selam kızlar herkes iyidir umarım, anlaşılan şubat annelerinin kocişlerle kavga günündeyiz bizde biraz önc tel.de tartıştık CADIARZU erkeklerin bizi anlamasını beklemek herhalde çölde lapa lapa kar yağmasını beklemek gibi bişey herhalde, onların bizim yaşadıklarımızı yaşamak gibi bir ihtimalleri bile olmadığından bizim yerimize kendilerini koyamıyorlar o yüzden de bizi anlamıyorlar benceklava:
valla ondan ondan :çok üzgünüm: tartıştık yine. önüne gelen bana bağırıyor senağlama benim de canım var hem de iki tane senağlamaselam kızlar herkes iyidir umarım, anlaşılan şubat annelerinin kocişlerle kavga günündeyiz bizde biraz önc tel.de tartıştık CADIARZU erkeklerin bizi anlamasını beklemek herhalde çölde lapa lapa kar yağmasını beklemek gibi bişey herhalde, onların bizim yaşadıklarımızı yaşamak gibi bir ihtimalleri bile olmadığından bizim yerimize kendilerini koyamıyorlar o yüzden de bizi anlamıyorlar benceklava:
benimki 8+3 iken 12mm idi.arkadaşlar drumun dediğine göre 9+1 idim dünkü muaynnemde 9+5 dedi kafam karıştı gerçi olabilir dedi ama aynı durumla karşılaşan var mı satıda bilmiyorum birde bebeğinizin boyu ne kadasr oldu hafta ile birlikte yazar mısınız
bende 10+2 ikili test ne zamAN OLUR?
bugün çok keyifsizim, i de üstüne dudağım uçuklamaya başlayacak((
arkadaşlar drumun dediğine göre 9+1 idim dünkü muaynnemde 9+5 dedi kafam karıştı gerçi olabilir dedi ama aynı durumla karşılaşan var mı satıda bilmiyorum birde bebeğinizin boyu ne kadasr oldu hafta ile birlikte yazar mısınız
canım benim7+3 ken 10.7mm şimdi8+5 büyümüştür herhalde normalmi kızlar sizin nasılopuyorumnanaktan
normal canım normal
zaten normal olmasa dr hemen söyler hiç merak etme. olmayan şeyleri bile abartıp abartıp söylüyorlar, sağolsunlarklava:
evet canım o konuda haklısın ilk kontrole gittiğimde sade kese görünmüştü çocuk görünmemişti.ultrasona bakan doktor dış ghebeklik olmuş olabilir bebek ölmüş olabilir dedi bir anda bide doktor meğer önce kese oluşurmuşş kendi doktorum da 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi moralimi çok bozmuştu ultrason doktoru.15 gün sonra meleğim göründü madem olabilecek bişi neden ölmüş deyip moralimni bozuyon dimiklava:
huyları böyle, huyları kurusunklava:
ben geçen gebeliğimde neler yaşadım bir Alah bilir. akıllarına gelen her şüpheyi pat diye söylüyor dr.lar
hiç "bu kadın hamile üzülür mü etkilenir mi, yemeden içmeden mi kesilir" diye düşünen yok :mymeka:
evet canım ŞenizSENDE 8+5 MİSİN AYNIYIZopuyorumnanaktan
yooookk aksine artma varrrrr :sinifsinif:kafamçokkarıştımiğde bulantılarınızda azalma varmı kızlar.
İyİ akŞamlar canım Şeytan kulaĞına benİm hİÇ bulantım yok ÇakırgÖzlÜ
evet canım Şeniz
yooookk aksine artma varrrrr :sinifsinif:kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?