2010 Şubat Anneleri

kızlar topikiniz hayırlı olsun , inşallah hepiniz sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz, sağlıkla ve zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız güzel anneler.

sağol amazonn senin de bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

merhaba cnm, geçmiş olsun öncelikle ama bizim için moral çok önemli stresten uzak durmalıyız bunlar bebişlerimizi doğrudan etkiliyor bak benim hala ara ara devam ediyor ama şükür bebişim benimle

Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun

shine geçmiş olsun canım inşallah bi daha olmaz böyle bişey

geçmiş olsun canım inşallah bi daha olmaz:Saruboceq:

günaydın kızlar,

shine geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

bu gece rüyamda, lekelenme olduğunu gördüm, hemen doktora yetişmeye çalışıyordum, sonra ne oldu hatırlamıyorum. Ablam da kanamam olduğunu görmüş.. mafoldumben kan rüyayı bozar dedik, geçtik, hayırlara gitsin inş.

Kızlar bana dua eder misiniz? çok endişeliyim, inş perşembe günü kötü bişeyle karşılaşmam :Saruboceq:

günaydııın..
yaren endişelenme canım rahat ol hem az kalmış ..benim randevum taa haftaya salı bende biranönce gelsin istiyorum.bende 8 haftalıkken görmüştüm en son...

SHıNE geçmiş olsun hemen geçmiş işte sende rahat ol arada bi böyle oluyor işti telaşlandırıyorlar minikler bizi...bu telaşlarımız hiç bitmeyecek dogacaklar hasta olduklarında telaşlanacagız .diş çıkarırken yemek yerken.okula giderken..ayyyy gördünmü ömür evlatlara verilecek yani....

Günaydın annecikler :)
Öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun. Bu forumda dolaşırken rahim ağzı yetmezliği diye bi başlık görmüştüm. Orda bahsediyorlardı rahim ağzının dikilmesinden. Bi oraya bak istersen.
Aaa ne güzel şeymiş bu böyle. Ben de ilk fırsatta kayıt olayım madem :)
Canım çocuk 7 aylık olunca süt yardımı falan mı yapılacak yani. Ben hiç bilmiyodum bunları. İnşallah bugün randevu alabilirsin.

Çok geçmiş olsun canım.
Aklına kötü şeyler getirme öyle. Hayırdır inşallah de hayır olsun:) Boşuna endişelenip bebişi de strese sokmalmaz:

herkese merhabalar bende şubat 2010 annesi olucam inşallah nasılsınız bakalımmmm

kızlar aklınıza kötü seyler getirmeyin
uzun zamandır bebişinizi görmediğiniz için artık son günler sıkıntı veriyor
görünce çok rahatlarsınız hareketlerinide görürsünüz

hoşbulduk canım evet yarencim inşallah güzel şeyler duyarsın bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı acaba

hoşbulduk canım evet yarencim inşallah güzel şeyler duyarsın bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı acaba

hoşgeldin canım aramıza ...henüzcinsiyeti bilen yok bazı arkadaşlarımız 12.haftasını yeni doldurdu artık bir iki haftaya kadar ögrenen çok olur

hoşbulduk arkadaşlarr...ya evet en merak ettiğimiz bölüm bu valla
geçen hafta doktora gittik doktora içimden kızım olucak gibi geliyo dedim doktor baktı falan bişilere bencede kız olabilir dedi ama henüz belli olmaz yaaa haftaya 2 li taramamız var bakalımmm

mydarling hoşgeldin canım.Allah tamamına erdirsin inş.

Kızlar çok sağolun valla. dün de aynı şekilde sabah moralim bozuktu, burada yazıştıkça geçti.. bugün de aynı şekilde içim rahatlıyor.:enbuyukkk: İyi ki varsınız canım arkadaşlarım benim a.s.

hoşbulduk canım aman iyi ol moralini bozma sakın....kontrolün ne zamandı senin

ben devam ediyorum haftaya muayenem var zaten belki ozaman degişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…