafamçokkarıştı
insan bu dönemde gercekten hassas oluyo kocişlerin bizi el üstünde tutması gerekiyo

cnm arkadasim bende ayniyim yemek yapamiyorum kokusu beni hasta ediyo esime kızıyorum yanimda parfum sikmasina bile bende ayniyim arkadasim napcaz biz ya senağlama

cnm arkadasim bende ayniyim yemek yapamiyorum kokusu beni hasta ediyo esime kızıyorum yanimda parfum sikmasina bile bende ayniyim arkadasim napcaz biz ya senağlama

of bilemiyorum ama kendimden tiksiniyorum resmen depresyona giriyorum bunalımdayım afedersin ama evi b..k götürüyo kadın alıcam ama deterjan kokacak diye istemiyorum birileri ile görüşemiyorum insanlar kokuyo yıkanamıyorum çünkü su bile kokuyo ay çok vahim bir durumdayım.........

kızlar ben 9 gün izinliyim biraz dinlencem o süre zarfında. Kendinize iyi bakın 9 gün sonra herkesin bulantıları geçmiş hamilelğin tadını çıkartıyorken bulmak istiyorum inşallahh.:Saruboceq:

arkadaşlar.ben şuan fena degilim.benim çogunlukla sabahları bulantım oluyo kesin kusuyorum.bide akşamları oluyo ondada hemen yatmaya çalışıyorum.bende biryere gidemiyorum.hemen yoruluyorum,başım dönüyor en iyisi kımıldamamak.kızı babası işten geldikten sonra hemen parka götürüyo.zavallı benimle oda eve hapis oluyo.neyseki babamız yetişiyo

bence öyle kayısıyla şeftaliyi bir yedin mideyi bağırsakları hareketlendirdin ağrıda yapıyo tabi dolayısıyla...muz ye biraz

bencede onlardan oldu, nerden de yedim. muzdan midem bulanıyor artık ama öğle yemeğinde patates vardı o da tutar sanırım. neyse en azından içim rahatladı, bebişle alakalı değil diye düşünüyorum. bi de dün eve giderken, arabayla çukura girdim, sallantıdan mı bişey oldu acaba diye korkmuştum.

fakat bebekler çok güvenli bi şekilde duruyorlarmış anne karnında. onları koruyan bi sürü katman varmış. ancak yaralanmalı trafik kazalarında falan dıştan zarar görebiliyorlarmış.

o açıdan içim rahatladı, aman ona bişey olmasın da, ben böyle iki büklüm katlanırım karın ağrısına

cnm ben o kadar kotu dilim sudan falan tıksındım yok ama su bunaltilar beni delirtiyo aci cekmekten agliyorum esim sasiriyo ne yapsin maden sulari var meyveli az kalkinca mideniz bir kac duyum icin az geciyo aslinda kızlar kusmamiz yedimizi cikarmamiz cok iyimis cunku bebeye zararli besinler gitmiyor mus bebek da saglikli olurmus cikaran mide bunaltilar cok olan hamilelerin

ben de hiç tiksinme, bulantı olmadı sadece çok uyuyorum o kadar.

Ebrucum annlattığına göre durumun gerçekten çok zor. acaba sürekli bulantıyı mı düşünüyorsun, başka şeyler düşünsen.. mesela banyo yaparken bebeğinle birlikte yıkandığını falan hayal etsen..

ne bileyim, beynini kandırmaya çalış,belki çözüm olur sana tatlım. Allah yardımcın olsun güzellik, bu sıkıntıları dünya tatlısı bir melek için yaşıyorsun şu an. En azından bunun için katlanmaya çalış..

yavrularım bulantınıza koruk şerbeti için derim benopuyorumnanaktan
akşam yaptım içtim ferahlattı valla gözüm açıldı

ya arkadaslar 3 haftadir da bas agrim hic gecmedi her gun ayni bas agrim var mide bunaltisi cikarma tamam da bas agrisi niye oluyo sizde de varmi boyle agrilardan agliyasim geliyo arkadaslar

emedur kulaniyorum ondan once baska mide bunalti hapi verdiler hic fayda etmiyo sabahlari ac muz veya galetalar var ondan yeyince geciyo az da olsa bizim melekler cok yaramaz galiba kızlar

ben hiç bulantı hapı kullanmıyorum.doktorum tavsiye etmiyor dogal akışına bırak versemde fayda etmez zaten.boşver mideni bunlarla doldurma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…