Selam Arkadaşlar,
Hepimizin kandili mübarek olsun. Böyle bir haberi vermek istemezdim ama dünkü doktor randevum kötüydü ve geçen hafta duyduğumuz atışlar bu hafta yoktu. Yarın tekrar çağırdı ama zannediyorum değişen birşey yok. Ne olur siz panik olmayın, bunlar çok nadir olan şeyler, Rabbim bir sınavdan geçiriyordur belki de beni ve ben inşallah yakında bu sınavı geçip tekrar bir anne adayı olurum hayırlısıyla. Rica ediyorum beni listeden silin. Dualarım tüm hamile arkadaşlarımla, sizler sağlıkla huzurla kucaklayacaksınız bebeklerinizi inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin çok arayı açmadan tekrar sizlerden biri olurum ben de umarım. Sevgiler.
kızlar benim kusmalar geçti sanki
2 gündür arada bulantı yapıyor ama kusmuyorum şükür
sersemletip biraz geçiyor
çarşambada kan testlerim var
allah hepimizin yardımcı olsun
bu sırada kandiliniz mübarek olsun
günaydın.umarım herşey istedigin gibi olur .kızın kaç yaşındagünaydın ve selamlar kızlarr.. nasılsınız hepiniz ve bebişleriniz ? umarım herkes iyidir..
teyzoşunuz tatilini yapıp dinlenip geldii..
bakalım bu perşembe yumurta kontrolüm var benimde.. cuma yumurtlama günüm çünkü.. inş. gelişmiştir yumoşum yada yumoşlarım :)) ve inş. bu ay benimde mucizem göbişime konarr... amiin...
öptüm kızlarr hepinizi..buralardayım ben .. kavuştum siteme :))
kızlar bu arada dr bulantılarının 12.haftaya kadar devam etmesi lazım dedi bir sabah kalkıp kendini çok iyi hissedersen bu haftadan önce sorun vardır dedi.o yüzden ben artık bulantım olması için dua eder oldum.baştan nasıl giderse öyle gitmesi gerekiyormuş 12 hafta boyunca..
kızlar bu arada dr bulantılarının 12.haftaya kadar devam etmesi lazım dedi bir sabah kalkıp kendini çok iyi hissedersen bu haftadan önce sorun vardır dedi.o yüzden ben artık bulantım olması için dua eder oldum.baştan nasıl giderse öyle gitmesi gerekiyormuş 12 hafta boyunca..
günaydın ve selamlar kızlarr.. nasılsınız hepiniz ve bebişleriniz ? umarım herkes iyidir..
teyzoşunuz tatilini yapıp dinlenip geldii..
bakalım bu perşembe yumurta kontrolüm var benimde.. cuma yumurtlama günüm çünkü.. inş. gelişmiştir yumoşum yada yumoşlarım :)) ve inş. bu ay benimde mucizem göbişime konarr... amiin...
öptüm kızlarr hepinizi..buralardayım ben .. kavuştum siteme :))
Geçmiş olsun jazmin,çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. Rabbim istediğin zamanda,senin istediğin şekilde tekrar bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin sana..Kızlar iyi akşamlar.Doktoro gittim bugün ve kötü haber...Bebeğim yok..Kese büyümüş;ama bebek yok maalesefffmafoldumben Pazartesi kürtaj olucam...İnşallah sizler sorunsuz bir hamilelik geçirisiniz..:Saruboceq:Görüşmek üzere...
hanımlar mrb. benide aranıza alımısınız ? 9 haftalık hamileyim. dün doktora gittik kalp atışlarını duyduk. 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştık. iki hafta sonra çağırmıştı. iki hafta nasıl geçti bilmiyorum. çok şükür dün bu konuda rahatladım. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. doğum için 20 şubat dedi. bişey sormak istiyorum. beni 5-10 ağustosta tekrar çağırdı. ense kalınlığına bakılacakmış. aranızda bu aşamayı geçmiş varmı? nasıl yapılıyor? karından ultrasonla mı bakılıyor. ben hiç alttan baktımadım şimdiye kadarda. bü yüzden merak ediyorum. herkese sağlık diliyorum.
Selam Arkadaşlar,
Hepimizin kandili mübarek olsun. Böyle bir haberi vermek istemezdim ama dünkü doktor randevum kötüydü ve geçen hafta duyduğumuz atışlar bu hafta yoktu. Yarın tekrar çağırdı ama zannediyorum değişen birşey yok. Ne olur siz panik olmayın, bunlar çok nadir olan şeyler, Rabbim bir sınavdan geçiriyordur belki de beni ve ben inşallah yakında bu sınavı geçip tekrar bir anne adayı olurum hayırlısıyla. Rica ediyorum beni listeden silin. Dualarım tüm hamile arkadaşlarımla, sizler sağlıkla huzurla kucaklayacaksınız bebeklerinizi inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin çok arayı açmadan tekrar sizlerden biri olurum ben de umarım. Sevgiler.
günaydın canlarım döndüm sonunda ay çok özledim sizleri ya tatil yapmak tabi güzel ama sizlerle yapsam daha güzel olurdu:)) Allah ayırmasın arkadaşlar... herada canım senin içinde çok üzüldüm hepimiz için hakkımızda hayırlısı canım ...
canım sanki benimde azalma var gibi.ama sabahları kahvaltı yapmadan boş mideyle kusuyorum.nasıl oluyor anlamıyorum.ama o sarı su denilen şey çıkıyor.sonra benimde ilerleyen saatlerde bulanıyorum ama kusmuyorum.bende bugun 11.haftayı bitirdim.çok şükür
hoşgeldin voles, evet nihayet döndün,özlemiştik seni.. ee nasıl geçti bakalım tatil, bebek rahat verdi mi sana.bol bol enerji depoladın mı?
günaydın kızlar çok sasırdım ya jazmin herada :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?