Selam Arkadaşlar,
Hepimizin kandili mübarek olsun. Böyle bir haberi vermek istemezdim ama dünkü doktor randevum kötüydü ve geçen hafta duyduğumuz atışlar bu hafta yoktu. Yarın tekrar çağırdı ama zannediyorum değişen birşey yok. Ne olur siz panik olmayın, bunlar çok nadir olan şeyler, Rabbim bir sınavdan geçiriyordur belki de beni ve ben inşallah yakında bu sınavı geçip tekrar bir anne adayı olurum hayırlısıyla. Rica ediyorum beni listeden silin. Dualarım tüm hamile arkadaşlarımla, sizler sağlıkla huzurla kucaklayacaksınız bebeklerinizi inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin çok arayı açmadan tekrar sizlerden biri olurum ben de umarım. Sevgiler.
Selam Arkadaşlar,
Hepimizin kandili mübarek olsun. Böyle bir haberi vermek istemezdim ama dünkü doktor randevum kötüydü ve geçen hafta duyduğumuz atışlar bu hafta yoktu. Yarın tekrar çağırdı ama zannediyorum değişen birşey yok. Ne olur siz panik olmayın, bunlar çok nadir olan şeyler, Rabbim bir sınavdan geçiriyordur belki de beni ve ben inşallah yakında bu sınavı geçip tekrar bir anne adayı olurum hayırlısıyla. Rica ediyorum beni listeden silin. Dualarım tüm hamile arkadaşlarımla, sizler sağlıkla huzurla kucaklayacaksınız bebeklerinizi inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin çok arayı açmadan tekrar sizlerden biri olurum ben de umarım. Sevgiler.
Sağolun kızlar, inşallah dediğiniz gibi olur ama maalesef ümit etmeye bile korkuyorum. Benim bugün 7+6, geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk. Bu hafta tekrar çağırmıştı ikizden şüphelenmişti çünkü. Dolayısıyla rahat bir görüşme ümidiyle gittik dün ama böyle oldu işte. Sağolun, hergün gibi bugün de dua ediyorum, edeceğim, hem sizlere hem de kendime.
Selam Arkadaşlar,
herkesin kandili mübarek olsun...arkadaşlar cuma günü doktoruma gittim her şey yolunda çok sükür 9 haftalık olmuş bebişim ama bana vitaminler haric hiç ilaç vermedi buaralar çok başağrısı çeiyorum ağrı kesici kullanan varmı aranızda birtek folik asitla elevit adında vitamin kullanıyorum....
limon senin son adet tarihin ne?
ben de 9 haftalığım da neden hala folik kullanıyorsun CADIARZU
ben 7. haftada bırakılması gerektiğini mi duymuştum ne... yanlış da hatırlıyor olabilirim :bbo:
limon senin son adet tarihin ne?
ben de 9 haftalığım da neden hala folik kullanıyorsun CADIARZU
ben 7. haftada bırakılması gerektiğini mi duymuştum ne... yanlış da hatırlıyor olabilirim :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?