2010 Şubat Anneleri

çok üzüldüm canım hemen kendini sırakma bügün güzel haberlerini alırız inşallah.senin söyledigin gibi hayat bir sınav.

günaydın ve selamlar kızlarr.. nasılsınız hepiniz ve bebişleriniz ? umarım herkes iyidir..

teyzoşunuz tatilini yapıp dinlenip geldii..

bakalım bu perşembe yumurta kontrolüm var benimde.. cuma yumurtlama günüm çünkü.. inş. gelişmiştir yumoşum yada yumoşlarım :)) ve inş. bu ay benimde mucizem göbişime konarr... amiin...

öptüm kızlarr hepinizi..buralardayım ben .. kavuştum siteme :))

canım sanki benimde azalma var gibi.ama sabahları kahvaltı yapmadan boş mideyle kusuyorum.nasıl oluyor anlamıyorum.ama o sarı su denilen şey çıkıyor.sonra benimde ilerleyen saatlerde bulanıyorum ama kusmuyorum.bende bugun 11.haftayı bitirdim.çok şükür

slm kızlar herkese günaydın cuma günü gittim miniğimi gördüm bize bacak şov yaptıkaydirigubbakcemile3 babası dioki futbolcu olucak benim oğlum Allahım herkese nasip etsin inşallah.Şükür herşey iyi gidiyor 10 gün sonra tekrar çağırdı sonra ayda 1 çağıracakmış.folic plus 3 den 2 ye indirdi ben içemiyorum ama bulantıdan:1no2:zaten kilo vermişim.dr ilk 12 hafta ellemicem seni ama sonra zorla yiyeceksin dedi.:bbo:sizler de iyisinizdir umarım kızlar.kötü haberler okudum hep :çok üzgünüm:Allahım sabır versin arkadaşlarıma bende ilk gebeliğimde yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ama Allahım büyük derdi veren Allahım dermanınıda veriyor.

kızlar bu arada dr bulantılarının 12.haftaya kadar devam etmesi lazım dedi bir sabah kalkıp kendini çok iyi hissedersen bu haftadan önce sorun vardır dedi.o yüzden ben artık bulantım olması için dua eder oldum.baştan nasıl giderse öyle gitmesi gerekiyormuş 12 hafta boyunca..

günaydın.umarım herşey istedigin gibi olur .kızın kaç yaşında

canım sen ne kadarlık oldun

slm canım bende 9haftalık hamileyim ama bende hiç bulantı veya başka belirti olmadı şimdi sen böle yazınca korktum bende sorun mu var.

hoş geldin inşallah dilediğin gibi olur allah gönlüne göre versin

hım pardon anladım benim bulantım yok ozaman 12 hafta boyunca bulantısız geçmesi lazım.sende 9 haftalıksın sanırım okadar olmuşmu bebiş hareket ediyo yerim ben onu benimkide büyümüştür ozaman teyzesi...

Geçmiş olsun jazmin,çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. Rabbim istediğin zamanda,senin istediğin şekilde tekrar bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin sana..

Hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

Herada,canım Allahtan ümit kesilmez, belki bugün bize iyi haberler verirsin. Allah yardımcın olsun..

günaydın canlarım döndüm sonunda ay çok özledim sizleri ya tatil yapmak tabi güzel ama sizlerle yapsam daha güzel olurdu:)) Allah ayırmasın arkadaşlar... herada canım senin içinde çok üzüldüm hepimiz için hakkımızda hayırlısı canım ...

üff kızlar, bu hafta kötü mü başladı ne, jazmin, herada..içim daraldı..benim de bu hafta perşembe ikili test için randevum var, 1 ayı aşkındır görmüyorum bebeği, çok tedirginim şu an.şimdiden stres yaptım,bu 4 gün nasıl geçecek? Allah'ım inş kötü bişey olmamıştır, bebeklerimiz bizimledir..:Saruboceq:

hoşgeldin voles, evet nihayet döndün,özlemiştik seni.. ee nasıl geçti bakalım tatil, bebek rahat verdi mi sana.bol bol enerji depoladın mı?

jazmin canım çok üzüldüm hay allahım ya kötü haberler duyuyorum... tatil dönüşü hep güzel olucak herşey diye düşünmüştüm ama... Allah sabır versin canım inşallah...

voles hoşgeldin canım.bebek nasıl....
bende çok üzülüyorum bugünlerde böyle şeyler duymaya başladık o korku bendede var benim randevuya bir hafta var daha

canım o çıkardığın sarı şey safra midende bişey olmadığı için.. çok acıdır o bilirim genelde midem boş dolaştığım için..(

hoşgeldin voles, evet nihayet döndün,özlemiştik seni.. ee nasıl geçti bakalım tatil, bebek rahat verdi mi sana.bol bol enerji depoladın mı?

hoşbulduk canım çok güzeldi tatilim istifralarımıda günde 1'e indirmiştim ama buraya dönünce ya hava değişimi yada yol yorgunluğu ne yesem çıkarıyorum dünden beri gece bulantıdan uyuyamadım bi türlü gözümden uyku akıyo ama derin uykuya bi türlü geçemiyorum off 12 haftayıda doldurdum ben ne zaman geçicek...

kızlar deneme şansı olanlar için bişey söyliycem bende yeni farkettim ama hoşuma gitti.. sırt üstü yattığınız zaman nefesinizi tamamen verdikten sonra 10 sn kadar öyle bekleyin ama nefesinizi tamamen verin o esnadada göbeğinize bakın kalp atışı gibi kalkıp iniyo en azından benim öyle oluyo benim kalp atışım muhtemelen ama sanki bebişiminmiş gibi hissediyorum çok güzel bi duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…