2010 Şubat Anneleri

Ben kİloluyum valla dİyetİsyene gİttİm gebelİk dİyetİ verdİ

ben aslında yediklerime dikkat ediyorum ama
şu bulantı ve halsizlikten dolayı hareketsiz kaldım
ondan oluyo galiba
daha yeni olduğu içind yürüyüş falan yapmaya korkuyorum.halimde yok zaten yürümeyede.

bakalım nasıl olacak.

naber kızlar ne zamandır pek yazamadım pek açmıyorum neti, açsam da çok oturmuyorum. ay ev işinden pek vakit kalmıyor desem yalan olmaz.
yok yemek yap, sofrayı hazırla, sofrayı topla, gömlek-pantolon ütüle, makinaya çamaşır at, ser, topla, katla.. pöffffffffffff...
zaten bi yere gitmiyorum çok sıkıldım ben ya..
neyseki izin alabilirsek bi 10 günlüğüne çanakkaleye gitçez idoyla.
iple çekiyorum valla..
bu arada maşallah tütütü 2-3 gündür kusmam yok, arada öğürüyorum ama o kadar.
çok halsiz bırakıyor çıkartmak yaa.. öyle böyle değil be kızlar.. midem bomm boşş kalıyordu.. mafoldumben

:CüvCüv: a.s.

yinede şükret bu kadar iş yapabiliyosun....

ben de bir aktara sordum, badem yağı avakado yağı ve kakao yağını tavsiye etti, burda bir arkadaş da badem yağı, zeytinyağı susamyağı demişti, ben de aktara bu karışım nasıl olur deyince adam kendi söylediklerine ilave edebileceğimi söyledi, ben de evde badem yağı, avakado yağı, kakao yağı, susam yağı ve zeytinyağını karıştırdım, geçen haftaya kadar sürüyordum ve en azından kaşıntılarım kalmamıştı ama bu aralr midem kötü olduğu için kokusuna tahammül edemediğimden süremiyorum şu koku hassasiyetim bi geçsin, gene başlayacağım faydası var gibiydi, bi de aktar bana haftada 1-2 defa sürmen yeterli demişti

zaten bu işleri de 3 gündür yapabiliyorum sayılır.. maşallah diyeyim 3 gündür istifra etmiyorum, şu geçen 3 gündür sapsarı bir suratla geziyordum.. yoksa benim ev nasıldı siz bi görseniz.. kafamçokkarıştı
içim çok huzursuz ama temizleyemiyorum eskisi gibi. napayım, yerdeki tozmu önemli, bebeğimin sağlığımı dimi ama..
mirmirmirmir

evet canım aynen katılıyorum bende yapmak istiyorum olmuyo.ama bebişler daha önemli iş yaptımmı yoruluyom

sabah kalksam her yer mis gibim tertemiz olsa ahh ne güsel olur :kedi:
ah ah o hayalden ben de kuruyorum :1rolleyes: :mymeka:
bişi sorucam kıslar çatlamamak için ne yağı kullanıcaksınız

ben bebe yağı kullanıyorum.
zaten bendeki kıllar güçlenmeye başlamış kaydirigubbakcemile3 korkuyorum ya. bebe yağından bile şüpheleniyordum ama bugün baktım ki bacaklarımda da kıllanma artmış kafamçokkarıştı

kızlar hepinize günaydın
bebişimin heycanı uyutmadı beni bugün kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle geliriz kızlar...........

Herkese günaydın...Hayırlı cumalar...

Kızlar bugün benim için de büyük gün.En sonunda beklediğim gün geldi;ama bir yandan da çok korkuyorum..Bugün doktora gidiyorum.Bebişimizin kalp atışlarını duymaya.Dua edin bizim için.Umarım bir aksilik çıkmaz:Saruboceq:

İNŞALLAH DUYARSIN CANIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN DUA EDİCEM SANA:Saruboceq:

Günaydın a.s. hayırlı cumalar arkadaşlar,
akşam olmasını iple çekiyorum eve gidip yatmak istiyorum, buda sabah sabah söylenirmi diyeceksiniz ama öyle ayakta duramıyorum çok zorlanıyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…