Canım çok şükür herşey yolunda. Ben hafta içi işyerinden giriyorum. Genelde hafta sonu yokum. Sen nasılsın iyi misin canım..
Hayır canım bana 1 hafta sonra dediler.
canım sen hasatanede mi yaptırdın testleri..burda devlet hastaneleri yapmıyomuş onun için özele gidicem ben.
selam kızlar bizde bugün 12. haftamıza girdik
bugün dr. a gitmek istiyorum bakalım randevu alabilirsem
hafta sonu deprem oldu çok sıktım kendimi sancı giriyo arada
acaba normal mi yoksa benmi kuruntu yapıyorum bilemiyorum rahim genişlediği için mi oluyo o kasılmalar sancılar yoksa
Canım ben özel hastanede ssk dan yararlanarak yaptırdım. 50 tl tuttu ikili test.
CR20012006 kullanıcısından alıntı
10+6 haftalık hamileyim bebişin boyu 3.1 dedi dok iyimi acaba?
canım onu dr.un daha iyi bilir o bişey demedi mi, pek anlamasamda benim son usg de 8+5 haftaydım ve bebişimin boyu 2,1 (21,3) demiştii dr. bencce seninki de normal gibi ama
DOK BEBEK İYİ HERHANGİ Bİ SORUN YOK DEDİ AMA NEDENSSE KAFAMA TAKMIS DRUMDAYIM:)))
Kurbiş bi dikkat etsene bakalım dr ense kalınlığı için kaç mm diyecek. Bizimki 1mm dedi. Ama 1mm çok düz bi rakam diil mi sizce. Yani küsüratlı, ince ölçülmüş bi sayı bekliyodum ben:S hayırdır inşallah...
kızlar gecmisi oku oku bitermedim jazmin ve herada arkadasımza cok gecmis olsun insallah rabbim tekrar anne olmayı nasip eder bulantısı olan arkadaslarda uzulmesin az kaldı gecmesine bende bugun doktora gittim 11 haftalık olmusuz bebegim acayıp hareketliydi herseyii belli olmus artık ultrosan aletini gorunce hemen hareket etmeye basladı.3 bucuk santımdi kalbide gumbur gumbur atıyordu cok sukur dun denzie girmistim orda korktum biraz karnımı kastım bugun karın agrım var doktor yatmamı soyledi 3 yada 4 gun onun harıcınde olumsuz bisey yok ikili test icinde 7 agustosta gel dedi
kızlar dişi ağrıyan var mı? ben çok şükür bugüne kadar hiç diş problemi yaşamadım. ama şimdi bi dişim çürüdü, 2 gündür de ağrı yapıyor. sanırım dişciye gitmem gerekecek..yeterli kalsiyum yok demekki bende.
bi yerden duymuştum,"her çocuk anneden 1 diş eksiltirmiş"..
Arya cnm ne güzel demek bebişinin hareketlerini de gördün kaydirigubbakcemile5 Allah sağlıkla kucakladığın günleri de göstersin cnm (hepimize inşallah) yalnız sen,n doktorunun sölediği kafama takıldı nasıl başlarsa öyle devam etmeli ne demek ki, benim ne başı ne sonu ne ortası hiç birbirine uymadı, gün oldu bulantıdan tiksintiden ne hallere düştüm gün oldu tam tersine iştahım öyle açılıyordu ki ne yiyeceğimi şaşırıyordum, neyse bi bildiği vardır herhalde,
saol bitanemopuyorumnanaktan cnm galiba dr beni sürekli takipte tutuyor en ufak bişeyde gitmemi istiyor belki ondan öyle demiştirfisfisfis Ama aynen öyle dedi aslında banada saçma geldi benimde 1 gün çok iyi olduğum olmuştu ama sadece 1 günkaydirigubbakcemile3 12 haftadan sonra geçer inşallah kilo alıcağıma kilo veriyorum.demir hapı verdi dr bu arada sizede verdimi demir hapı?cnm her dr ayrı bişi dio kafamızın karışmaması imkansız:bbo:
canım senin takvimi ayarladığın sayfada seçimi yanlış yapmışsın ondan yanlış görünüyor, sen baby and child olan kısımdan mı yaptın?? pregnancy due yazan kısımdan takvimi ayarlamalısın
cnm olabilir walla ama bu bir bozuluo bir düzelio kafasına göre gidio yanikaydirigubbakcemile3
öncelikle deprem için çok geçmiş olsun canım,Allah bi daha o korkuyu önce Kocaeli'lere sonra da kimseye yaşatmasın...kalbini bozma, inş herşey yolundadır.iyi haberlerini bekliyoruz.
gerci beni merak eden arkadas yok hıc ama ben yınede yazayım dedim:umursamaz:
oo gözün aydın hadi. inş 2'li de de güzel haberler alırsın.
cnm ben seni çok merak etmiştim nasılsın?kaydirigubbakcemile3benide etmio bunlar merak ama hangi birimizi etsinler yani maşallahımız var Allahım eksiltmesin:Saruboceq:
kızlar dişi ağrıyan var mı? ben çok şükür bugüne kadar hiç diş problemi yaşamadım. ama şimdi bi dişim çürüdü, 2 gündür de ağrı yapıyor. sanırım dişciye gitmem gerekecek..yeterli kalsiyum yok demekki bende.
bi yerden duymuştum,"her çocuk anneden 1 diş eksiltirmiş"..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?