selam kızlar........
evet canım aynıyız bakalım kım once doguaracakzemuszemus
canım bende bugun 11 haftalıgım 7 agustosta cagırdı benide gec cagırdı yanı
selam kızlar........
ya yine sizlerinki iyi bana bi sonraki kontrolde yapcam testi dedi yani 10 ağustosta ve ben o zaman nerdeyse 15 haftalık olcam çok geç ya mafoldumben
Kızlar ikili test için bebeğin boyunun 50mm i geçmesi gerkiyormuş. Bu da yaklaşık olarak 12. haftaya denk geliyor heralde. Ben 11+0 da gittim ama usg de 12+0 çıktı. Boyumuz da 53,80 mm çıktı. Doktor ikiliyi yapalım dedi. Kan verdik bakalım haftaya sonuçlanacak. İnşallah herşey yolunda çıkar, hepimizin de...
insallah bı aksılık cımazda saglıklıca alırıız kucagımıza canımevetkaydirigubbakcemile2ama ben sezeryan olacagım için normal dogum tarihinden bir hafta önce olacak doktor bi aksilik çıkmazsa 4-5 şubak diyor doguma yaaaa...
yani beni erken mi çağıdı doktorum ? bakalım hepimiz için hayırlısı.
Kızlar ikili test için bebeğin boyunun 50mm i geçmesi gerkiyormuş. Bu da yaklaşık olarak 12. haftaya denk geliyor heralde. Ben 11+0 da gittim ama usg de 12+0 çıktı. Boyumuz da 53,80 mm çıktı. Doktor ikiliyi yapalım dedi. Kan verdik bakalım haftaya sonuçlanacak. İnşallah herşey yolunda çıkar, hepimizin de...
a.s. a. selam canım
merhaba canım.göbegini gördükkkk.maşallah ne kadarlık oldun sen bayagı büyütmüşşsün:CüvCüv:
insallah bı aksılık cımazda saglıklıca alırıız kucagımıza canım
canım beni aslında 1 hafta sonra cagırdı ama ben tatıle gdiyorum 2 hafta yokumdedim oda o zaman gelince gel dedi yanı 7 agustosta bakarız fazlada gec kalma dedi
sağol canım. ben 5 ağustosta gideceğim. 11+5 iken. ertesi günde memlekete gideceğim kısmetse. 5 ağustosta halledemezsek artık memlekette yaptırırım testleri sonuçlarıda doktoruma mail atarım napayım :-(
canım senin memleket nere uzun mu yol bende gıresuna gidecem ama doktor sureklı 2 yada 3 saat mola verin dedi
canım bende kendi memleketıme gıttım afyoan oraısd uzun degil ama gıresun istanbuldan baya uzun suruyor o yuzden sanırım doktor dikkat etmemi soyledi insallah sag salım gider geliriz
amin canım inşallah. şimdi bakalım ikili testi bekleyeceğiz. çok heyecanlanıyorum. istiyorum ki zaman çabucak geçsin
canım bana 14 haftayyı gecmesın o zamna yapamayız ikili testi dedi deseydin ya cok gec degil mi diye
bilmem düşünemedim o an ama haftasını falan ultrasonda ölçtü bir ay sonraki gelmene hem ikili testini yapcam hem cinsiyetini sölücem dedi :uhm: arasammı ya bu seferde derse adam benden iyimi biliyosun diye sırnaşık şey
nasılsın canım hani bebişinin resmi gelince koycaktın resmini unuttunmu:1no2: bende görürdüm bebişim ne kadar büyümüş canım demek ikili test zamanın geldi inşallah iyi gelcek sonuçların canım senin ve hepimizin........
cnm dur telaş yapma arada benimde hafifleyip duruo hem benim önceki kaybımdan dolayı dr muhakkak en ufak bişeyde gitmemi istediğinden öyle demiştir.hem ben biryerde okudum 9.haftada kimi hamilelerde azalırmış cnm o yüzden no panik hayırlı haberlerle geliceksin sen pozitif düşün cnm.:1hug:
mrb kızlar nasılsınız
ben dokturdan geldim
çok şükür kalp atışlarını gördük.
3 hafta sonra gelin 2li testi yapalım dedi
çok şükür Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?