,,
canım ne olsun ya işte idare eder,
ahh canım benim çarşı pazar gezsem keşke evden ancak doktor için çıkıyorum
mafoldumben ev işlerini sağolsun genelde kociş yapıyor , arada ben sadece yemek yapmak ya da benimki yapacaksada başında kontrol etmek için kalkıyorum
şimdilik misafir yok ama belli olmaz, benim çat kapı misafirlerim meşhurdur da azıcık, arkadaşlarım ev değil otel diye takılırlardı hep,
şükür kanamalar durdu lekelenmeler de azaldı ama hiç belli olmuyor tam bitti artık tamamen geçti galiba derken bi bakıyorum yine başlıyor, ayarı yok yani kafamçokkarıştı
bu hafta yine kontrole gideceğim bakalım, inşallah bebişim de iyidir, bazen lekelenmelerin kesilmesi bile korkutuyor acaba bişey mi oldu diye ama hayırlısı Allahtan cnm
sen nasılsın hafta sonu dinlenebildin mi cnm
kızlar çalışan annelere doğum izni için gerekli evraklar.. çok net olarak yazmışlar konuşmuştuk gerçi ama yeni yönetmeliğe göre düzenlenmiş halini yolluyorum biliyosunuz önceden 4 ay boyunca maaş alınamıyordu izinden sonra maaşın 3 te 2 si alınıp 3 te birlik kısmı kesiliyordu şimdi aynen çalışılıyor gibi her ay tam maaş yatıyor sigortaya:)) ama işte bu işlemleri yapmak lazım ..
Çalışan Anneler İçin: Doğum İzni İçin Gerekli Evraklar
slm arkadaşlar nasılsınız?
iyiz canım sen nasılsın.kızlar çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz
sağol fatmacım çok özlemişim sizleri walla testler konusunda bende kararsızım ama sanırım yaptırıcam Allah kötü şeyler duyurmasın inşallah hepsi sağlıkllı sıhatli bebişler olurlar inşallah... bu arada doğum şekline karar veren oldumu? yani Allah kısmet ederse ben normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa.. ama yok ben sezeryan yaptırıcam diyen var mı?
iyiz canım sen nasılsın.kızlar çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz
bende de zaman zaman oluyor.
ben geçenlerde çok fenaydım, 3. gün artık dayanamayıp, dr'a sorup ağrıkesici aldım. kaçıncı haftadasın. 12. haftada gebelik.org'da şöyle yazıyor.
Ancak bu haftalarda kan hacminin artmasına bağlı olarak başağrısı şikayetlerinizde artış ortaya çıkabilir. Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.
10+6 haftalık hamileyim bebişin boyu 3.1 dedi dok iyimi acaba?
bende bugün 2 li test yaptırmaya gidicem sonuçları hemen alabiliryormuyuz..
biricik konuları okuyorsun galiba cnm, en son kontrole gitmiştin ses çıkmadı senden herşey yolundadır umarım,
bende bugün 2 li test yaptırmaya gidicem sonuçları hemen alabiliryormuyuz..
Canım çok şükür herşey yolunda. Ben hafta içi işyerinden giriyorum. Genelde hafta sonu yokum. Sen nasılsın iyi misin canım..
Hayır canım bana 1 hafta sonra dediler.
fatoliğna canım inşallah bişeyin yoktur dikkat et kendine, dr. dan gelince bize haber mutlaka,
bu arada biricik mericik ne zamandır uğramamıştı endişelniyordum ama şükür iyiymiş, bebişinin hareketlerini de görmüş, ikili tarama testi de yapılmış,
ama bulbul arkadaşımızdan ses yom hala umarım o da iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?