günaydın kızlar
günaydın kızlar
kızlar bugün benimde bulantım azaldı gibi üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim..........
kız 9. haftadasın işte niye üzülüyorsun kaydirigubbakcemile2
9 haftada bulantısı geçen 2 hamile biliyorum. biri benim en samimi arkadaşım
valla bugun bende daha iyiyim off artık canım birşeyler istesin istiyorum
bende aşermek istiyorum yerimseniben
Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
jazmini okuyunca bende kokrtum
bende kalp atışını duymadım pazartesi gidecegim inş.
herşey normaldır.
insan korkuyor elinde olmadan.
hanımlar mrb. benide aranıza alımısınız ? 9 haftalık hamileyim. dün doktora gittik kalp atışlarını duyduk. 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştık. iki hafta sonra çağırmıştı. iki hafta nasıl geçti bilmiyorum. çok şükür dün bu konuda rahatladım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. doğum için 20 şubat dedi. bişey sormak istiyorum. beni 5-10 ağustosta tekrar çağırdı. ense kalınlığına bakılacakmış. aranızda bu aşamayı geçmiş varmı? nasıl yapılıyor? karından ultrasonla mı bakılıyor. ben hiç alttan baktımadım şimdiye kadarda. bü yüzden merak ediyorum. herkese sağlık diliyorum.
jazmini okuyunca bende kokrtum
bende kalp atışını duymadım pazartesi gidecegim inş.
herşey normaldır.
insan korkuyor elinde olmadan.
canım aklına kötü şeyler getirip kendinide babeğide üzme iki hafta önce bende aynı durumdaydım. doğru düzgün uyuyamadım bile evham yapmaktan. ama dün duydum bebişin kalp atışlarını o yüzden benim gibi yapma düşünmemeye çalış tadını çıkar. allahın iziyle duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
canım aklına kötü şeyler getirip kendinide babeğide üzme iki hafta önce bende aynı durumdaydım. doğru düzgün uyuyamadım bile evham yapmaktan. ama dün duydum bebişin kalp atışlarını o yüzden benim gibi yapma düşünmemeye çalış tadını çıkar. allahın iziyle duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?