2010 Şubat Anneleri

evet canım bende yaptırdım sonuçlarıda aldık allaha şükür bişey çıkmadı ama önemliymiş otestler

mrb kızlar nasılsınız
ben dokturdan geldim
çok şükür kalp atışlarını gördük.
3 hafta sonra gelin 2li testi yapalım dedi
çok şükür Allahım.

canım gözün aydın,

ufaklıgın karnı doydu.balkona havuzunuda koydum oyuncakları doldurduk.bikinisini giydirdim.bi güzel oynuyo.bende kendi kanrnımı doyurmaya çalışıyorum zorda olsa...

ooohhh keyfe bak ben de isterim ama kaydirigubbakcemile3

canım sen topiği bize hediye ettin ama, arada sırada bi uğra haberleşelim yine,

canım ben bugün 10+5 in sata göre ise 10+2 yim benim ikili tarama için haseki hastanesinden randevu aldım bana 7 Ağustosa gün verdi, Hasekideki dr. sata göre hesaplayarak randevu verdi ama sanırım o tarihte ben 14 haftalık olacağım yoksa benmi yanlış hesaplıyorum kafamçokkarıştı

selam kızlar........
a.selam cnm

canım bende bugun 11 haftalıgım 7 agustosta cagırdı benide gec cagırdı yanı

beni de aynı tarihte çağırdı cnm 7 ağustos yani

ya yine sizlerinki iyi bana bi sonraki kontrolde yapcam testi dedi yani 10 ağustosta ve ben o zaman nerdeyse 15 haftalık olcam çok geç ya mafoldumben

sen yine de bi ara sor doktoruna, doktorlar hata yapmaz diye bişey yok ki

inşallah sonuçların olumlu çıkar (ve inşallah hepimizin de öyle olur)

Baktım test kagıdına
kızamıkçık
hemogram (BCG)
CMV IgM
toxoplazma IgM
TSH
glukoz (açlık)

sanırım bunlar bana yönelik testler değil mi?
sizde yaptırdınız mı?

evet cnm bunlar seninle ilgili testler, şeker, kan sayımı, hormon ve enfeksiyonla ilgili testler, ben hamiş olmadan uzun zaman önce kontrollere başladığım için bu testlerin çoğu defalarca yaptırmıştım,

(Toxoplazma gondii bir parazit olup; taşizoit, bradizoit ve sporozoit adı verilen üç formda yaşamını sürdürebilmektedir. Parazit gebe kadınlara çiğ veya iyi pişmemiş et ve kedi pisliğinin bulaştığı toprak ve sudan bulaşabilmektedir.)

İNŞALLAH CANIM EN KISA ZAMANDA SANADA NASİP OLUR.zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar ya kzıamıkcık asısı dıyolar bu aralar bende dun duydum ve gebelere uygulanmıyomus bı bılgınız varmı?Gebelıkte anne kızamıkcık gecırırse bebekte kalıcı hasarlar bırakabılıyomus Allah korusun,eger gebelere de uygulanıyosa yaptırsam yaaamafoldumben

Baktım test kagıdına
kızamıkçık
hemogram (BCG)
CMV IgM
toxoplazma IgM
TSH
glukoz (açlık)

sanırım bunlar bana yönelik testler değil mi?
sizde yaptırdınız mı?

evet canım bunlar seninle ilgili testler. banada yapıldı. guatr vs. hepsinin anlamını bilmiyorum.

EVET GEBELİKTE YAPMIYOLARMIŞ BANADA SAĞLIK OCAĞINDAKİ DOKTOR SÖYLEDİ HAMİLE OLMASAYDIN YAPACAKTIM DEDİ.ALLAH KORUSUN BEBİŞLERİMİZİ.:Saruboceq:

merhabar ben 9 haftalık hamıleyım. doktorum benım rahmımın çift rahım oldugunu söyledi.ve üç aylık oldugu zaman ultrasonla tekrar bakıp gerekırse rahım agzına dikiş atılacagını soyledı bu operasyaon hakkında bılgısı olanların mesajlarını beklıyorum.

selam kızlar bugün gitmedim dr.a
yarın gidicem inşallah sizinde arada sol yada sağ tarafınızda ağrılar oluyomu??

