2010 Şubat Anneleri

Slm kıslar ne var neyok azıcık göz gezdirdim yazılanlara bulbul u bende cok merak ediyorum inşlallh kötü bişey yoktur. Belkide bulantılar yüzünden giremiyordur.

Candycim merhaba nasılsın ?

Kızlar sizler nasılsın ız bebişler nasıl ?

11 haftalık oldum ama hala bulantılarım var 11 haftalık arkadaşlar sizin bulantışar ne durumda ?

umarım geçer benimde bulantım çok 3.aydan sonra geçer diyorlar yani inşallah........

selam kızlar şu ikili testlere kafayı takmış durumdayım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum
siz ne düşünüyosunuz bu konuda

selam kızlar şu ikili testlere kafayı takmış durumdayım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum

ben de kararsızım cnm, gerçi dr. randevusunu verdi ama gidip gitmeyeceğimi ya da gidersem benim için ne değişecek bilmiyorum kafamçokkarıştı

ne olduğunu ben de anlamadım cnm, kapsama alanı dışında yazıyor sanırım ceza almış ama neden ve ne kadar bilemiyorum

ben de kararsızım cnm, gerçi dr. randevusunu verdi ama gidip gitmeyeceğimi ya da gidersem benim için ne değişecek bilmiyorum kafamçokkarıştı

tabi canım mevla neyi nasip ettiyse başımıın üstünde yeri var
ama insanın kafasıda karışmyo değil yani
benimde bu hafta 12.haftam olucak kontrole gidicem ama ikili test yaptırmıcam galiba bilemiyorum kararsız kaldım yani

umarım geçer benimde bulantım çok 3.aydan sonra geçer diyorlar yani inşallah........

eskisine göre iyiyim ama daha iyi olmak istiyorum artık zar zor bişeyler yiyorum onlarda cıkıo

Canım doktor bir şey demedimi ? Doktorun nezaman yapılacagını söyler heralde. Haftaya benimde kontrolüm var bakalım 2 li test yapacakmı ?

Ya kızlar çok moralim bozuldu

ıdrar yolu enfeksiyonu hamilelikten önce vardı hamile olunca gecti sanmıstım ama şimdi tekrarladı .ınternetten araştırdım düşük yapma ve bebeğe zarar verme olasılıgı varmış .Erken dogum düşük kilolu doğum prematüre bebek olabilirmiş Off çok moralim bozuldu

Doktorla kontrolüm 1 hafta sonra doktorumda şehir dışında hemen gidip soramam ki

Böyle bişey başına gelen yada bilen varmı yardımcı olabilirmisniz bana ?

kızlar slm ikili test yaptırmakta neden kararsız kalıyosunuz.tehlikesimi var.

A.S canm Hoşgeldin ikili test in bi zararı yok diye biliyorum ama fatolina nın doktotru bişey demedi heraldeki fatolina kararsız kaldı doktormu yapsın yoksa ben gidip yaptırayımmı diye düşünüyor sanırım .

canım valla çok sevinirim bi 5-10 saniye gösterdi bebişi hiç bişey anlamadım inan sen gelince koy resmi bakalım ne kadar olmuşlar:)) 11 haftayla uyumlu dedi doktor en azından bunu söyledi :)) hemde bana sormadı kaç hafta diye yani diye direk usg de 11 haftalık dedi sevindim allaha şükür 27 temmuza randevualın dedi ikili test için

benim yarın 12. haftanın ilk günü belki yapar diye erken gitmeyi düşünüyorum. Ama doktorum da öyle bi rahat ki beta-hcg den başka bi test yaptırmadı henüz:umursamaz:

canım bizim bütün testler yapıldıbenim 12 hafta 2 günlük olacağı güne aldırdı randevuyu pek zannetmem bakacağını

inşallah iyi haberler alırız. ben en son 6+6 da gittim çok merak ediyorum.

ay bende en son 6+6 da gitmiştim zaman geçmek bilmiyo dimi allahtan bu sefer on güncük:))

canım şöyle düşün en azından gene kalp atışını duycaksın gebeliğinin yolunda olduğunu göreceksin bi defa daha usg ye girmiş olcaksın ben bunun için sevinçliyim bile

canım ben ömrüm boyunca hiç bi idrar testim temiz çıkmadı hep enfeksiyon hep enfeksiyon ilk defa temiz çıktı oda ilk hamilelik kontrolümde sebebide bol su içmemdi ben normalde hiç su içmem bol su içtim hamileliğimi öğrendiğim günden beri ve çok şükür temiz çıktı daha öncede bir çok doktor söylemişti ama hiç bi şekilde su içemediğimden dolayı her tesstte antiyotikler sonrasındaki testte temiz 1 ay sonra gene aynıydı

yani canım uzun lafın kısası bol su içeceksin başka çaresi yok geçer inşallah korkma benimki geçti ömrümde ilk defa

shine cnm moralini bozma hemen, internetteki her haberi kafamıza takarsak olmaz ki önemli olan senin dr. unun ne dediği, senin test değerlerinin hangi oranlarda çıktığı, çok şükür yine de atlatılmayack bir sorun değil ama herşeyden önce moralini yüksek tut ki vücudun da dah güçlü olsun değil mi cnm kaydirigubbakcemile5 herşeyin başı moral cnm,

Canım çok saol ...
Bende pek su içmem su ihtiyacımı meyvesuyu vs. gibi içeceklerden alırım.Önerini dikkate alıcam teşekkür ederim .

Evet haklısın canm.Yarın doktorumu arıyacagım bakalım ne diyecek Kontrole gel derse giderim artık .Balıkesirde doktorum .Napim kociş biraz yanlız kalsın :) Bana da kayınvalidem bakar artık :)

Yeterki bebeğime bişi olmasın :Saruboceq:

zaten herşey bu minik yaramazlar için değil mi cnm, dr. çağırırsa bırak kocişin de azıcık özlesin seni kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...

ya kızlar dr.um bana 11.haftada 2li testler var istersen yaptır demişti
çok kararsız kaldım yaptırmakla yaptırmamak arasında muallakta kaldım
ablam yaptırdı ve çok stresli bi 9 ay geçirdi
öylemi böylemi düşünmek strese girmek istemiyorum hayırlısı
siz ne diyosnuz yaptırcakmısınız ???

ay canım ya çok üzüldüm inan ki
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
herşeyin hayırlısı e kısa zamanda gene güzel haberlerini alırız inşallah
çok büyük geçmiş olsun

canım çok üzüldüm yaa :gitme: ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun cnm, inşallah Rabbim sana hayırlısıyla en kısa zamanda anne olmayı nsaip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…