2010 Şubat Anneleri

hoş geldin
canım merak etme karından utrasonla bakılıyor...
a.s.

ohhhhhhhhhhhh çok rahatladım. inşallah sonuçlarda iyi çıkarda rahatlarız. hemen sonuç veriliyor mu o gün çünkü doktor beni 5 ağustota çağıdı. biz ertesi gün memlekete gideceğiz. acaba o gün herşey belli oluyo mu başak gün yine mi çağırıyorlar.

:kedi:

eğer karından görünürse karından bakıyor görünmese vajinal ultrason yapıyor.bende görünmediği için vajinal ultrason yaptılar hep.

ayyy inşallah görünür çünkü vajinalden çok korkuyorum ya düşününce bile kötü oluyorum. bide utanıyorum çok. inşallah benimki karından görünür :-(

korkunu ecele faydası yok ama inşallah görünür seninki canım benimde bu gün tam 9 hafta canımcımzemuszemus

doğru söylüyosun bakalım ne olacak. o zaman sen daha ense kalınlığına baktımadın. aynı zamandayız seninle . hayırlısı hepimiz için. allah yardımcımız olsun.

aklınıza kötü şeyler getiripçağırmayın iyi düşünün kızlar.....
haklısın canım
inş.herşey olur.

insan engel olmamıyor ama
olumlu olmaya çalışacagım
inş. herşey güzel olur.herkes için.

saol canım
iyi düşünelim iyi olsun
inş. herkesimki iyi olur.

hoşgeldin canım
inş. herşey ylunda gider.

evet haklısın insan engel olamıyor. sadece düşünmemeye çalış demek istedim. yalnız kalma demek istedim. çünkü kafanı dağıtabilirsen o zaman daha az düşünüyosn. hep aynı şeyleri yaşadık . rabbim bebeğinede sanada sağlık versin.

doğru söylüyosun bakalım ne olacak. o zaman sen daha ense kalınlığına baktımadın. aynı zamandayız seninle . hayırlısı hepimiz için. allah yardımcımız olsun.

evet yapmadılar daha canım bende ağustosun7sinde gidicem haberleşiriz.opuyorumnanaktan

hemen bakar söyler canım. utrasonda görünüyor genelikle. yok görünmezse vajinal muayene istemiyorum dersin. buna hakkın var. birkaç gün sonra tekrar karından bakarlar. sonuçta görünmeyecek birşey değil

hemen bakar söyler canım. utrasonda görünüyor genelikle. yok görünmezse vajinal muayene istemiyorum dersin. buna hakkın var. birkaç gün sonra tekrar karından bakarlar. sonuçta görünmeyecek birşey değil

inş cnm. şu testler vs. bitsede huzura kavuşsam. çok panikliyorum. inşallah herşey normal çıkar

selam kızlar bugün biricik mericik arkadaşda doktora gitcekti ses yok
biricik mericik canım nerdesin hani resim koycaktın gelince merak ettim bebiş nasıl görünüyo........

bide bişey soracağım arkadaşlar ben çok üşüyorum. sizdede oluyor mu? ara ara üşüme nöbetleri geliyo. hele akşam çok kötü oldum. doktor kan testi yaptırdı. demir hapı bile gerek görmedi. herşey normal dedi ama ben neden böyle üşüyorum anlamıyorum ki ? sizde durum nasıl ?

slm kızlarr

limon hoşgeldin cnm bebişin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip eder inşallah, bende de başlarda biraz üşüme var gibiydi, şimdi üşüme kalmadı ama dr bana üşümeden değil de normal gebelikten dolayı demir ilacı vermişti belki o yüzden de üşümem geçmiş olabilir bu arada benim de kan değerlerin normal çıkmıştı,

selam caneylom ben de merak ettim şimdi biriciği, bulbulden de ses yok galiba umarım iyidşrler

slm arkadaşlar.
yakınlık ne mekanla nede zamanladır.yakınlık ellerin semaya açıldığında akla ilk gelenlerdir.dualarda buluşmak ümidiyle dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
günaydın arkadaşlar.bugün nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…