2010 Şubat Anneleri

canım 6. haftdan sonra acip artıyo bulantılar bişiy yiyemez hale geliyosun inş geçicek 3 ayda herşeyde tiksinmek çok zor ama bende fena oluyom armut yeyince biraz bulantı diniyor tavsiye ederim canım
evet geçen hafta bu kadar değildi bulantım
çok şükür tabi şikayet değil.
çok halsiz kalıyoruz ama dimi kızlar
çalışan anne adaylarına Allahım yardım etsin

iim cnm temilik yaptım yavaş yavaş yorulmuşum azıcıkmirmirmirmir

çok yormasaydın kendini
ben çok temizlik yapmamıyorum
ortalığı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece.
havada sıcak olunca
insaın hiç birşey yapası gelmiyor

dinlene dinlene yaptım zati bende kuzum annemler gelicekte memleketten pazar günüzemuszemus

Canım ben daha önce aynı doktorda aşılama tedavisi falan gördüm bi kaç ay önce. Bayaa iyi tanıyo yani artık bünyemi. Zaten kontrol altında olduğumu düşünüp yapmamış olabilir diye düşündüm. Ama yarın artık yapışçam yakasınakaydirigubbakcemile3 Özellikle idrar testi istiyorum. Bi şikayetim yok ama geçen ay doktorumuzdan izin alıp denize gittik nolur nolmaz.
sanırım hamileliğimiz aynı yarın benimde 12. haftamın ilk günü..
Benim son adet tarihim 2 mayıs. Seninde mi? Caneylom da aynı... Ne güzel. Ben pazartesi burdan usg görüntüsünü koyarım o zaman. Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa tabi inşallah:Saruboceq:

ewet canım benimde 2 mayıs son adet tarihim.:))bende pazartesi gidicem dr

uyumuş kalmışım kızlar ama yine de hala o kadar çok uykum var ki :1closedeyes:

Bülbülü ben de merak etmeye başladım, umarımm iyidir,

kaç gündür aklımda, birde sürekli tedirgin di, inş. bişey olmamıştır. tanıyan görüşen yokmu acaba

kaç gündür aklımda, birde sürekli tedirgin di, inş. bişey olmamıştır. tanıyan görüşen yokmu acaba

ben de o yüzden endişeleniyorum yaa, çok tedirgindi gerçekten, profilini biraz inceledim ama sorabilecek kimse bulamadım :1no2:

of kızlar kaç gündür karnımda bir ağırlık var sankı sizede öyle oluyormu

evet cnm bazı geceler o yüzden uyuyamaz bile oldum sositososito

Evet canım. Kalp atışlarını dinledik. Ekranda da gördük. Dr ne zaman geleceğimizi söylemedi. Bi de başka şehirde doktor. Üstelik iş yerim de çok yoğun arkadaşlar izinde. Ben haftaya gitmeyi planlıyodum. Ama dayanamıcam. Gerekirse gene giderim haftaya napalım.

pofidi kapsama alanı dışında olmuş kaç gün ceza verdiler acaba üzüldüüm.mesajlarını okudum suçuda yokmuş ya bende olsam aynı tepkiyi verirdim çokta yumuşak davranmış

bizimde kalp atışları 5+ 3 te gördük 6+3 te duyduk hatta kameraya kaydettik açıp açıp dinliyorum yavrumun kalp atışlarını

pofidiye ne olmuş cm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…