F
fifa1415
Ziyaretçi
Herkese merhaba güzell şubat anneleri bugün nasıl bakalım, ben bu gün erken kalktım hastanede işim vardı kontrole gittim ama bebişle ilgili değil başka nedenden, yeni geldim şöyle bi geçmişe gözattım bugün daha sakin galiba topiğimiz, bu arada hepinizin cuması mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
akpak cnm benim de bacaklarımda çoğalma olmuş, ben de progestandan şüpheleniyordum acaba tüylenme yapar mı diye :uhm:
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin, minik pıt pıtları duyunca haber vermeyi unutma bize
ağrılarım olmadığıı sürece ben de çok uyuyorum cnm, hatta neredeyse öğlenleri kalkabiliyorum genelde
canım Allah kolaylık versin, izin falan alsan biraz dinlensen belki iyi gelir, ya da memurdun değil mi çok zorlanıyorsan dr. rapor verse :sm_confused:
canım hergünün böyle güzel olur inşallah, iyiyim diye birden kendini çok yorma sen yine de opuyorumnanaktan
canım inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin,
şimdi herkes kontrole gitmekten bahsedince benimde gidesim geldi kaydirigubbakcemile3 özledim bebişimi görseydim şöyle bii ama olsun ben de çarşamba ya da perşembe gideceğim kontrole biraz sıkayım dişimi dr. teyzemize de rica ederim ultrasonda birazdaha fazla göstersin bebişimi, :ecrin_bebek:
canım güzel haberlerle gelmene sevindim ama haklısın devlette fazla bişey söylemiyorlar,
yaren cnm ben de daha şimdiden bebiş doğduktan sonra nasıl yaparım derdindeyim, keşke imkanlarımız olsa da hep bebişlerimizin yanında olabilsek , ben bile bazen istifa etmeyi düşünmüyor değilim ,
ah ah o hayalden ben de kuruyorum :1rolleyes: :mymeka:
ben bebe yağı kullanıyorum.
zaten bendeki kıllar güçlenmeye başlamış kaydirigubbakcemile3 korkuyorum ya. bebe yağından bile şüpheleniyordum ama bugün baktım ki bacaklarımda da kıllanma artmış kafamçokkarıştı
akpak cnm benim de bacaklarımda çoğalma olmuş, ben de progestandan şüpheleniyordum acaba tüylenme yapar mı diye :uhm:
Herkese günaydın...Hayırlı cumalar...
Kızlar bugün benim için de büyük gün.En sonunda beklediğim gün geldi;ama bir yandan da çok korkuyorum..Bugün doktora gidiyorum.Bebişimizin kalp atışlarını duymaya.Dua edin bizim için.Umarım bir aksilik çıkmaz:Saruboceq:
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin, minik pıt pıtları duyunca haber vermeyi unutma bize
Kızlar bİŞİ sorucam sİzde Çok uyuyormusunuz
ağrılarım olmadığıı sürece ben de çok uyuyorum cnm, hatta neredeyse öğlenleri kalkabiliyorum genelde
Günaydın a.s. hayırlı cumalar arkadaşlar,
akşam olmasını iple çekiyorum eve gidip yatmak istiyorum, buda sabah sabah söylenirmi diyeceksiniz ama öyle ayakta duramıyorum çok zorlanıyorum napim
Günaydın canım, hayırlı cumalar...
Bende senin tam tersin durumdayım sıfır enerji ve moral, nasıl akşam edicem bilmiyorum.
Saol canım Allah razı olsun, akşam olsun diye dua ediyorum
canım Allah kolaylık versin, izin falan alsan biraz dinlensen belki iyi gelir, ya da memurdun değil mi çok zorlanıyorsan dr. rapor verse :sm_confused:
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Bugün Allah'a şükür,şeytan kulağına kurşun, çok iyiyim, çok enerjiğim..hiç bi şikayetim çok,halsizliğim yok..Elhamdulillah..
Burdann bu enerjiyi sizlere de gönderiyorum,gününüz güzel geçsin fıstıklar zemuszemus..
canım hergünün böyle güzel olur inşallah, iyiyim diye birden kendini çok yorma sen yine de opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar,
Herkese süper bir gün diliyorum. Jazmin'cim güzel haberlerini bekliyoruz, kaçta doktor randevun? Sıkın dişinizi kızlar, yarın istediğimiz kadar uyuyabiliriz. Benim de yarın doktor kontrolüm var, inşallah ben de güzel haberler veririm sizlere.
canım inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin,
şimdi herkes kontrole gitmekten bahsedince benimde gidesim geldi kaydirigubbakcemile3 özledim bebişimi görseydim şöyle bii
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için
biz geldik çok şükür 11 hafta ile uyumlu çıktı bebişimiz ama sormayın boy ve ağırlık söylemedi doktor özele henüz gidemedik işte devlette de bilirsiniz iyimi iyi öyle çok ayrıntılı bişey söylemiyo 27 temmuza tekrar çağırdı ense kalınlığı için inşallah o zamanda hayırlı haberlerle geliriz darısı hepimize kızlar.......
canım güzel haberlerle gelmene sevindim ama haklısın devlette fazla bişey söylemiyorlar,
demekki bu kayserili işverenlerde bi problem var :) ben de aynı senin gibi düşünüyorum. benim patron iyi ama çok iş yükümüz var, hamile iken zor oluyor. 5 ay sonrasını iple çekiyorum. ben de acaba tekrar dönmesem mi diye düşünüyorum zaman zaman :) istifa edeyim diyorum kocişe sen bilirsin diyo,zor geliyorsa çalışma diyo ama aslında böyle diyerek daha çok sorumluluk yüklüyo.5 ay sabredelim bebişle olunca para lazım olcak. bizim hiç birikim yok, ne geliyorsa olduğu gibi gidiyor. inş bundan sonra olur.
fatımacım sende memur yazıyor ama özel de mi çalışıyorsun. devlettekiler rahat diye biliyorum ben..
yaren cnm ben de daha şimdiden bebiş doğduktan sonra nasıl yaparım derdindeyim, keşke imkanlarımız olsa da hep bebişlerimizin yanında olabilsek , ben bile bazen istifa etmeyi düşünmüyor değilim ,