2010 Şubat Anneleri

bugün akşam olur mu? çok sıkıcı.. klasik pazartesi işte..uykum var, canım sıkkın.. offffff

bugün akşam olur mu? çok sıkıcı.. klasik pazartesi işte..uykum var, canım sıkkın.. offffff

hayırdır şeker neden canın sıkkın?olur olur akşam banada misafir gelicek kalkıp temizlik yapıcağıma halen yatıyorum.mide bulantım geçsin die bekliorum.

ay ne güzel dimi çok güzel bi duygu valla evde ultrasonda çok güzel fikir valla harbi rabbime kurban oluyum bi damla sıvıdan rabbim nelere kadir.bende 7ağustosta gidicem canım ikimizde aynıyız haberleşelim ok öptümopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn....................
kızlar yavaş yavaş topik hareketleniyor galiba.. tatilciler de dönmüş, sanırım haftaya yada 10 güne kalmaz bende bi 10 günlük çıkabilirim tatile.. nolur dua edin de gidebileyim. eşim izin alabilsin.. çok bunaldım,, o kadar bunaldımki anlatamam yani.. hep ev hep ev..
göbüşlere bende bakıcam şmdi çok merak ettim..
benim bulantım yok normalde, fakat bi koku duyduğum zaman hemen öğürüyorum ve 2-3 öğürmenin arkasından mutlaka çıkartıyorum..
mesela dün buzdolabı koktu kapısını açtığım zaman.. halbuki temiz, içinde kokacak hiç bişey yok ama o kadar hassasımki kokulara hemen öğürüyorum, o yüzden dün 2 posta çıkarttım. ve bu yüzden halsiz kalıyorum. doktor yemek yiyebiliyosan sorun yok dedi, sanırım alıyorum vitamini proteini hemen..
hepiniz kendizine iyi bakın. hadi öptüm canlarım..........şubat analarım.......... :1hug:
:CüvCüv: a.s. :dance:

cnm bende ay sonunda tekrar gidicem haberleşelim evet seninde az kalmış gitmene.ultrasyon güzel fikir ama çok pahalıkaydirigubbakcemile3

hayırdır şeker neden canın sıkkın?olur olur akşam banada misafir gelicek kalkıp temizlik yapıcağıma halen yatıyorum.mide bulantım geçsin die bekliorum.

hem topiktekilere üzüldüm, hem bizim müşterilerden birinin vefat haberini aldım, şirkete gelince,ona üzüldüm. hem de ne bileyim, içimde bi sıkıntı var işte. akşama doğru geçer inş.

boşversene temizliği dinlenmene bak. ben de bu haftasonu evde bişecik yapmadım, çamaşırdan başka. ev fena halde. haftaya haftasonu ablamın ellerinden öper artık, ne yapayım. inş haftaiçinde süpriz bi misafir çıkmaz lmaz:

günaydın cnmmmmm evet tatilciler döndü desene bir biz tatil yapamadıkmirmirmirmir rüyamda bile havuzda yüzüyordum.benimde eşim işte yeni henüz senelik izni yok umarım senin eşin alabilir izin cnm.bu arada bende tavuk görünce bayılacak gibi oluyorum.birde yanlış anlama kahve kokusu aldım lavaboya koşuyorum türk kahvesi özelliklekaydirigubbakcemile3

fifa naber, kız? senin kanamalar durdu mu, yoksa yine çarşı,pazar,ev,misafir yoruyon mu kendini? bebiş nasıl?

ya evet tavuk çok kötü kokuyor. tavuk ve yumurta. şansa bak ki bugün öğle yemeğinde tavuk var mafoldumben

Başın sağolsun cnm bende topikteki haberlere üzüldüm ama Allahım onların iyi haberlerini de almak nasip edicek tekrar inşallah.cnm walla benim burda kimsem yokki gelip temizliğimi yapsınmirmirmirmirmecbur ellerimden öper yani.misafirim yabancı değil ama huy işte illaki heryer tertemiz olucak.elimden geldiği kadar yapıcam artık napimmm:bbo:

mide yanması başladı bendede yaaaa bulantı bitti diye sevinirken offf neyse sağlık olsun olacak şeyler bunlar

Günaydın kızlar geçmişi ancak okuyabildim, bir de dün gece geç yattığım için sabah da kalkamadım, ancak bişeyler atıştırıp sizlere hemen bakayım dedim, umarım herkes bugün iyidir ve inşallah güzel haberlerle dolu bir gün olur hepinizi öpüyorum canlarım,

Hoşgeldin cnm ohh ne gğzel dinlenip gelmişsin inşallah bu ay senin de mucizen seninle olur, opuyorumnanaktan

