2010 Şubat Anneleri

Herkese merhaba güzell şubat anneleri bugün nasıl bakalım, ben bu gün erken kalktım hastanede işim vardı kontrole gittim ama bebişle ilgili değil başka nedenden, yeni geldim şöyle bi geçmişe gözattım bugün daha sakin galiba topiğimiz, bu arada hepinizin cuması mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

akpak cnm benim de bacaklarımda çoğalma olmuş, ben de progestandan şüpheleniyordum acaba tüylenme yapar mı diye :uhm:

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin, minik pıt pıtları duyunca haber vermeyi unutma bize

Kızlar bİŞİ sorucam sİzde Çok uyuyormusunuz

ağrılarım olmadığıı sürece ben de çok uyuyorum cnm, hatta neredeyse öğlenleri kalkabiliyorum genelde

Günaydın a.s. hayırlı cumalar arkadaşlar,
akşam olmasını iple çekiyorum eve gidip yatmak istiyorum, buda sabah sabah söylenirmi diyeceksiniz ama öyle ayakta duramıyorum çok zorlanıyorum napim
Günaydın canım, hayırlı cumalar...

Bende senin tam tersin durumdayım sıfır enerji ve moral, nasıl akşam edicem bilmiyorum.

Saol canım Allah razı olsun, akşam olsun diye dua ediyorum

canım Allah kolaylık versin, izin falan alsan biraz dinlensen belki iyi gelir, ya da memurdun değil mi çok zorlanıyorsan dr. rapor verse :sm_confused:

canım hergünün böyle güzel olur inşallah, iyiyim diye birden kendini çok yorma sen yine de opuyorumnanaktan

canım inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin,

şimdi herkes kontrole gitmekten bahsedince benimde gidesim geldi kaydirigubbakcemile3 özledim bebişimi görseydim şöyle bii ama olsun ben de çarşamba ya da perşembe gideceğim kontrole biraz sıkayım dişimi dr. teyzemize de rica ederim ultrasonda birazdaha fazla göstersin bebişimi, :ecrin_bebek:

canım güzel haberlerle gelmene sevindim ama haklısın devlette fazla bişey söylemiyorlar,

yaren cnm ben de daha şimdiden bebiş doğduktan sonra nasıl yaparım derdindeyim, keşke imkanlarımız olsa da hep bebişlerimizin yanında olabilsek , ben bile bazen istifa etmeyi düşünmüyor değilim ,

merhaba şubat anneleri inşallah bugün iyisinizdir ben her zamanki gibi hamile olduğumu anlamıyorum bile
hepinize hayırlı cumalar.rabbim cuma saati hürmetine bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları hayırlı evlat eylesin

selam kızlar ay burda hava cok sıcak of of
bu gün doktora gidecek kuşlar güzel haberlerle gelin inşaallah
hepimize mutlu huzurlu sağlıklı bir hamilelik ve nurtopu gibi güzel bebişler
diliyorum Allah tan
opuyorumnanaktan

benim eşimde çlışma bırak diyo ama demesi kolay tamda harcamaların çok olduğu zaman bizimde birikimimiz yok hiç...yerime birini yetiştirmem lazım ki bi an önce çıkıp gidiyim

sevindim canım 27disinde 2li tarama yapacaklar ozaman hayırlısı

sağolun kızlar allaha şükür güzel haberlerle geldik darısı bugün doktora giden bütün arkadaşlarıma

Memur değilim ama kamu kurumunda çalışıyorum ve sıkıntı çok fazla yarencim dayanamıyorum helede bu şartlarda ama 5 ay daha sabret diyorum kendime, eşime kalırsa bırak diyor ama durdum durdum şimdi daha çok ihtiyaç varken bırakılırmı değilmi... zaten haftaya rapor almayı düşünüyorum müdürle konuşup

Merhaba fifacım, iyi diyelim iyi olalım ama biliyorsun işte:gitme:

zaten bende biraz izin biraz rapor alıp uzaklaşmayı düşünüyorum işyerimden, doktor müsade ederse istanbula gidicem kısmet olursa inş.

benim eşimde çlışma bırak diyo ama demesi kolay tamda harcamaların çok olduğu zaman bizimde birikimimiz yok hiç...yerime birini yetiştirmem lazım ki bi an önce çıkıp gidiyim

biraz daha sabredelim doğuma ne kaldı değilmi :CüvCüv: sonrada biraz ücretli biraz ücretsiz izin alırız geriside Allah büyük, yardım eder inş.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bebekleriniz nasıllar varmı yeni gelişmeler aramızda ikili yaptıran oldumu 11. haftaya girdi bir çok kişi bildiğim kadarı ile

Selam kızlar. Bende yarın görcem mırmırımı. Gören arkadaşların gözü aymış. Darısı bizim başımıza. Caneylom bizim günlerimiz aynı olunca dr a gittiğini görüz görmez detayları aramaya başladım ama pis dr bişi sölemedi demek.:tomato: Ben sana foto yollarım gelince nasısa günleri aynı.

ıyiyiz canım sen nasılsın, henüz ikili yaptıran yok haftaya yaptıracaklar var sanırım,

bu arada ben bulbul arkadaşımızı merak ettim 5 gündür haber yok, doktora gidecekti kötü birşey yoktur inş.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bebekleriniz nasıllar varmı yeni gelişmeler aramızda ikili yaptıran oldumu 11. haftaya girdi bir çok kişi bildiğim kadarı ile

benim yarın 12. haftanın ilk günü belki yapar diye erken gitmeyi düşünüyorum. Ama doktorum da öyle bi rahat ki beta-hcg den başka bi test yaptırmadı henüz:umursamaz:

benim yarın 12. haftanın ilk günü belki yapar diye erken gitmeyi düşünüyorum. Ama doktorum da öyle bi rahat ki beta-hcg den başka bi test yaptırmadı henüz:umursamaz:

canım ben hastaneye gittim bana bütün testlerimi yaptı kan grubu testi bile 5 tüp kan aldılar idrar testi felan hepsini istedi doktorum bide doktora hastaneden çıkıyorum özelide yok iyi tarafınamı denk geldim bilmiyorum ama ilgili bir doktordu belkide seninki de zamanı var die düşünüyodur

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız
ben dün akşam çok kötü oldum miğdem kötüydü.
bulantı olduğunda içersin diye bir hap vermişti doktur onu aldım.
inş birşey olmaz.buğünde hiiç iştahım yok.

canım 6. haftdan sonra acip artıyo bulantılar bişiy yiyemez hale geliyosun inş geçicek 3 ayda herşeyde tiksinmek çok zor ama bende fena oluyom armut yeyince biraz bulantı diniyor tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…