canım sen ne kadarlık oldun
VOLES senin ikili test ne zaman 12.hafta dolduguna göre...
artık sırayla cinsiyetleri açıklamaya geliriz yavaş yavaş.bende 11.haftayı doldurdum
pofidi sen nerelerdesin ayol,ceza aldı falan yazdı burada arkadaşlar, ne oldu biz bişe anlamadık.
e nasılsın?bebiş nasıl?
sağol canmmm. amiinn... kızım 6,5 yaşında :) eylülde 1.sınıfa başlıyoruz artık..kocamanolduu..kardeş diye tutturdu ama malesef.. 14 aydır gelmedi meleğim.günaydın.umarım herşey istedigin gibi olur .kızın kaç yaşında
amiiinn caımmm.:Saruboceq: .çok sağol.. opuyorumnanaktanhoş geldin inşallah dilediğin gibi olur allah gönlüne göre versin
yarencim.. canmm.. hiç tedirgin olma canmm.. stres yapıp meleğini deüzme.. biliyosun o dsa seninle aynı duyguları yaşıyoo..germe onu da.. ok ? :)) inşallah birsorun olmadan atlatıcaksın kuzumm testini.. dualarım seninle cnmm.. :Saruboceq:üff kızlar, bu hafta kötü mü başladı ne, jazmin, herada..içim daraldı..benim de bu hafta perşembe ikili test için randevum var, 1 ayı aşkındır görmüyorum bebeği, çok tedirginim şu an.şimdiden stres yaptım,bu 4 gün nasıl geçecek? Allah'ım inş kötü bişey olmamıştır, bebeklerimiz bizimledir..:Saruboceq:
canım midenin hareketlenmeye başladığını hissettiğin an ya da sabah kusuyorsan yataktan kalkmadan hemen bol su iç. su içince kusmak daha kolay oluyor. en azından o asitin yoğunluğu azalmış oluyor.canım sanki benimde azalma var gibi.ama sabahları kahvaltı yapmadan boş mideyle kusuyorum.nasıl oluyor anlamıyorum.ama o sarı su denilen şey çıkıyor.sonra benimde ilerleyen saatlerde bulanıyorum ama kusmuyorum.bende bugun 11.haftayı bitirdim.çok şükür
canım o çıkardığın sarı şey safra midende bişey olmadığı için.. çok acıdır o bilirim genelde midem boş dolaştığım için..(hoşbulduk canım çok güzeldi tatilim istifralarımıda günde 1'e indirmiştim ama buraya dönünce ya hava değişimi yada yol yorgunluğu ne yesem çıkarıyorum dünden beri gece bulantıdan uyuyamadım bi türlü gözümden uyku akıyo ama derin uykuya bi türlü geçemiyorum off 12 haftayıda doldurdum ben ne zaman geçicek...
biz bebişimle bugünlük size küstük hiç cvp yazmıosunuz bana gidiyoruz iştemafoldumben zaten hormonlardan alınganım :umursamaz:
kızlar ne yiyorsunuz ya?
şubat enneleri göbüşlerine baktım da kilo alanlar var. aklıma yiyecek birşey gelmiyor. yazsanız belki canımız çeker bulur yeriz. sabah bir salatalık bir elma yedim sonra da çıkarttım :kedi:
aç aç geziyom. dolabı açıyom dönüyom dolaşıyom yine dolabı açıyom mafoldumben
canım benim asıl ben sana küstüm ben sana yazdım ama cvp vermedin:kedi:
hım pardon anladım benim bulantım yok ozaman 12 hafta boyunca bulantısız geçmesi lazım.sende 9 haftalıksın sanırım okadar olmuşmu bebiş hareket ediyo yerim ben onu benimkide büyümüştür ozaman teyzesi...
Sevgili Arkadaşlarım,
Sıcak mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu akşam gideceğim doktora. Muhakkak haberdar ederim sizi. Ancak ne olur, siz moralinizi bozmayın. Mesajımı da dikkatle yazmaya çalıştım, sizi üzmek panikletmek değildi amacım. Bu çok nadir olan birşey, bu kez de benim başıma geldi. Size de olacak diye birşey yok, Allah'ım korusun. Güzel, sağlıklı hamilelik haberlerinizi almak için dua ediyordum hep, bu duaya devam edeceğim. Belki bir mucize olur benim için de bugün, değilse bile hakkımdan hayırlısı buymuş deyip kendimi toparlamaya gayret edeceğim. Çok öpüyorum sizleri, iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?