Arya cnm ne güzel demek bebişinin hareketlerini de gördün kaydirigubbakcemile5 Allah sağlıkla kucakladığın günleri de göstersin cnm (hepimize inşallah) yalnız sen,n doktorunun sölediği kafama takıldı nasıl başlarsa öyle devam etmeli ne demek ki, benim ne başı ne sonu ne ortası hiç birbirine uymadı, gün oldu bulantıdan tiksintiden ne hallere düştüm gün oldu tam tersine iştahım öyle açılıyordu ki ne yiyeceğimi şaşırıyordum, neyse bi bildiği vardır herhalde,

hoşgeldin canım, tatilin nasıl geçti inşallah bol bol dinlenmişsindir, ben de özlemiştim, bak geldiğin belli oluyor hemen faydalı bilgiler de gelmeye başladı, ama ben tarama testleri konusunda kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı :uhm: bu arada sırtüstü yattığımızdaki gördüğün şeyi ben hamiş olmadan önce de görüyordum, sanki böyle kalp atışı gibi değil mi, ama bi arkadaşım söylemişti, sırtüstü uzun bi süre (15-20 dk falan) hareketsiz yattıktan sonra bebişin olduğu yer belli oluyor, bu aylara göre yumurta gibi hafif bi şişlik eline gelir demişti ama ben daha yapamadım öyle,

yaren cnm tedirgin olma hemen, gerçi bende de var tedirginlik ama biliyorsun ben de zaten kanama ve lekelenmeler de olduğu için riskim fazla diye, hatta elimde olsa hergün dr.a gideceğim ve hergün normal devam ediyor mu diye baktıracağım bu arada kızlar sizin bebişlerin kalp atışları kaçtı??? benim ki kafama takıldı acaba düşük mü diye

günaydın kızlar çok sasırdım ya jazmin herada :1shok:

hoşgeldin cnm,

canım senin takvimi ayarladığın sayfada seçimi yanlış yapmışsın ondan yanlış görünüyor, sen baby and child olan kısımdan mı yaptın?? pregnancy due yazan kısımdan takvimi ayarlamalısın

günaydın cnm, bulantılarının azalması güzel ,inşallah iştahım da açılır, sonra şikayet etme ama çok kilo aldım diye kaydirigubbakcemile3 bu aylarda zaten kilo almamak gerekiyor gerçi sen kilo bile verdin ama inşallah tekrar alırsın cnm

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle

walla canım benim sizler kadar bulantım olmamasına rağmen bende genelde domates peynir ekmek modunda gidiyorum akşam yemek yapsam bile fazla yiyemiyorum, bi heves şunu yapalım bunu yapalım diye pişiriyorum ama sofraya gelince bi bakıyorum önümde yine donates peynir delikafadulden, ama abur cubur yine çok yemeye başladım ona nasıl engel olurum bilemiyorum, bana da bebişime de faydsaı yok biliyorum ama en iyisi hiç almamak eve, bu aralar eşimde taktı kafaya bir iki tane değil 10 lu ambalajlılardan alıyor ee o bütün gün evde yok ben de tek başıma sıkıldıkça bi bakıyorum elimde yiyorum bile sırnaşık şey

canım inşallah izin alabilirsiniz, değişiklik iyi gelir belki, benim de riskim azalırda dr. um izin verirse belki Ramazan başlamadan bi kaçamak yapabiliriz,

kızlar çalışan annelere doğum izni için gerekli evraklar.. çok net olarak yazmışlar konuşmuştuk gerçi ama yeni yönetmeliğe göre düzenlenmiş halini yolluyorum biliyosunuz önceden 4 ay boyunca maaş alınamıyordu izinden sonra maaşın 3 te 2 si alınıp 3 te birlik kısmı kesiliyordu şimdi aynen çalışılıyor gibi her ay tam maaş yatıyor sigortaya:)) ama işte bu işlemleri yapmak lazım ..

Çalışan Anneler İçin: Doğum İzni İçin Gerekli Evraklar

fifa naber, kız? senin kanamalar durdu mu, yoksa yine çarşı,pazar,ev,misafir yoruyon mu kendini? bebiş nasıl?
,,

canım ne olsun ya işte idare eder,

ahh canım benim çarşı pazar gezsem keşke evden ancak doktor için çıkıyorum
mafoldumben ev işlerini sağolsun genelde kociş yapıyor , arada ben sadece yemek yapmak ya da benimki yapacaksada başında kontrol etmek için kalkıyorum

şimdilik misafir yok ama belli olmaz, benim çat kapı misafirlerim meşhurdur da azıcık, arkadaşlarım ev değil otel diye takılırlardı hep,

şükür kanamalar durdu lekelenmeler de azaldı ama hiç belli olmuyor tam bitti artık tamamen geçti galiba derken bi bakıyorum yine başlıyor, ayarı yok yani kafamçokkarıştı

bu hafta yine kontrole gideceğim bakalım, inşallah bebişim de iyidir, bazen lekelenmelerin kesilmesi bile korkutuyor acaba bişey mi oldu diye ama hayırlısı Allahtan cnm

sen nasılsın hafta sonu dinlenebildin mi cnm

mide yanması başladı bendede yaaaa bulantı bitti diye sevinirken offf neyse sağlık olsun olacak şeyler bunlar

bende de zaman zaman oluyor.

arkadaşlar hepinize günaydın bende 3 gündür baş ağrısı çok var sizdede varmı

ben geçenlerde çok fenaydım, 3. gün artık dayanamayıp, dr'a sorup ağrıkesici aldım. kaçıncı haftadasın. 12. haftada gebelik.org'da şöyle yazıyor.

Ancak bu haftalarda kan hacminin artmasına bağlı olarak başağrısı şikayetlerinizde artış ortaya çıkabilir. Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…