2010 Şubat Anneleri

Mümin için 5 sevinç vardır;
günahsız geçen gün,
imanlı ölüm,
sırattan geçmek,
cennete girmek
Cemalullahı görmek,

hepsini tatmanız duası ile hayırlı kandiller,

hayırlı kandiller
Allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
bebişlerimizin sağlığı için de dua etmeyi unutmayalım bugün yerimseniben

Selam Arkadaşlar,

Hepimizin kandili mübarek olsun. Böyle bir haberi vermek istemezdim ama dünkü doktor randevum kötüydü ve geçen hafta duyduğumuz atışlar bu hafta yoktu. Yarın tekrar çağırdı ama zannediyorum değişen birşey yok. Ne olur siz panik olmayın, bunlar çok nadir olan şeyler, Rabbim bir sınavdan geçiriyordur belki de beni ve ben inşallah yakında bu sınavı geçip tekrar bir anne adayı olurum hayırlısıyla. Rica ediyorum beni listeden silin. Dualarım tüm hamile arkadaşlarımla, sizler sağlıkla huzurla kucaklayacaksınız bebeklerinizi inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin çok arayı açmadan tekrar sizlerden biri olurum ben de umarım. Sevgiler.

canım üzüldüm hakkında hayırlısı inşallah yarın duyarsın kaç haftalık hamilesin?

canım nolur kötü düşünme yarın inşallah duyarsınız kalp atışlarını
bugün hayırlı bigün bol bol dua et bizlerde dualrımızda seni eksik etmeyiz
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş yarın inşallah hayırlı haberlerini alırız :Saruboceq:

Herada cnm çok üzüldüm, herşeyin Hayırlısı Allahtan cnm, Rabbim yardımcın olsun

Sağolun kızlar, inşallah dediğiniz gibi olur ama maalesef ümit etmeye bile korkuyorum. Benim bugün 7+6, geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk. Bu hafta tekrar çağırmıştı ikizden şüphelenmişti çünkü. Dolayısıyla rahat bir görüşme ümidiyle gittik dün ama böyle oldu işte. Sağolun, hergün gibi bugün de dua ediyorum, edeceğim, hem sizlere hem de kendime.

canım allah sabır versin sana ve eşine sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah bi yanlışlık olmuştur yarın yüzün güler ama olmassa( rabbim en yakın zamanda tekrar anneliği nasip etsin...........

herkesin kandili mübarek olsun...arkadaşlar cuma günü doktoruma gittim her şey yolunda çok sükür 9 haftalık olmuş bebişim ama bana vitaminler haric hiç ilaç vermedi buaralar çok başağrısı çeiyorum ağrı kesici kullanan varmı aranızda birtek folik asitla elevit adında vitamin kullanıyorum....

kızlar benim kusmalar geçti sanki
2 gündür arada bulantı yapıyor ama kusmuyorum şükür
sersemletip biraz geçiyor
çarşambada kan testlerim var
allah hepimizin yardımcı olsun
bu sırada kandiliniz mübarek olsun

ah birtanem inşallah birşey yoktur :gitme: telaşlanma yarında bizi mutlaka haberdar et olur mu?

mrb. seninde kandilin mübarek olsun. bende cuma doktora gittim. benimde 9 haftalık olmuş bebişim.benim de baş ağrım çok oluyo. ayrıca ben çok üşüyorum çok fazlada uyuyorum .hazımsızlık yaşıyorum çok fazla. bunların hepsini söyledim doktora hepsi çok normal dedi ilaç falan vermedi. sadeve folic plus kullan başka bişeye gerek yok dedi canım. umarım sıkıntılarımız en kısa zamanda geçer.

limon senin son adet tarihin ne?
ben de 9 haftalığım da neden hala folik kullanıyorsun CADIARZU
ben 7. haftada bırakılması gerektiğini mi duymuştum ne... yanlış da hatırlıyor olabilirim :bbo:

akpak arkadaşım folik asiti ilk 3 ay kullandırıyor doktorlar sende bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım bıraktıysan devam et derim ilk 3 ay çocuk içi çok önemliymiş folik ait kullanımı....

akpak cnm benim dr.um folik plusa devam etmemi söyledi sanırım 3 ay kullanılıyordu, ben de devam ediyorum

ben 7. haftada bırakılması gerektiğini mi duymuştum ne... yanlış da hatırlıyor olabilirim :bbo:

canım benim sat 15 mayıs. bana doktorum ilk üç ay kullanmam gerektiğini söyledi. yani daha doğrusu 14.haftaya kadar. folic plus günde 3 tane alıyorum cnm.

bende seninle aynıyım ama bende folik plus kullanıyorum.canım

günaydın canlarım nasılsınız.umarım güzel birgün geçirirsiniz.çakır gözlüve hereda arkadaşlarımız bugün doktora gideceklerdi inşallah kalp atışlarınız duyarsınız.akşam çok dua ettim.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…