Slm kıslar ne var neyok azıcık göz gezdirdim yazılanlara bulbul u bende cok merak ediyorum inşlallh kötü bişey yoktur. Belkide bulantılar yüzünden giremiyordur.
Candycim merhaba nasılsın ?
Kızlar sizler nasılsın ız bebişler nasıl ?
11 haftalık oldum ama hala bulantılarım var11 haftalık arkadaşlar sizin bulantışar ne durumda ?
selam kızlar şu ikili testlere kafayı takmış durumdayım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum
siz ne düşünüyosunuz bu konuda
ben de kararsızım cnm, gerçi dr. randevusunu verdi ama gidip gitmeyeceğimi ya da gidersem benim için ne değişecek bilmiyorum kafamçokkarıştı
umarım geçer benimde bulantım çok 3.aydan sonra geçer diyorlar yani inşallah........
selam kızlar şu ikili testlere kafayı takmış durumdayım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum
siz ne düşünüyosunuz bu konuda
kızlar slm ikili test yaptırmakta neden kararsız kalıyosunuz.tehlikesimi var.
Selam kızlar. Bende yarın görcem mırmırımı. Gören arkadaşların gözü aymış. Darısı bizim başımıza. Caneylom bizim günlerimiz aynı olunca dr a gittiğini görüz görmez detayları aramaya başladım ama pis dr bişi sölemedi demek.:tomato: Ben sana foto yollarım gelince nasısa günleri aynı.
benim yarın 12. haftanın ilk günü belki yapar diye erken gitmeyi düşünüyorum. Ama doktorum da öyle bi rahat ki beta-hcg den başka bi test yaptırmadı henüz:umursamaz:
inşallah iyi haberler alırız. ben en son 6+6 da gittim çok merak ediyorum.
ben de kararsızım cnm, gerçi dr. randevusunu verdi ama gidip gitmeyeceğimi ya da gidersem benim için ne değişecek bilmiyorum kafamçokkarıştı
Ya kızlar çok moralim bozuldu
İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikten önce vardı hamile olunca gecti sanmıstım ama şimdi tekrarladı .İnternetten araştırdım düşük yapma ve bebeğe zarar verme olasılıgı varmış .Erken dogum düşük kilolu doğum prematüre bebek olabilirmişOff çok moralim bozuldu
Doktorla kontrolüm 1 hafta sonra doktorumda şehir dışında hemen gidip soramam ki
Böyle bişey başına gelen yada bilen varmı yardımcı olabilirmisniz bana ?
shine cnm moralini bozma hemen, internetteki her haberi kafamıza takarsak olmaz ki önemli olan senin dr. unun ne dediği, senin test değerlerinin hangi oranlarda çıktığı, çok şükür yine de atlatılmayack bir sorun değil ama herşeyden önce moralini yüksek tut ki vücudun da dah güçlü olsun değil mi cnm kaydirigubbakcemile5 herşeyin başı moral cnm,
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?