- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
bencede onlardan oldu, nerden de yedim. muzdan midem bulanıyor artık ama öğle yemeğinde patates vardı o da tutar sanırım. neyse en azından içim rahatladı, bebişle alakalı değil diye düşünüyorum. bi de dün eve giderken, arabayla çukura girdim, sallantıdan mı bişey oldu acaba diye korkmuştum.
fakat bebekler çok güvenli bi şekilde duruyorlarmış anne karnında. onları koruyan bi sürü katman varmış. ancak yaralanmalı trafik kazalarında falan dıştan zarar görebiliyorlarmış.
o açıdan içim rahatladı, aman ona bişey olmasın da, ben böyle iki büklüm katlanırım karın ağrısına
kızlar ben 9 gün izinliyim biraz dinlencem o süre zarfında. Kendinize iyi bakın 9 gün sonra herkesin bulantıları geçmiş hamilelğin tadını çıkartıyorken bulmak istiyorum inşallahh.:Saruboceq:
evet canım bende doktoruma sordum araba kullanıyorum sürekli bi sakıncası olurmu acaba diye oda bişi olmaz ama heyecandan uzak dur dedi sakin kullanmaya çalış dedi.Çukurlar falanda bişi yapmazmış onlar çok güvenli yerdeler
ya arkadaslar 3 haftadir da bas agrim hic gecmedi her gun ayni bas agrim var mide bunaltisi cikarma tamam da bas agrisi niye oluyo sizde de varmi boyle agrilardan agliyasim geliyo arkadaslar
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Herkes iyidir inşallah. Neredeyse 11 haftalık oldum bulantılarım gecti diye sevinirken ara ara hala bulanıyorum.Sinirden stersten bahsetmişsiniz ahhh ahh sormayın sadece eşimin dediği bir şey değil herşey beni sinirlendirip duygulandırıp aglatmaya yetiyor. Uyku düzenim alt üst oldu yatıp uyuduktan 2 saat sonra kalkıyorum ve saatlerce uyuyamıyorum rahat edemiyorum bir o tarafa bir bu tarafa dönmekten bir hal oldum. Sabah ezanlarından sonra bir duş alıp anca uyuyabiliyorum ozaman da 11 den önce kalkmıyorum
Eşim benim için anne karnında yaşam öyküsü diye bir belgesel indirmiş onu izlerken göz yaşlarımı tutamadım bence hepinizin izlemesi gerek diye düşünüyorum. Anne karnında bebeğin oluşum evreleri nelerden etkilenip etkilenmediği ne aklınıza gelirse hersey i ele almışlar. Buraya uplad etmiştim sizin indirmeniz için ama malesef site yönetimi silmiştelif hakkı olabilirmiş
Çatlamaya başlayanlar varmı ?
Ben bi heves aldım kremler ama bu ara kuıllanmıyorum. Çok üşengeç oldum yaHiç bişey yapasım yok .Sizdede aynı şeyler varmı ?
Göbekler çıktımı göbekler ?
Azıcık fındık kadar belirdi benimkide ama bakan hala anlamıyor. Ben hala kilo almamışım aynı kilomda ilerliyorum.Bebeğim beslenemiycek yaa benim yüzümden.
Zoraki yiyorum birşeyler iştahım yok bu aralar.
Offff yine çenem düştü hep kendimden bahsettim ee sizler ne yapıyosunuz bakalım ne var ne yok ? Bebişlerinin hareketlerini gören oldumu ? Cinsiyet falan belli olan ?
amaaann bu baş ağrısı düşman başına. ben de geçenlerde 2 gün dayandım, ilaç içmedim artık 3. gün dayanamayıp dr'u aradım sordum. parol içtim.rahatladım sonra. bende migren var, çok fena bişey. gebelik.org da okumuştum, 12 haftadan itibaren hamilelerde baş ağrısı görülebilirmiş. bizimkiler erken başladı sanırım. ama ilerleyen zamanda geçermiş.dr bana parol,minoset ya da tamol içebilirsin dedi. günde en fazla 3 tane. sende dr'a sorup bi ağrıkesici al bence, dayanması zor çünkü.
ya arkadaslar 3 haftadir da bas agrim hic gecmedi her gun ayni bas agrim var mide bunaltisi cikarma tamam da bas agrisi niye oluyo sizde de varmi boyle agrilardan agliyasim geliyo arkadaslar
selam kızlar ne var ne yok bayadır yoktum aranızda
herkes iyidir inş.
ikili test yaptıran varmı aranızda
o belgeseli izledim ben mafoldumben:gitme: çok duygulandım
bugünde gördüm bebişimi yuvarlanıyodu kerata dönüyodu kaydirigubbakcemile3
ya benim hiç içime sinmiyo ağrı kesici içmek çtlıyo başım ama çekiyorum o ağrıyı yinede içmiyorum çok korkuyorum ağrı kesici haplardan
Evet canm çok duygulanıyor insan Yüce Allahım nelere kadir . Bir sıvıdan bebek karnında büyüyor.Oyy ne güsel kontrolün vardı sanırım .Cinsiyet söylemedi mi ya ben çok taktım bu konuya :) çok merak ediyorum Ben çok karışık hissediyorum Bazen kız bazen erkek :)
Canm sakın agrı kesici falan içme allah korusun bebek için çok zararlı. Geçen gün tv de izledim sanırım lavanta yağıyla başına masaj yaparsan agrıyı hafifletiyormuş.
hoşgeldiiin.şimdilik yok haftaya başlayanlar olacak hem sende erkenler arasındasın degilmi
cinsiyeti daha belli değil 2 hafta sonra 2 li testim var belki o zaman belli olur
benimde karışık hislerim
minyatür bebek parmak çocuk aynı çok komik hareketlerikaydirigubbakcemile2
sen kac haftalıksın canım ?
Bende görmek için çok heyecanlanıyorum :)
10+3 oldum bugün:CüvCüv:
Bende 10+5 aramızda 2 gün var :) Benden 2 gün sonra sen doguracaksın allah nasip ederse :)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?