Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...ınşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
Çok teşekkürler kızlar.Çok üzgünüm.Canım çok yanıyor.Ben elimden gelen herşeyi yaptım.Süpriz olmasına rağmen onu bırakmak istemedim.Sadece neden diye soruyorum kendime...Umarım kimsenin başına gelmez böyle bir durum.Kendinize ve en çok da bebişlerinize iyi bakın..
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
Çok teşekkürler kızlar.Çok üzgünüm.Canım çok yanıyor.Ben elimden gelen herşeyi yaptım.Süpriz olmasına rağmen onu bırakmak istemedim.Sadece neden diye soruyorum kendime...Umarım kimsenin başına gelmez böyle bir durum.Kendinize ve en çok da bebişlerinize iyi bakın..
selam arkadaşlar allah nasip ederse bende 2010 mart annesi olucam size birşey sormak istiyorum benden 10 günden beri kahverengi lekeler geliyo öyle çok değil kesemiz görüldü doktorum bişey söylemedi bana bu lekelenmeler için acaba böyle lekelenme yaşayıpta sonradan kesilen varmı beni bilgilendirirseniz memnun olurum....
selam arkadaşlar allah nasip ederse bende 2010 mart annesi olucam size birşey sormak istiyorum benden 10 günden beri kahverengi lekeler geliyo öyle çok değil kesemiz görüldü doktorum bişey söylemedi bana bu lekelenmeler için acaba böyle lekelenme yaşayıpta sonradan kesilen varmı beni bilgilendirirseniz memnun olurum....
tamam canım sen dogrusunu bilirsin.çok geçmiş olsun hiç üzülmesaglıklı bir hamililelik haberlerini merakla bekleyecegiz.topigi bırakma bizlerele haberleş neler yaptıgını ögreniriz.en kısı zamanda güsel haberlerini almak ümidiyle canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanKızlar sağolun tekrardan.Ben SAT'a göre bugün tam 9 hafta 2 günlüğüm;ama kesem tam 21 mm. Yani içinde bebek olması gerekiyor.Doktoruma güveniyorum.Çünkü eğer bir umut görseydi asla aldırman gerekir demezdi.Kesede ise haftam 7 hafta 1 gün gözüküyor.Yani gelişmemiş oluşmamış bir embriyo.Daha doğrusu bomboş...Boş gebelikmiş.Eğer beklersek kanaman olabilir dedi.Ben hamile olduğumu bilmeden ertesi gün hapı,ağrı kesici falan içmiştim.Ayrıca alkolde çok tüketmiştim.Bunlarda benim kafamı kurcalıyordu aslında.Kader böyleymiş demekki..Kesem büsbüyük;ama içinde hiçbirşey yok maalesef..Boşuna kendimi de riske atmak istemiyorum.Zaten bilinçsizce hamile kalmıştım.Sırf bir mucizeye kıymamak için yola devam etmiştim.Çünkü Allah'ın verdiği canı sadece o alır diye düşünmüştüm.Doktorumla da konuştuk.Bundan sonraki hamileliğimde daha bilinçli bir anne olmak istiyorum dedim zaten.İlk baştan tüm kontrollerimi yaptırarak,folik asidime daha önceden başlayarak..Pazartesi vedalaşıcam işte..Allah kimseye yaşatmasın.Belki de en hayırlısı böyledir.Kullandığım ilaçlardan,alkolden ve birsürü hatadan ileride daha büyük bir sorun da çıkabilirdi.
bende de 4-5 gün kahverengi lekelenme oldu hemeen gitim doktora düşük önleyici progestan verdi sonr5a geçti sende git bence bide bebeği görmedinmi ne kadarlıksın
tamam canım sen dogrusunu bilirsin.çok geçmiş olsun hiç üzülmesaglıklı bir hamililelik haberlerini merakla bekleyecegiz.topigi bırakma bizlerele haberleş neler yaptıgını ögreniriz.en kısı zamanda güsel haberlerini almak ümidiyle canım öpüyorum seniopuyorumnanaktan
Ayrıca kanamam olmadı,ara sıra kasık ağrıları çekiyordum.Bir de ben doktoruma zaten en başta yaptığım hataları söylemiştim.Ve buna rağmen asla aldırmamam gerektiğini söylemişti kalp atışlarını görene kadar.Bunun için güveniyorum doktoruma zaten.Beni dün baya teselli etti.Sen bu hataları yapmasan dahi bir sürü normal,bilinçli bir şekilde hamile kalmış bir bayanın bile başına gelebilir dedi.Ben çok gördüm dedi.Ayrıca bu 2. hamileliğinde olacak diye birşey yok dedi.Ve altında da bir sürü neden arama dedi.Sonuçta sağlıklısın ve hamile kalabiliyorsun dedi.Yine de Allah bilir;ama seneye yaza kadar düşünmüyoruz zaten.Seneye Temmuz gibi çalışmalara başlayacağız.En azından daha bilinçli bir şekilde hamile kalacağım için daha dikkatli olacağım.
teşekkür ederim canım ben sata göre 6,5 haftalık dr göre daha 5 haftalık hamileymişim progestan kullanıyom ama lekelenmeler devam ediyo dr bişey demiyo inşallah bu lekelenmelerdende kurtarırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?