bugün akşam olur mu? çok sıkıcı.. klasik pazartesi işte..uykum var, canım sıkkın.. offffff
bugün akşam olur mu? çok sıkıcı.. klasik pazartesi işte..uykum var, canım sıkkın.. offffff
cnm ben 9+2 oldum bugün dr dediki bulantı en başta varsa hep olurmuş bt hcg yüksekliğinden oluyormuş.ama en başta yoksa hiç olmasa olurmuş.evet teyzesi bacak şow yaptı bize dr da tam o anı yakaladı ultrasyonu verdi elimize bakıp bakıp yiyesim geliyor.senin kuzucuğunda başlamıştır tabi ne zaman gidiceksin dr bence muhakkak git ben diorum ki evde keşke ultrayon olsada heranını izlesem Allahım bu mucizeyi herkese yaşatsın.
ay ne güzel dimi çok güzel bi duygu valla evde ultrasonda çok güzel fikir valla harbi rabbime kurban oluyum bi damla sıvıdan rabbim nelere kadir.bende 7ağustosta gidicem canım ikimizde aynıyız haberleşelim ok öptümopuyorumnanaktan
hayırdır şeker neden canın sıkkın?olur olur akşam banada misafir gelicek kalkıp temizlik yapıcağıma halen yatıyorum.mide bulantım geçsin die bekliorum.
günaydınnnnnnnn....................
kızlar yavaş yavaş topik hareketleniyor galiba.. tatilciler de dönmüş, sanırım haftaya yada 10 güne kalmaz bende bi 10 günlük çıkabilirim tatile.. nolur dua edin de gidebileyim. eşim izin alabilsin.. çok bunaldım,, o kadar bunaldımki anlatamam yani.. hep ev hep ev..
göbüşlere bende bakıcam şmdi çok merak ettim..
benim bulantım yok normalde, fakat bi koku duyduğum zaman hemen öğürüyorum ve 2-3 öğürmenin arkasından mutlaka çıkartıyorum..
mesela dün buzdolabı koktu kapısını açtığım zaman.. halbuki temiz, içinde kokacak hiç bişey yok ama o kadar hassasımki kokulara hemen öğürüyorum, o yüzden dün 2 posta çıkarttım. ve bu yüzden halsiz kalıyorum. doktor yemek yiyebiliyosan sorun yok dedi, sanırım alıyorum vitamini proteini hemen..
hepiniz kendizine iyi bakın. hadi öptüm canlarım..........şubat analarım.......... :1hug:
:CüvCüv:a.s. :dance:
hem topiktekilere üzüldüm, hem bizim müşterilerden birinin vefat haberini aldım, şirkete gelince,ona üzüldüm. hem de ne bileyim, içimde bi sıkıntı var işte. akşama doğru geçer inş.
boşversene temizliği dinlenmene bak. ben de bu haftasonu evde bişecik yapmadım, çamaşırdan başka. ev fena halde. haftaya haftasonu ablamın ellerinden öper artık, ne yapayım. inş haftaiçinde süpriz bi misafir çıkmazlmaz:
arkadaşlar hepinize günaydın bende 3 gündür baş ağrısı çok var sizdede varmı
günaydın ve selamlar kızlarr.. nasılsınız hepiniz ve bebişleriniz ? umarım herkes iyidir..
teyzoşunuz tatilini yapıp dinlenip geldii..
bakalım bu perşembe yumurta kontrolüm var benimde.. cuma yumurtlama günüm çünkü.. inş. gelişmiştir yumoşum yada yumoşlarım :)) ve inş. bu ay benimde mucizem göbişime konarr... amiin...
öptüm kızlarr hepinizi..buralardayım ben .. kavuştum siteme :))
slm kızlar herkese günaydın cuma günü gittim miniğimi gördüm bize bacak şov yaptıkaydirigubbakcemile3 babası dioki futbolcu olucak benim oğlum Allahım herkese nasip etsin inşallah.Şükür herşey iyi gidiyor 10 gün sonra tekrar çağırdı sonra ayda 1 çağıracakmış.folic plus 3 den 2 ye indirdi ben içemiyorum ama bulantıdan:1no2:zaten kilo vermişim.dr ilk 12 hafta ellemicem seni ama sonra zorla yiyeceksin dedi.:bbo:sizler de iyisinizdir umarım kızlar.kötü haberler okudum hep :çok üzgünüm:Allahım sabır versin arkadaşlarıma bende ilk gebeliğimde yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ama Allahım büyük derdi veren Allahım dermanınıda veriyor.
kızlar bu arada dr bulantılarının 12.haftaya kadar devam etmesi lazım dedi bir sabah kalkıp kendini çok iyi hissedersen bu haftadan önce sorun vardır dedi.o yüzden ben artık bulantım olması için dua eder oldum.baştan nasıl giderse öyle gitmesi gerekiyormuş 12 hafta boyunca..
günaydın canlarım döndüm sonunda ay çok özledim sizleri ya tatil yapmak tabi güzel ama sizlerle yapsam daha güzel olurdu:)) Allah ayırmasın arkadaşlar... herada canım senin içinde çok üzüldüm hepimiz için hakkımızda hayırlısı canım ...
