2010 Şubat Anneleri

sağol fatmacım çok özlemişim sizleri walla testler konusunda bende kararsızım ama sanırım yaptırıcam Allah kötü şeyler duyurmasın inşallah hepsi sağlıkllı sıhatli bebişler olurlar inşallah... bu arada doğum şekline karar veren oldumu? yani Allah kısmet ederse ben normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa.. ama yok ben sezeryan yaptırıcam diyen var mı?

biricik konuları okuyorsun galiba cnm, en son kontrole gitmiştin ses çıkmadı senden herşey yolundadır umarım,

:) hepimiz aynıyız anlaşılan, bulansan bi dert, bulanmasan. kanama olsa bi dert olmasa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet çook güzel dinlendim. hiç bişe yapmadım, yattım sadece :) keşke hergün haftasonu olsa hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
akrahan arkadaşım bende de başağrıları çok fazlasıyla oluyor buaralar 3-4 gündür ilaç içemiyorum doktorumda vermedi dayanmaya çalışıyorum ne yapalım geçecek bu sıkıntılarımızda inş.da bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hepsini unutucaz emin olun...

ay sağolasın voles. çok faydalı oldu bu.merak edip duruyordum..keşke sigortalarımız maaşlarımız üzerinden yatsaydı :1no2: ah kayseri ahh Çok üzgünüm çoook

eğer önemli bi engel çıkmazsa son ana kadar normal istiyorum hatta tamamen norna, öyle epidural falan da istemiyorum, ama tabi son anda durum değişmezse

iyiz canım sen nasılsın.kızlar çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz

canım alıntı yapmak istediğin mesajların sağ alt trafında "no" die bi kısım var istediğin mesajlarda ona tıklıyorsun en son alıntı yapmak istediğinde de no ya bastıktan sonra alıntı yapa basıyorsun bu kadar cnm

selam kızlar bizde bugün 12. haftamıza girdik
bugün dr. a gitmek istiyorum bakalım randevu alabilirsem
hafta sonu deprem oldu çok sıktım kendimi sancı giriyo arada
acaba normal mi yoksa benmi kuruntu yapıyorum bilemiyorum rahim genişlediği için mi oluyo o kasılmalar sancılar yoksa

fatoliğna canım inşallah bişeyin yoktur dikkat et kendine, dr. dan gelince bize haber mutlaka,

bu arada biricik mericik ne zamandır uğramamıştı endişelniyordum ama şükür iyiymiş, bebişinin hareketlerini de görmüş, ikili tarama testi de yapılmış,

ama bulbul arkadaşımızdan ses yom hala umarım o da iyidir

selam kızlar.
Jasmin canım çok üzüldüm. ınşallah planladığın zamanda hayırlı bi gebelik geçirirsin.
Herada canım inşallah iyi haberlerini alırız.
Caneylom beni merak etmişsiniz. Ben haftasonu giremiyorum genelde. Söylemeyi unutmuşum. Bebişin görüntüsünü "ikili test" diye bi konu açtım oraya koydum canım. bu arada göbüşüne bayıldım. Ben de en kısa zamanda koycam işte:))

bende bugün 2 li test yaptırmaya gidicem sonuçları hemen alabiliryormuyuz..

sata göre 11+2 dr dediğine göre 1 hafta küçük 10+3

10+6 haftalık hamileyim bebişin boyu 3.1 dedi dok iyimi acaba?

canım onu dr.un daha iyi bilir o bişey demedi mi, pek anlamasamda benim son usg de 8+5 haftaydım ve bebişimin boyu 2,1 (21,3) demiştii dr. bencce seninki de normal gibi ama

sanırım 1 hafta sürüyor çıkması, biricik mericik 1 hafta sonra alacakmış

biricik konuları okuyorsun galiba cnm, en son kontrole gitmiştin ses çıkmadı senden herşey yolundadır umarım,

Canım çok şükür herşey yolunda. Ben hafta içi işyerinden giriyorum. Genelde hafta sonu yokum. Sen nasılsın iyi misin canım..

Hayır canım bana 1 hafta sonra dediler.

Canım çok şükür herşey yolunda. Ben hafta içi işyerinden giriyorum. Genelde hafta sonu yokum. Sen nasılsın iyi misin canım..

Hayır canım bana 1 hafta sonra dediler.

canım sen hasatanede mi yaptırdın testleri..burda devlet hastaneleri yapmıyomuş onun için özele gidicem ben.

tamam tatlım haber veririm merak etme
senin nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…