2010 Şubat Anneleri

canım niye o kadar çok bekletiyolar ki acaba. geçen gittiğimde bi dünya şeye bakıldı kanda yaklaşık 13 ayrı test o gün içinde verildi. bu ikili tst için neden bu kadar çok bekletecekler bizi ? yine çalayacağım beklerken! rabbim hepimizin yardımcısı olsun

evetkaydirigubbakcemile2ama ben sezeryan olacagım için normal dogum tarihinden bir hafta önce olacak doktor bi aksilik çıkmazsa 4-5 şubak diyor doguma yaaaa...
insallah bı aksılık cımazda saglıklıca alırıız kucagımıza canım
yani beni erken mi çağıdı doktorum ? bakalım hepimiz için hayırlısı.

canım beni aslında 1 hafta sonra cagırdı ama ben tatıle gdiyorum 2 hafta yokumdedim oda o zaman gelince gel dedi yanı 7 agustosta bakarız fazlada gec kalma dedi

a.s. a. selam canım

nasılsın canım hani bebişinin resmi gelince koycaktın resmini unuttunmu:1no2: bende görürdüm bebişim ne kadar büyümüş canım demek ikili test zamanın geldi inşallah iyi gelcek sonuçların canım senin ve hepimizin.......

merhaba canım.göbegini gördükkkk.maşallah ne kadarlık oldun sen bayagı büyütmüşşsün:CüvCüv:

sağol canım şu an 11+2 olduk resimlerde 10+4 tü birazdan ekliycem orayada tarihi canım unutmuşum 40 haftalarımızın resimlerinide koymak nasip olsun inşallah hepimize kızlar

bu arada çakır gözlü canım gözün aydın........

sağol canım. ben 5 ağustosta gideceğim. 11+5 iken. ertesi günde memlekete gideceğim kısmetse. 5 ağustosta halledemezsek artık memlekette yaptırırım testleri sonuçlarıda doktoruma mail atarım napayım :-(

sağol canım. ben 5 ağustosta gideceğim. 11+5 iken. ertesi günde memlekete gideceğim kısmetse. 5 ağustosta halledemezsek artık memlekette yaptırırım testleri sonuçlarıda doktoruma mail atarım napayım :-(

canım senin memleket nere uzun mu yol bende gıresuna gidecem ama doktor sureklı 2 yada 3 saat mola verin dedi

canım senin memleket nere uzun mu yol bende gıresuna gidecem ama doktor sureklı 2 yada 3 saat mola verin dedi

canım benim memleket t.dağ. 4-5 saat falan sürüyor buradan . ben 6 haftalıkkende gitmiştim memlekete çok şükür bişey olmadı. doktorda bi sakınca görmedi canım.

canım bende kendi memleketıme gıttım afyoan oraısd uzun degil ama gıresun istanbuldan baya uzun suruyor o yuzden sanırım doktor dikkat etmemi soyledi insallah sag salım gider geliriz

canım bende kendi memleketıme gıttım afyoan oraısd uzun degil ama gıresun istanbuldan baya uzun suruyor o yuzden sanırım doktor dikkat etmemi soyledi insallah sag salım gider geliriz

amin canım inşallah. şimdi bakalım ikili testi bekleyeceğiz. çok heyecanlanıyorum. istiyorum ki zaman çabucak geçsin

canım bana 14 haftayyı gecmesın o zamna yapamayız ikili testi dedi deseydin ya cok gec degil mi diye

bilmem düşünemedim o an ama haftasını falan ultrasonda ölçtü bir ay sonraki gelmene hem ikili testini yapcam hem cinsiyetini sölücem dedi :uhm: arasammı ya bu seferde derse adam benden iyimi biliyosun diye sırnaşık şey

canım o zaman sen 12 haftayı gecince git benim 2 li testı yapalım de

kaydirigubbakcemile3 ben de gözünüzden kaçmasın diye ikili test diye başlık açıp oraya detaylı yazmıştım.

ay canım inşallah ya şaşkın bugun yemek bile yedim gerçi yemek dediğim 1 kaşık yogurtlu makarna, 1 tane sarma, bir kaşık ksır ama yedim sonuçta kusmadım da
normalde 2 gün kusup 1 gün kusmuyordum
3 gündür kusmuyorum 9. haftaya girdiğimizden beri
allahtan çarşamba randevum var
valla duraıyorum

mrb kızlar nasılsınız
ben dokturdan geldim
çok şükür kalp atışlarını gördük.
3 hafta sonra gelin 2li testi yapalım dedi
çok şükür Allahım.

hayırlısı olsun canım ikili testide hayırlısıyla atlatman dileğiyle

BU ARAD KIZLAR BENDEN TEST İSTEDİ DOKTOR AMA SANIRIM İKİLİ TEST DEĞİLDİR DEĞİL Mİ?
DAHA 8+5 OLACAGIM DOKTORA GİTTİĞİM GÜN KAN TESTİ DEDİ
SİZCE NEDİR? BENİM İYİCE KAFAM KARIŞTI :kedi:

Baktım test kagıdına
kızamıkçık
hemogram (BCG)
CMV IgM
toxoplazma IgM
TSH
glukoz (açlık)

sanırım bunlar bana yönelik testler değil mi?
sizde yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…