2010 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar iki günden beri giremiyorum geçmişide okuyamadım umarım herkes iyiydir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle a.s.

günaydınlar...
Bu gün yine bulantısızım çok şükür inş devam eder böyle sanırım azalıyo artık...gerçi geçen haftada böyle olmuştu sonra kabus geri dönmüştü arada bi dinlendiriyo küçük yaramaz :)))

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım.

bugün karnım feci ağrıyor, inş önemli bişey değildir. sizce neden olabilir? dün akşam 1 kaşıktan belki daha az barbunya yemiştim. sonra akşam da kayısı-şeftali-üzüm. meyveleri yiyince zaten yine gece ishal oldum.

ne yapabilirim ya, korkuyorum, bebekle mi alakalı bişe, benimlemi alakalı ?

inş bebişle ilgili değildir ama bana bağırsaklarla ilgili bi sorunmuş gibi geldi :uhm: geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar.
Ben dün çok kötü oldum. Bulantılar ilk defa böyle tavan yaptı. ıçtiğim suyu bile çıkardım. Bulantı hapı içtim o da durmadı... Bugün yine fenayım. Bişeyler yedim ama tetikte bekliyorum. Tam geçti geçiyor derken böyle oldu...

Canım üşütmüş olabilirsin. Meyveler çok soğukmuydu...

geçmiş olsun yaren_h
biricik mericik umarım en kısa sürede geçer bu bulantılar hepimiz helak olduk
kızlar şu aptamil reklamında var ya kadın hapşuruyo sonra da bebeğin başını okşuyor. hep düşünüyorum acaba bu benim başıma gelse ne yaparım diye. siz ne yaparsınız?

inş bebişle ilgili değildir ama bana bağırsaklarla ilgili bi sorunmuş gibi geldi :uhm: geçmiş olsun canım

Canım üşütmüş olabilirsin. Meyveler çok soğukmuydu...

inş. sizin dediğiniz gibidir,yani benimle ilgili bi problemdir.bebeğime bişey olmasın, çok korkuyorum.fazla soğuk değildi meyveler, ama gece beni bir hayli rahatsız etti. şimdi yavaş yavaş geçiyor gibi,sabahki kadar değil.inş tamamen geçer.sağolun kızlar.

birick sana da geçmiş olsun canım,benim de hamileliğim boyunca 2 gün sadece bu bulantılar çok rahatsız etti. inş seninki de günü birlik bişeydir..

Bırecek geÇecek canım bunlar anne olmak kolay deĞıl ne yapalım dayanacaz.yaren bence senınle ılgılıdır merak etme canım geÇmıŞ olsun

hamile bi arkadaşım aradı dün haftaya doğum yapcak ...bulantılarımdan bahsedince kendi denediği doktorununda tavsiye ettiği bişiden bahsetti...sabahları bir tatlı kaşığı süzme bal yemeye çalış çok çok ii geliyo dedi ama gerçek bal olcak...çok rahatlatıyomuş zaten bal çok faydalı herkes için denemekte fayda var diye düşündüm sizede haber vereyim dedim bilginize ...

hayırdır inş ya noldu :uhm:

Kocişle tartıştık nihayet patladımafoldumben Ya hamileliten dolayı mı bilmiyorum haklı çok agresif davranıyorum.Dün de arkadaşlara gittik oyun oynarken kendimi kaptırdım ve sürekli herkese oyun sırasında yükses sesle konuştum;ama haksızlığa karşı tabii..Eşim de buna çok kızdılmazün tartıştık,bugün de iyice patladık birbirimize.Sabahtan beri ağlıyorum:gitme: Ya elimde değil ne yapabilirim kızlar akıl verin...Siz agresif davranıyor musunuz?

duygu değişiklikleri yaşamamız çok normal bende bazen çok iyi oluyorum bazen tam tersi ama ben karakteristik olarak çok dışa vuramam agresifliğimi benneyaptımki bu davranışların önceden yoktu hamilelikle beraber çıkmaya başladıysa bunu herkesin anlaması lazım kocanda dahil ama yinede rahat olmaya çalış :teselli:

günaydın arkadaşlar.....bu arada bende sinirliymişim eşim öyle diyo ben hayır diyom o sen belki fark etmiyosun ama öylesin diyo ne yapayım yutuyorum diyo ses çıkaramıyo benimki..aslında pek farkında degilim ama öyleymişim

yeriz ya hem bal şifalıdır bebişlerimize de çok iyi gelir diye düşünüyorum.

bulantılar gelince ben de agrasif oluyorum çünkü o an hiçbirşey kaldıracak halim olmuyor.
biz de eşimle tartıştık bu sabah. ama unutmaya çalışıyorum çünkü bebeğimin çok üzülmesini istemiyorum. zaten hemen affedebilen bir yapım var zemuszemus
bizim tartışma sebebimiz de şu: beyefendi önemli bir kağıdı, her zaman yaptığı gibi, ortalığa atmış ve tutturmuş neden koyduğum yerde yok, nereye kaldırdın! işe de geç kalmış. her şeyi son ana bırakır böyle geceden aramıyor ya da önemli kağıtları koyduğumuz çekmeceye koymuyor. lmaz: ben zaten bulantıdan haftalardır nasıl yaşadığımı bilmiyorum kağıt mı hatırlayacağım. :dilcikar:

doktor bana ilk gittiğimde, balı yasaklar listesinde saymıştı, biz de eşimle bilrikte hayret edip, bal da mı diye sorduk evet dedi. belki kilo kontrolü için söylemiş olabilir ama..

tatlım niye kafana takıyorsun boşver. akşama barışırsın, ağlayıpta kendini ve bebeğini üzme. kafanı dağıtacak bişeyler bul, ya da eşini ara konuş, şimdi hallet meseleyi. eşin haklı değil bence,ne olursa olsun, senin bu ruh halinin değişimini anlaması lazım. haklı bile olsa, seni bu kadar üzmeyecek şeklide söylemeli değil mi ama.
elbetteki bizde de oluyor böyle şeyler, dün akşam da sebebsiz yere ben kızıp durdum, o da karşımda sustu sadece. sonra sinirim geçince, gittim sevdim. sebebi yoktu ama kızmamın, o anlık bişeydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…