2010 Şubat Anneleri

kızlar günaydın..
konumuzla alakası yok, hatta aranızda belki bilenlerde vardır ama ben gene de yazayım,
hani somali de gemisi kaçırılan aysun kaptan vardı ya, KK ya üyeymiş ben baktım az önce profiline, profili yazılmış geçmiş olsun dualarımız seninle mesajlarıyla dolu..
nicki; kptays
bi yazayım dedim sizede.
Allah anasına babasına kavuştursun bir an önce.. çok zor ya...

canlarım merhaba iyi bir haftasonu diliyorum
zelişcim hayırlı olsun bebişin
ama bir doktora daha görün bence bazen doktorlar bizim kadar duyarlı olamıyorlar
kahve rengi lekelenme sağlıklı değil biliyorsun
gerçi progestan kullanmaya başlamışsın o iyi gelecektir ama yinede çok dinlen
sakın iş yapma agır kaldırma
bebişin kalp atışlarını gördünüz mü?

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım
jasminden üzücü haberler aldık. herşeyde bir hayır var deyip içini rahat tut canım. dediğin gibi ya sonradan sorun çıksa daha çok kahrolurdun. inşallah önümüzdeki aylarda kontrollü bir hamilelik geçirirsin. (bu sırada alkolü de bırak canım, hem senin için hem doğacak bebeklerin için hayırlı olur)
bugün uzuuuuuun bir sürenin ardından ilk defa çay içebildim. kokmadı yani midemi bulandırmadı. ben de umutlandım hani 9. haftadayız ya belki geçmiştir bulantı işi (İNŞALLAH)
gelişmelerden haberdar edecem sizi, isteseniz de istemeseniz de kaydirigubbakcemile3

valla bugun bende daha iyiyim off artık canım birşeyler istesin istiyorum
bende aşermek istiyorum yerimseniben

valla bugun bende daha iyiyim off artık canım birşeyler istesin istiyorum
bende aşermek istiyorum yerimseniben

valla benim dayımın kızı 4 ay evine giremedi kusmaktan sonra bulantılar geçince 4 ve 7. aylar arasında 30 kg aldı yani aşermek için acele etme.........

ya kızlar bende aynı durumdayım ne zaman gececek dıye gozune bakıyorum ama ıkı gun ıyı olsam ıkıgun kotu oluyorum-tatlicadiarzu- ınsallah gecerde bende herkes gıbı yemek yıyebılırım :tomato:

canım benim geçmiş olsun.
inan üzüldüm
Allahım sabrını versin inş. en kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olur.
moralini bozma canım.

jazmini okuyunca bende kokrtum
bende kalp atışını duymadım pazartesi gidecegim inş.
herşey normaldır.

insan korkuyor elinde olmadan.

hanımlar mrb. benide aranıza alımısınız ? 9 haftalık hamileyim. dün doktora gittik kalp atışlarını duyduk. 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştık. iki hafta sonra çağırmıştı. iki hafta nasıl geçti bilmiyorum. çok şükür dün bu konuda rahatladım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. doğum için 20 şubat dedi. bişey sormak istiyorum. beni 5-10 ağustosta tekrar çağırdı. ense kalınlığına bakılacakmış. aranızda bu aşamayı geçmiş varmı? nasıl yapılıyor? karından ultrasonla mı bakılıyor. ben hiç alttan baktımadım şimdiye kadarda. bü yüzden merak ediyorum. herkese sağlık diliyorum.

herşey normaldır.

canım aklına kötü şeyler getirip kendinide babeğide üzme iki hafta önce bende aynı durumdaydım. doğru düzgün uyuyamadım bile evham yapmaktan. ama dün duydum bebişin kalp atışlarını o yüzden benim gibi yapma düşünmemeye çalış tadını çıkar. allahın iziyle duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.

hoş geldin
canım merak etme karından utrasonla bakılıyor...
a.s.

herşey normaldır.

korkma canım aklına iyi şeyler getir ii olsun bende ilk duymadım 15 gün sonra gittim duydum ama o15 gün nasıl geçti bi ben bi allah biliyo haklısın insanın aklına hep kötü şeyler geliyor.ama iyi düşün ii olsun...:Saruboceq:

:kedi:
eğer karından görünürse karından bakıyor görünmese vajinal ultrason yapıyor.bende görünmediği için vajinal ultrason yaptılar hep.

bide hoş geldin canım tam 9 haftalıkmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…