canım o çıkardığın sarı şey safra midende bişey olmadığı için.. çok acıdır o bilirim genelde midem boş dolaştığım için..(
hoşbulduk canım çok güzeldi tatilim istifralarımıda günde 1'e indirmiştim ama buraya dönünce ya hava değişimi yada yol yorgunluğu ne yesem çıkarıyorum dünden beri gece bulantıdan uyuyamadım bi türlü gözümden uyku akıyo ama derin uykuya bi türlü geçemiyorum off 12 haftayıda doldurdum ben ne zaman geçicek...
kızlar deneme şansı olanlar için bişey söyliycem bende yeni farkettim ama hoşuma gitti.. sırt üstü yattığınız zaman nefesinizi tamamen verdikten sonra 10 sn kadar öyle bekleyin ama nefesinizi tamamen verin o esnadada göbeğinize bakın kalp atışı gibi kalkıp iniyo en azından benim öyle oluyo benim kalp atışım muhtemelen ama sanki bebişiminmiş gibi hissediyorum çok güzel bi duygu...
canım 10 gün sonra dr gidiyorum o zaman söyler sanırım gerçi artık 2li ve 3 lü test yapılmıyormuş kızlar ben öyle bişey duydum bilgini var mı 4lü test yapılıyormuş sadece ve en detaylı şekilde bakılıyormuş ben bunu bi int. den araştıriyim..
üff kızlar, bu hafta kötü mü başladı ne, jazmin, herada..içim daraldı..benim de bu hafta perşembe ikili test için randevum var, 1 ayı aşkındır görmüyorum bebeği, çok tedirginim şu an.şimdiden stres yaptım,bu 4 gün nasıl geçecek? Allah'ım inş kötü bişey olmamıştır, bebeklerimiz bizimledir..:Saruboceq:
günaydın kızlar çok sasırdım ya jazmin herada :1shok:
kızlar benim takvimde sorun var geride kalıo bazenkaydirigubbakcemile3ben şuan 9+2 oldum
10.haftamın içindeyim yani Allaha şükür.benim dediğim en başta bulantısı olanlar için hiç bulantısı olmayanlar endişelenmesin o yüzden.tatilciler hoşgeldinizhihoyyyt
günaydınlarr...
VOLES canım hoşgeldin
JAZMİN ,HEREDA büyük geçmişler olsun allah herşeyin hayırlısını versin
geçmişi pek okuyamadım kızlar inş herkes iyidir benim bulantılarım hafifledi çok şükür ama iştahım hala yok
Sevgili Arkadaşlarım,
Sıcak mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu akşam gideceğim doktora. Muhakkak haberdar ederim sizi. Ancak ne olur, siz moralinizi bozmayın. Mesajımı da dikkatle yazmaya çalıştım, sizi üzmek panikletmek değildi amacım. Bu çok nadir olan birşey, bu kez de benim başıma geldi. Size de olacak diye birşey yok, Allah'ım korusun. Güzel, sağlıklı hamilelik haberlerinizi almak için dua ediyordum hep, bu duaya devam edeceğim. Belki bir mucize olur benim için de bugün, değilse bile hakkımdan hayırlısı buymuş deyip kendimi toparlamaya gayret edeceğim. Çok öpüyorum sizleri, iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.
kızlar ne yiyorsunuz ya?
şubat enneleri göbüşlerine baktım da kilo alanlar var. aklıma yiyecek birşey gelmiyor. yazsanız belki canımız çeker bulur yeriz. sabah bir salatalık bir elma yedim sonra da çıkarttım :kedi:
aç aç geziyom. dolabı açıyom dönüyom dolaşıyom yine dolabı açıyom mafoldumben
günaydınnnnnnnn....................
kızlar yavaş yavaş topik hareketleniyor galiba.. tatilciler de dönmüş, sanırım haftaya yada 10 güne kalmaz bende bi 10 günlük çıkabilirim tatile.. nolur dua edin de gidebileyim. eşim izin alabilsin.. çok bunaldım,, o kadar bunaldımki anlatamam yani.. hep ev hep ev..
göbüşlere bende bakıcam şmdi çok merak ettim..
benim bulantım yok normalde, fakat bi koku duyduğum zaman hemen öğürüyorum ve 2-3 öğürmenin arkasından mutlaka çıkartıyorum..
mesela dün buzdolabı koktu kapısını açtığım zaman.. halbuki temiz, içinde kokacak hiç bişey yok ama o kadar hassasımki kokulara hemen öğürüyorum, o yüzden dün 2 posta çıkarttım. ve bu yüzden halsiz kalıyorum. doktor yemek yiyebiliyosan sorun yok dedi, sanırım alıyorum vitamini proteini hemen..
hepiniz kendizine iyi bakın. hadi öptüm canlarım..........şubat analarım.......... :1hug:
:CüvCüv:a.s. :dance:
akşamları oluyo bende
,,fifa naber, kız? senin kanamalar durdu mu, yoksa yine çarşı,pazar,ev,misafir yoruyon mu kendini? bebiş nasıl?
mide yanması başladı bendede yaaaa bulantı bitti diye sevinirken offf neyse sağlık olsun olacak şeyler bunlar
arkadaşlar hepinize günaydın bende 3 gündür baş ağrısı çok var sizdede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?