2010 Şubat Anneleri

cnm geçmiş olsun. Benimde karnım çok ağarıyor bugün. Birde üstüne idrarımda kan hücresi tespit etmişler. Dr um munorol diye bir ilaç verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Sonuçta idrar yollarımdan iltihaptan kaynaklanıyormuş. Bir iki gün sonra tekrar test yaptırmayı düşünüyorum eğer azalmışsa kullanmıcam.-tatlicadiarzu-

selam kızlar benim için yine kabus başladı geceleri uyuymıyorum ne tarafa yatsam rahat değilim sabah bulantıyla kalkıyorum kokular ooofffffff çok yıpratıcı kendimden tiksindim valla........

ya bende de sinir oldu son günlerde kızlar. Geçen gün eşimle tartıştık bizde bi bağardım sonra düşündüm bu ses bendenmi çıktı diye o sinrle kapı aralıktı tekme atarak açtım ama karnıma kramp girdi. sonra bir pişman oldum bu sefer bebeğime bişey olacak pnu üzdüm diye saatlerce ağladım. Ve sonra karar verdim sinirlensem bile aklıma başka şeyler getirip unutmaya çalışıyorum. Yalnız değilsin yani cnm geçecek hepsi. Sabır:içelim:

Kızlar sağolun..Demek ki yalnız değilmişim;ama bunu bir bahane olarak algılaması beni çok üzüyor.Kahvaltı bile yapmak gelmedi içimden.Zorla birşeyler yedim şimdi..Ve ardından öyle bir ağrı girdi ki karnıma.Sanki bebiş bir daha kavga etmeyin diye uyarı veriyordu...

Geçmiş olsun yarencim , canım aklına kötü şeyler getirme, bencede seninle alakalı bir durum , ama yinede doktorunla bir görüş istersen, gönlünü ferah tut canım ...

selam kızlar benim için yine kabus başladı geceleri uyuymıyorum ne tarafa yatsam rahat değilim sabah bulantıyla kalkıyorum kokular ooofffffff çok yıpratıcı kendimden tiksindim valla........

ebrulicim az kaldı canım, inş bir iki hafta içinde bu şikayetlerin azalacak, bak benim yok denecek kadar azaldı bile arada bir oluyor çok şükür ..

işte benimde karnıma ağrı girmese bebiş olduğunu unuttum sinirden neredeyse :) Kendini hatırlatıyor ben buradayım bak beni üzmeyin diyor:)

ayyy yapmayın sakin olun kızlar valla hissediyo bebekler şimdiden bende gergin olduğum zamanlarda karnıma bi yumruk toparlanıyo sanki kasılıp duruyo yazık o masumlara

Şimdi iyiyim biraz daha...Yarını düşünerek kendimi pozitif düşüncelere yönlendiriyorum.Valla kendisi kaybeder

teşekkürler kızlar...
hamileliğin böyle zor olabileceğini aklımım ucundan bile geçmemişti. Bide ben okul varken daha istiyodum bu bebeği. Annem uyarıyodu hamilelik kolay mı sanıyosun sen diye haklıymış herzamanki gibi.
Jazmin üzülme canım hepimiz ayıyız. Canım burnumda benimde. Normalde çok uysal olmama rağmen eşim çok gıcıklaştığımı söylüyo. Napalım bence biraz sesimizi yükseltmeye hakkımız var. Zaten bütün vücut dengemiz altüst bi de içimize mi atalım yani dimi ama:))

ay o kokular beni de öldürüyor. süt aldım dün şu bir içimlik olanlardan. dolaba koymuştum. pipetini çıkarttım içerken midem bulandı. süt kutusu dolap kokmuş :sinifsinif: kafamçokkarıştı mutfağa giremiyorum herşey mi kokar ya. kocam geliyor sarılamıyorum, hemen banyoya git diyorum.aman geçecek bu günler inşallah :1rolleyes:

ayyy yapmayın sakin olun kızlar valla hissediyo bebekler şimdiden bende gergin olduğum zamanlarda karnıma bi yumruk toparlanıyo sanki kasılıp duruyo yazık o masumlara
ben de aşkı memnuyu izlerken bir kasılıyor ki karnım. yazık bebişime ya :çok üzgünüm: izlemeyim diyorum birkaç gün ara veriyorum sonra yine dayanamayıp izliyorum :mymeka:

bu karın ağrısına ne iyi gelir kızlar, tavan yaptı yine.. evde olsaydım termofor'u ayaklarıma koyardım geçerdi heralde. akşam öyle yapayım olmazsa. şöyle bişeyler yiyip, içince geçmez mi acep, bileniniz var mı?

Allah Allah o kadar şiddetli mi ağrıyor kız :1shok:
kabız falansan belki ağrının sebebi başkadır. sen dr.una söylemiş miyidin?

Biricikcim valla öyle;ama şimdiden bıktılar baksana.9 ayın sonunu merak ediyorum ben vallahikaydirigubbakcemile3

Yarencim ben hiç çekmedim karın ağrısı;ama sıcak birşeyler yok mu işyerinde karnına koysan birazcık..Ya da ılık birşeyler içsen..

kaydirigubbakcemile3 Aşkı memnu da gerilmemek mümkün değil ki canımkaydirigubbakcemile3

bak demedi deme senin bağırsaklar bozulmak üzere lavaboya çıkarsan rahatlıcaksın eminim

yarın sabah dr'a giderim geçmezse artık ne yapayım. bu akşama benim koçişin doğum günü, inş akşama kadar geçer..

selam kızlar herkes iyidir umarım, anlaşılan şubat annelerinin kocişlerle kavga günündeyiz bizde biraz önc tel.de tartıştık CADIARZU erkeklerin bizi anlamasını beklemek herhalde çölde lapa lapa kar yağmasını beklemek gibi bişey herhalde, onların bizim yaşadıklarımızı yaşamak gibi bir ihtimalleri bile olmadığından bizim yerimize kendilerini koyamıyorlar o yüzden de bizi anlamıyorlar bence klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…