evet geçen hafta bu kadar değildi bulantımcanım 6. haftdan sonra acip artıyo bulantılar bişiy yiyemez hale geliyosun inş geçicek 3 ayda herşeyde tiksinmek çok zor ama bende fena oluyom armut yeyince biraz bulantı diniyor tavsiye ederim canım
iim cnm temilik yaptım yavaş yavaş yorulmuşum azıcıkmirmirmirmir
evet geçen hafta bu kadar değildi bulantım
çok şükür tabi şikayet değil.
çok halsiz kalıyoruz ama dimi kızlar
çalışan anne adaylarına Allahım yardım etsin
çok yormasaydın kendini
ben çok temizlik yapmamıyorum
ortalığı toplayıp yemek hazırlıyorum sadece.
havada sıcak olunca
insaın hiç birşey yapası gelmiyor
dinlene dinlene yaptım zati bende kuzum annemler gelicekte memleketten pazar günüzemuszemus
ohh negüzell gözün aydın.
bende annemi görmeyeli bir ay olacak
bebegi bile tlf söyledim
özledim annemii .
iyiyiz canım sen nasılsın.
çok sağol cnmcım vallah bende çok ösledin annemleri o yüsdn pek bi sevinçliyim darısı başına yakında sende görürsün inş anneciğini cnm
canım ben hastaneye gittim bana bütün testlerimi yaptı kan grubu testi bile 5 tüp kan aldılar idrar testi felan hepsini istedi doktorum bide doktora hastaneden çıkıyorum özelide yok iyi tarafınamı denk geldim bilmiyorum ama ilgili bir doktordu belkide seninki de zamanı var die düşünüyodur
Benim son adet tarihim 2 mayıs. Seninde mi? Caneylom da aynı... Ne güzel. Ben pazartesi burdan usg görüntüsünü koyarım o zaman. Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa tabi inşallah:Saruboceq:sanırım hamileliğimiz aynı yarın benimde 12. haftamın ilk günü..
saol canım inş...
çalışıyormusun candy
Canım ben daha önce aynı doktorda aşılama tedavisi falan gördüm bi kaç ay önce. Bayaa iyi tanıyo yani artık bünyemi. Zaten kontrol altında olduğumu düşünüp yapmamış olabilir diye düşündüm. Ama yarın artık yapışçam yakasınakaydirigubbakcemile3 Özellikle idrar testi istiyorum. Bi şikayetim yok ama geçen ay doktorumuzdan izin alıp denize gittik nolur nolmaz.
Benim son adet tarihim 2 mayıs. Seninde mi? Caneylom da aynı... Ne güzel. Ben pazartesi burdan usg görüntüsünü koyarım o zaman. Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa tabi inşallah:Saruboceq:
ewet canım benimde 2 mayıs son adet tarihim.:))bende pazartesi gidicem dr
İyiyiz canım sen nasılsın, henüz ikili yaptıran yok haftaya yaptıracaklar var sanırım,
bu arada ben bulbul arkadaşımızı merak ettim 5 gündür haber yok, doktora gidecekti kötü birşey yoktur inş.
kaç gündür aklımda, birde sürekli tedirgin di, inş. bişey olmamıştır. tanıyan görüşen yokmu acaba
of kızlar kaç gündür karnımda bir ağırlık var sankı sizede öyle oluyormu
inşallah iyi haberler alırız. ben en son 6+6 da gittim çok merak ediyorum.
6+6 da gittiğinizde kalp sesini duyabildinizmi
pofidi kapsama alanı dışında olmuş kaç gün ceza verdiler acaba üzüldüüm.mesajlarını okudum suçuda yokmuş ya bende olsam aynı tepkiyi verirdim çokta yumuşak davranmış
bizimde kalp atışları 5+ 3 te gördük 6+3 te duyduk hatta kameraya kaydettik açıp açıp dinliyorum yavrumun kalp atışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?