kızlar topikiniz hayırlı olsun , inşallah hepiniz sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz, sağlıkla ve zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız güzel anneler.
Merhaba arkadaslar ,
Nasılsınız bakalım herkesin keyfi yerindemi ? Kötü bi hafta sonuda ben geçirdim.Malesef kahverengi akıntım oldu cok kortum, çok üzüldüm , çok ağladım. Doktorumu aradım hemen pazar gecesi oldugu için pazartesi yani bugün kontrole gel akıntın devam ederse dedi .Proluton igne atılmamı söyledi.Ama şükür olsun ki kahverengi akıntı bir kere geldi bir daha gelmedi.Önceki hamileliğimdede önce kahverengi akıntı arkasından hemen kanama oldu ve bebeğim düşmüştü . 24 saat geçti üstünden tekrarlamadı inşalah tekrarlamaz.
Merhaba arkadaslar ,
Nasılsınız bakalım herkesin keyfi yerindemi ? Kötü bi hafta sonuda ben geçirdim.Malesef kahverengi akıntım oldu cok kortum, çok üzüldüm , çok ağladım. Doktorumu aradım hemen pazar gecesi oldugu için pazartesi yani bugün kontrole gel akıntın devam ederse dedi .Proluton igne atılmamı söyledi.Ama şükür olsun ki kahverengi akıntı bir kere geldi bir daha gelmedi.Önceki hamileliğimdede önce kahverengi akıntı arkasından hemen kanama oldu ve bebeğim düşmüştü . 24 saat geçti üstünden tekrarlamadı inşalah tekrarlamaz.
Öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun. Bu forumda dolaşırken rahim ağzı yetmezliği diye bi başlık görmüştüm. Orda bahsediyorlardı rahim ağzının dikilmesinden. Bi oraya bak istersen.merhabar ben 9 haftalık hamıleyım. doktorum benım rahmımın çift rahım oldugunu söyledi.ve üç aylık oldugu zaman ultrasonla tekrar bakıp gerekırse rahım agzına dikiş atılacagını soyledı bu operasyaon hakkında bılgısı olanların mesajlarını beklıyorum.
Aaa ne güzel şeymiş bu böyle. Ben de ilk fırsatta kayıt olayım madem :)İyi akşamlar arkadaşlar... fatolina benimde arada böyle ağrılarım oluyor kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum canım rahim büyüdüğü için oluyormuş ....Kızlar beni bu sabah sağlık ocağından aradılar, sistemde hamile gözüküyorsunuz sağlık ocağına gelip kayıt yaptırmanız gerekiyor dediler, ama ben özel doktora gidiyorum dedim olsun dediler, yaptırdığınız tahliller varsa onların sonuçlarınıda getirin not alalım dediler sizide sağlık ocağından aradılarmı acaba merak ettim..............
Canım çocuk 7 aylık olunca süt yardımı falan mı yapılacak yani. Ben hiç bilmiyodum bunları. İnşallah bugün randevu alabilirsin.Allah' şükür kanama falan yok canım
evham yapıyorum işte kendi kendime sağlık ocağından banada sölemişlerdi
7.aydan itibaren süt vericeklermiş ve doğumdan sonra bebk bizim biz yapıcaz aşılarını falan demişlerdi kayıt olman gerekiyo canım
tamam canım anladım
evet eşim alamamış randevu yarına kaldı
özledim bebişimi vallayarın inşallah görürüm
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaslar ,
Aklına kötü şeyler getirme öyle. Hayırdır inşallah de hayır olsun:) Boşuna endişelenip bebişi de strese sokmagünaydın kızlar,
bu gece rüyamda, lekelenme olduğunu gördüm, hemen doktora yetişmeye çalışıyordum, sonra ne oldu hatırlamıyorum. Ablam da kanamam olduğunu görmüş.. mafoldumben kan rüyayı bozar dedik, geçtik, hayırlara gitsin inş.
Kızlar bana dua eder misiniz? çok endişeliyim, inş perşembe günü kötü bişeyle karşılaşmam :Saruboceq:
hoşbulduk canım evet yarencim inşallah güzel şeyler duyarsın bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?