2010 Şubat Anneleri

çok üzüldüm canım allah en yakında sana bir bebek nasıp etsin...

Çok teşekkürler kızlar.Çok üzgünüm.Canım çok yanıyor.Ben elimden gelen herşeyi yaptım.Süpriz olmasına rağmen onu bırakmak istemedim.Sadece neden diye soruyorum kendime...Umarım kimsenin başına gelmez böyle bir durum.Kendinize ve en çok da bebişlerinize iyi bakın..

ay bende çok üzüldüm.. Allah hakkında hayırlısını versin canım.. o nasıl oluyor bebeği görememen ben anlamadım yani bundan önce bebeği hiç görmemişmiydin çok mu yeni hamileydin canım?
Tekrar söyleyeyim, Allahtan ümidini kesme, neler okuyoruz burda..
Geçmiş olsun..

allah sabır versin canım:;(((((((( ne desek boş.........

bunu bende yaşadım ilk hamileliğimde canım allah sabır versin
ama bir kapı kapanır diğeri açılır şükretki sağlıksız gelişmemiş bebegin
allah bir an önce saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin
yalnız ne kadarlıktın sen birtanem? agrın ve lekelenmen var mıydı?
benim 4 haftalıktı ilk melegim düştüğünde kendi kendine veda etti bana
kürtaja gerek kalmadı
hani kafanı karıştırmış olmayayım ama bir doktora daha görünsen
banada ilk doktor kürtaj demişti
ama sonra gerek kalmadı :gitme:

canım inanki çok üzüldüm allah yardımcın olsun allah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...:Saruboceq:

sen ne kadarlık hamilesin canım ya benimde öle olmuştu küçükkern gitmişim sonra gittiğimde görünmüştü seninki ne kadarlıkki.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun üzülme sağlıklı değilmiş demekki allah hayırlısını nasip etsin

canım çok üzüldüm.yeniden anne olacaksın emin ol.ama bir doktora daha git.tek doktorun görüşüyle karar kılmayın başka topikte okumuştum.8 haftalıkken bebegi görememmişler.doktor bekleyelim demiş tam 10.haftasında göstermiş.umutlandırmak istemem ama tavsiye ederim.kendine iyi bak:teselli:

selam arkadaşlar allah nasip ederse bende 2010 mart annesi olucam size birşey sormak istiyorum benden 10 günden beri kahverengi lekeler geliyo öyle çok değil kesemiz görüldü doktorum bişey söylemedi bana bu lekelenmeler için acaba böyle lekelenme yaşayıpta sonradan kesilen varmı beni bilgilendirirseniz memnun olurum....

canım burdaki neredeyse çogumuzun başına geldi.ama herşey yoluda çok şükür.benimde 3 gün sürdü .bazı arkadaşlarımızın daha uzun sürdü sanımrım.normal bunlar ama doktoruna bi danış istersen geçmiş olsun

Kızlar sağolun tekrardan.Ben SAT'a göre bugün tam 9 hafta 2 günlüğüm;ama kesem tam 21 mm. Yani içinde bebek olması gerekiyor.Doktoruma güveniyorum.Çünkü eğer bir umut görseydi asla aldırman gerekir demezdi.Kesede ise haftam 7 hafta 1 gün gözüküyor.Yani gelişmemiş oluşmamış bir embriyo.Daha doğrusu bomboş...Boş gebelikmiş.Eğer beklersek kanaman olabilir dedi.Ben hamile olduğumu bilmeden ertesi gün hapı,ağrı kesici falan içmiştim.Ayrıca alkolde çok tüketmiştim.Bunlarda benim kafamı kurcalıyordu aslında.Kader böyleymiş demekki..Kesem büsbüyük;ama içinde hiçbirşey yok maalesef..Boşuna kendimi de riske atmak istemiyorum.Zaten bilinçsizce hamile kalmıştım.Sırf bir mucizeye kıymamak için yola devam etmiştim.Çünkü Allah'ın verdiği canı sadece o alır diye düşünmüştüm.Doktorumla da konuştuk.Bundan sonraki hamileliğimde daha bilinçli bir anne olmak istiyorum dedim zaten.İlk baştan tüm kontrollerimi yaptırarak,folik asidime daha önceden başlayarak..Pazartesi vedalaşıcam işte..Allah kimseye yaşatmasın.Belki de en hayırlısı böyledir.Kullandığım ilaçlardan,alkolden ve birsürü hatadan ileride daha büyük bir sorun da çıkabilirdi.

bende de 4-5 gün kahverengi lekelenme oldu hemeen gitim doktora düşük önleyici progestan verdi sonr5a geçti sende git bence bide bebeği görmedinmi ne kadarlıksın

Ayrıca kanamam olmadı,ara sıra kasık ağrıları çekiyordum.Bir de ben doktoruma zaten en başta yaptığım hataları söylemiştim.Ve buna rağmen asla aldırmamam gerektiğini söylemişti kalp atışlarını görene kadar.Bunun için güveniyorum doktoruma zaten.Beni dün baya teselli etti.Sen bu hataları yapmasan dahi bir sürü normal,bilinçli bir şekilde hamile kalmış bir bayanın bile başına gelebilir dedi.Ben çok gördüm dedi.Ayrıca bu 2. hamileliğinde olacak diye birşey yok dedi.Ve altında da bir sürü neden arama dedi.Sonuçta sağlıklısın ve hamile kalabiliyorsun dedi.Yine de Allah bilir;ama seneye yaza kadar düşünmüyoruz zaten.Seneye Temmuz gibi çalışmalara başlayacağız.En azından daha bilinçli bir şekilde hamile kalacağım için daha dikkatli olacağım.

tamam canım sen dogrusunu bilirsin.çok geçmiş olsun hiç üzülmesaglıklı bir hamililelik haberlerini merakla bekleyecegiz.topigi bırakma bizlerele haberleş neler yaptıgını ögreniriz.en kısı zamanda güsel haberlerini almak ümidiyle canım öpüyorum seniopuyorumnanaktan

bende de 4-5 gün kahverengi lekelenme oldu hemeen gitim doktora düşük önleyici progestan verdi sonr5a geçti sende git bence bide bebeği görmedinmi ne kadarlıksın

teşekkür ederim canım ben sata göre 6,5 haftalık dr göre daha 5 haftalık hamileymişim progestan kullanıyom ama lekelenmeler devam ediyo dr bişey demiyo inşallah bu lekelenmelerdende kurtarırım...

Sağol papatyacım..Ben de bundan sonra bilinçli bir hamilelik geçirmek istiyorum zaten.İnşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bu topicte gerçekten çok tatlı çok sıcak arkadaşlar edindim.Sağolun,elimden geldiğince aranızda olacağım canım...Görüşürüz..

hakkında hayırlısı canım rabbim bi daha yaşatmasın.bizi bırakma haberleşelim burdan allaha emanet ol...

teşekkür ederim canım ben sata göre 6,5 haftalık dr göre daha 5 haftalık hamileymişim progestan kullanıyom ama lekelenmeler devam ediyo dr bişey demiyo inşallah bu lekelenmelerdende kurtarırım...

inşallah kurtulursun canım ilaç alıyosan kesilir herhalde bide çok dinlen doktoruna sor derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…