2010 Şubat Anneleri

kız biliyomusun lapa lapa kar dedinya canım lapa lapa kar yağarken o kokuyu duymak ve kardan yemek istedi aşerdim kaydirigubbakcemile3 zemuszemus :CüvCüv:

valla ondan ondan :çok üzgünüm: tartıştık yine. önüne gelen bana bağırıyor senağlama benim de canım var hem de iki tane senağlama

benimki 8+3 iken 12mm idi.
seninki kaç

bugün çok keyifsizim, i de üstüne dudağım uçuklamaya başlayacak ((

mrb anne adayları nasılsınız.

ben bir kaç günden beri kötüydüm
miğde bulantısı ve halsizlik çekiyordum
çok şükür buğün biraz iyiyim size bakayım dedim.
geçmişi bir okuyayım

canım benim7+3 ken 10.7mm şimdi8+5 büyümüştür herhalde normalmi kızlar sizin nasılopuyorumnanaktan

canım benim7+3 ken 10.7mm şimdi8+5 büyümüştür herhalde normalmi kızlar sizin nasılopuyorumnanaktan

normal canım normal
zaten normal olmasa dr hemen söyler hiç merak etme. olmayan şeyleri bile abartıp abartıp söylüyorlar, sağolsunlar klava:

normal canım normal
zaten normal olmasa dr hemen söyler hiç merak etme. olmayan şeyleri bile abartıp abartıp söylüyorlar, sağolsunlar klava:

evet canım o konuda haklısın ilk kontrole gittiğimde sade kese görünmüştü çocuk görünmemişti.ultrasona bakan doktor dış ghebeklik olmuş olabilir bebek ölmüş olabilir dedi bir anda bide doktor meğer önce kese oluşurmuşş kendi doktorum da 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi moralimi çok bozmuştu ultrason doktoru.15 gün sonra meleğim göründü madem olabilecek bişi neden ölmüş deyip moralimni bozuyon dimiklava:

huyları böyle, huyları kurusun klava:
ben geçen gebeliğimde neler yaşadım bir Alah bilir. akıllarına gelen her şüpheyi pat diye söylüyor dr.lar
hiç "bu kadın hamile üzülür mü etkilenir mi, yemeden içmeden mi kesilir" diye düşünen yok :mymeka:

SENDE 8+5 MİSİN AYNIYIZopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…