hamile kaldığım günden beri işim gücüm uyumak oldumirmirmirmir
kızlar hepinize günaydın
bebişimin heycanı uyutmadı beni bugün kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle geliriz kızlar...........
Herkese günaydın...Hayırlı cumalar...
Kızlar bugün benim için de büyük gün.En sonunda beklediğim gün geldi;ama bir yandan da çok korkuyorum..Bugün doktora gidiyorum.Bebişimizin kalp atışlarını duymaya.Dua edin bizim için.Umarım bir aksilik çıkmaz:Saruboceq:
çalışıyorum şuanda işteyim fatoşcum ve ne haldeyim bilemezsin
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Bugün Allah'a şükür,şeytan kulağına kurşun, çok iyiyim, çok enerjiğim..hiç bi şikayetim çok,halsizliğim yok..Elhamdulillah..
Burdann bu enerjiyi sizlere de gönderiyorum,gününüz güzel geçsin fıstıklar zemuszemus
hadi bakalım, bebişi izle de gel.İyi haberlerle geleceksin tabiki canım. Kalbini rahat tut.haberlerini bekliyoruz.
Ay hadi nihayet geldi büyük gün. Pıtpıtları duyacaksın güzellik, senin de kalbin bundan sonra daha bi farklı atacak kaydirigubbakcemile5 Bu mübarek günde, güzel haberlerle dönersin inş güzellik..
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Bugün Allah'a şükür,şeytan kulağına kurşun, çok iyiyim, çok enerjiğim..hiç bi şikayetim çok,halsizliğim yok..Elhamdulillah..
Burdann bu enerjiyi sizlere de gönderiyorum,gününüz güzel geçsin fıstıklar zemuszemus
çok iyi anlıyorum ben evde duramıyorum allah yardımcın olsun canım
Ay hadi nihayet geldi büyük gün. Pıtpıtları duyacaksın güzellik, senin de kalbin bundan sonra daha bi farklı atacak kaydirigubbakcemile5 Bu mübarek günde, güzel haberlerle dönersin inş güzellik..
İNŞALLAH DUYARSIN CANIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN DUA EDİCEM SANA:Saruboceq:
Günaydın Kızlar,
Herkese süper bir gün diliyorum. Jazmin'cim güzel haberlerini bekliyoruz, kaçta doktor randevun? Sıkın dişinizi kızlar, yarın istediğimiz kadar uyuyabiliriz. Benim de yarın doktor kontrolüm var, inşallah ben de güzel haberler veririm sizlere.
nasıl uyucaz ben yine çalışıyorummafoldumben
Ah canım ya, doğru okumuştum daha önce cumartesi çalıştığını. Tam gün mü peki, inşallah pazar günü güzelce dinlenir, bol bol uyursun.
Senin durumun daha zor be arkadaşım, biz en azından cumartesi pazar uyuyoruz dinleniyoruz falan, Allah yardımcın olsun
hemde nasıl çıksam çıkamıyorum şartlar el vermiyo kalsam zorlanıyorum artık gözüm eve düşüyo bilmem nolucak hayırlısı
Bende senin gibi çıksam diyorum çıkamıyorum, işyerimde başka sıkıntılar var ben artık kaldıramıyorum 5 ay daha sabredeyimde sonrası ücretli izin ücretsiz izin derken epey ayrı kalıcam bu gıcık işyerimden, belkide dönmem tekrar hayırlısı bakalım
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için
biz geldik çok şükür 11 hafta ile uyumlu çıktı bebişimiz ama sormayın boy ve ağırlık söylemedi doktor özele henüz gidemedik işte devlette de bilirsiniz iyimi iyi öyle çok ayrıntılı bişey söylemiyo 27 temmuza tekrar çağırdı ense kalınlığı için inşallah o zamanda hayırlı haberlerle geliriz darısı hepimize kızlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?