2010 Şubat Anneleri

CR20012006 kullanıcısından alıntı
10+6 haftalık hamileyim bebişin boyu 3.1 dedi dok iyimi acaba?

canım onu dr.un daha iyi bilir o bişey demedi mi, pek anlamasamda benim son usg de 8+5 haftaydım ve bebişimin boyu 2,1 (21,3) demiştii dr. bencce seninki de normal gibi ama

DOK BEBEK İYİ HERHANGİ Bİ SORUN YOK DEDİ AMA NEDENSSE KAFAMA TAKMIS DRUMDAYIM:)))

Canım çok şükür herşey yolunda. Ben hafta içi işyerinden giriyorum. Genelde hafta sonu yokum. Sen nasılsın iyi misin canım..

Hayır canım bana 1 hafta sonra dediler.

saol cnm şükür ben de iyiyim, sizlerin iyi haberleri beni daha da iyi yapıyor, bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil demi teyzeleri ,

öncelikle deprem için çok geçmiş olsun canım,Allah bi daha o korkuyu önce Kocaeli'lere sonra da kimseye yaşatmasın...kalbini bozma, inş herşey yolundadır.iyi haberlerini bekliyoruz.

Kurbiş bi dikkat etsene bakalım dr ense kalınlığı için kaç mm diyecek. Bizimki 1mm dedi. Ama 1mm çok düz bi rakam diil mi sizce. Yani küsüratlı, ince ölçülmüş bi sayı bekliyodum ben:S hayırdır inşallah...

kafana takma canım herkezin ölçüleri aynı olacak diye bişey yok ki:sm_confused:
böyle ölçümleri kıyaslamak yanlış oluyormuş doktor söyledi
ve normalde zaten bebişin boyuopuyorumnanaktan

kızlar gecmisi oku oku bitermedim jazmin ve herada arkadasımza cok gecmis olsun insallah rabbim tekrar anne olmayı nasip eder bulantısı olan arkadaslarda uzulmesin az kaldı gecmesine bende bugun doktora gittim 11 haftalık olmusuz bebegim acayıp hareketliydi herseyii belli olmus artık ultrosan aletini gorunce hemen hareket etmeye basladı.3 bucuk santımdi kalbide gumbur gumbur atıyordu cok sukur dun denzie girmistim orda korktum biraz karnımı kastım bugun karın agrım var doktor yatmamı soyledi 3 yada 4 gun onun harıcınde olumsuz bisey yok ikili test icinde 7 agustosta gel dedi

tamam canım yarın bildiririm sana

kızlar dişi ağrıyan var mı? ben çok şükür bugüne kadar hiç diş problemi yaşamadım. ama şimdi bi dişim çürüdü, 2 gündür de ağrı yapıyor. sanırım dişciye gitmem gerekecek..yeterli kalsiyum yok demekki bende.

bi yerden duymuştum,"her çocuk anneden 1 diş eksiltirmiş"..

kızlar amma çok kaynatmışınız oku oku bitmiyor kaç gündür pek ıssızdı buralar böyle olunca iyi geldi öpüyorum hepinizi bebişlere iyi bakın.........

oo gözün aydın hadi. inş 2'li de de güzel haberler alırsın.

benim ağrımıyor ama dişetlerim çok fena şiştiler ve acıyolar..

öncelikle deprem için çok geçmiş olsun canım,Allah bi daha o korkuyu önce Kocaeli'lere sonra da kimseye yaşatmasın...kalbini bozma, inş herşey yolundadır.iyi haberlerini bekliyoruz.

çok sağol canım inşallah yaşatmasın mevlam öyle günleri bizlere
inşallah iyi haberlerle dönerim canım :Saruboceq:

gerci beni merak eden arkadas yok hıc ama ben yınede yazayım dedim:umursamaz:

cnm ben seni çok merak etmiştim nasılsın?kaydirigubbakcemile3benide etmio bunlar merak ama hangi birimizi etsinler yani maşallahımız var Allahım eksiltmesin:Saruboceq:

cnm ben seni çok merak etmiştim nasılsın?kaydirigubbakcemile3benide etmio bunlar merak ama hangi birimizi etsinler yani maşallahımız var Allahım eksiltmesin:Saruboceq:

:1hug:sagol canım. dogru soyluyosun valla cok kalabalıgız hepte boyle olur insallah herkesi soruyorlarda beni sormadılar bende sitem edeyim dedim kaydirigubbakcemile3

canım dişlerimize hamilelik döneminde çok iyi bakmamız gerek
bulantı ve kusmalar diş çürümesine sebep oluyormuş ve diş eti iltihabıda yapıyormuş
florür içeren macunlarla sabah akşam fırcalamamız gerek ve gecede fırcalamadan sonra
ağız calkalama suyu kullanmamız gerek ağzımızda bakteri ürememesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…