hoş geldin
canım merak etme karından utrasonla bakılıyor...
a.s.
:kedi:
eğer karından görünürse karından bakıyor görünmese vajinal ultrason yapıyor.bende görünmediği için vajinal ultrason yaptılar hep.
bide hoş geldin canım tam 9 haftalıkmısın
hoşbuldum canım. bugün 9+1 canım. sen kaç haftalıksın canım?
korkunu ecele faydası yok ama inşallah görünür seninki canım benimde bu gün tam 9 hafta canımcımzemuszemus
haklısın canımaklınıza kötü şeyler getiripçağırmayın iyi düşünün kızlar.....
insan engel olmamıyor amacanım aklına kötü şeyler getirip kendinide babeğide üzme iki hafta önce bende aynı durumdaydım. doğru düzgün uyuyamadım bile evham yapmaktan. ama dün duydum bebişin kalp atışlarını o yüzden benim gibi yapma düşünmemeye çalış tadını çıkar. allahın iziyle duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
saol canımkorkma canım aklına iyi şeyler getir ii olsun bende ilk duymadım 15 gün sonra gittim duydum ama o15 gün nasıl geçti bi ben bi allah biliyo haklısın insanın aklına hep kötü şeyler geliyor.ama iyi düşün ii olsun...:Saruboceq:
hanımlar mrb. benide aranıza alımısınız ? 9 haftalık hamileyim. dün doktora gittik kalp atışlarını duyduk. 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştık. iki hafta sonra çağırmıştı. iki hafta nasıl geçti bilmiyorum. çok şükür dün bu konuda rahatladım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. doğum için 20 şubat dedi. bişey sormak istiyorum. beni 5-10 ağustosta tekrar çağırdı. ense kalınlığına bakılacakmış. aranızda bu aşamayı geçmiş varmı? nasıl yapılıyor? karından ultrasonla mı bakılıyor. ben hiç alttan baktımadım şimdiye kadarda. bü yüzden merak ediyorum. herkese sağlık diliyorum.
haklısın canım
inş.herşey olur.
insan engel olmamıyor ama
olumlu olmaya çalışacagım
inş. herşey güzel olur.herkes için.
saol canım
iyi düşünelim iyi olsun
inş. herkesimki iyi olur.
hoşgeldin canım
inş. herşey ylunda gider.
doğru söylüyosun bakalım ne olacak. o zaman sen daha ense kalınlığına baktımadın. aynı zamandayız seninle . hayırlısı hepimiz için. allah yardımcımız olsun.
evet yapmadılar daha canım bende ağustosun7sinde gidicem haberleşiriz.opuyorumnanaktan
tamam canım habeleşiriz. inşallah herşey iyi olur
ohhhhhhhhhhhh çok rahatladım. inşallah sonuçlarda iyi çıkarda rahatlarız. hemen sonuç veriliyor mu o gün çünkü doktor beni 5 ağustota çağıdı. biz ertesi gün memlekete gideceğiz. acaba o gün herşey belli oluyo mu başak gün yine mi çağırıyorlar.
hemen bakar söyler canım. utrasonda görünüyor genelikle. yok görünmezse vajinal muayene istemiyorum dersin. buna hakkın var. birkaç gün sonra tekrar karından bakarlar. sonuçta görünmeyecek birşey değil
inş cnm. şu testler vs. bitsede huzura kavuşsam. çok panikliyorum. inşallah herşey normal çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?