ıyi akşamlar arkadaşlar... fatolina benimde arada böyle ağrılarım oluyor kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum canım rahim büyüdüğü için oluyormuş ....Kızlar beni bu sabah sağlık ocağından aradılar, sistemde hamile gözüküyorsunuz sağlık ocağına gelip kayıt yaptırmanız gerekiyor dediler, ama ben özel doktora gidiyorum dedim olsun dediler, yaptırdığınız tahliller varsa onların sonuçlarınıda getirin not alalım dediler sizide sağlık ocağından aradılarmı acaba merak ettim..............

canım çift rahim hakkında bilgim yok ama düşük tehlikesi 3. ya da 4. ayda da devam ederse rahim ağzına dikişş atıldığını duydum, hatta bir örneği de yengem ilk hamileliğinde riskli olduğu için rahim ağzını dikmişlerdi, korkulacak bişeyi yokmuş, ablama da doktoru risk devam ederse dikeriz demiş ama ablamda gerek kamamıştı, bence endişelenme cnm, herşeyin hayırlısı olsun

selam kızlar bugün gitmedim dr.a
yarın gidicem inşallah sizinde arada sol yada sağ tarafınızda ağrılar oluyomu??

randevu alamadın galiba cnm, neyse geç olsun da güç olmasın, yarın haberleri verirsin artık cnm,

o aprılar bende de ara ara oluyor, rahim genişlendiği için olur diyorlar

canım beni aramadılar ama ben de bir arkadaşımdan duymuştum ve kendim sordum sağlık ocağına ama o zaman yanıma kimliğimi almamıştım o yüzden daha kayıt yaptıramadım,

CANIM SAĞLIK OCAĞINDA GEBELİK DOSYASI AÇIYOLAR.HAMİLELİK ESNASINDA YAPILACAK AŞILARINI YAPIYOLAR DOĞUMA KADAR TAKİP EDİYOLAR SENİopuyorumnanaktan

Allah' şükür kanama falan yok canım
evham yapıyorum işte kendi kendime sağlık ocağından banada sölemişlerdi
7.aydan itibaren süt vericeklermiş ve doğumdan sonra bebk bizim biz yapıcaz aşılarını falan demişlerdi kayıt olman gerekiyo canım

tamam canım anladım
evet eşim alamamış randevu yarına kaldı
özledim bebişimi valla yarın inşallah görürüm

Sağolun kızlar, perşembe günü ikili test için doktora gidiyorum, cuma günüde sabahtan sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptıralım bakalım .......hakkımızda hayırlısı olsun ..........

canım benim çok yakın bi arkadaşıma yapıldı bu işlem ondada rahim yetmezliği vardı rahim ağzı genişti onun için dikiş atıldı zannedersen lokal anesteziyle oldu sen bişey hissetmiyosun merak etme bir önce atlatırsın inşallah canım

canım onlar aramadan ben zaten kalp atışlarını aldıktan sonra kaydımı yaptırdım sağlık ocağına hamileliktede aşı vuruyolar altıncı ayda filan onlar çağırıyolar vakti gelinnce kaçırmamış olurum hem hemde her zaman takip ediyolar hem seni hemde doğum sonrası bebeğini

Sağolun kızlar, perşembe günü ikili test için doktora gidiyorum, cuma günüde sabahtan sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptıralım bakalım .......hakkımızda hayırlısı olsun ..........

benimkide pazartesi canım hadi bakalım iyi haberlerle dönelim inşallah

kızlar topikiniz hayırlı olsun , inşallah hepiniz sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz, sağlıkla ve zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız güzel anneler.

Merhaba arkadaslar ,
Nasılsınız bakalım herkesin keyfi yerindemi ? Kötü bi hafta sonuda ben geçirdim.Malesef kahverengi akıntım oldu cok kortum, çok üzüldüm , çok ağladım. Doktorumu aradım hemen pazar gecesi oldugu için pazartesi yani bugün kontrole gel akıntın devam ederse dedi .Proluton igne atılmamı söyledi.Ama şükür olsun ki kahverengi akıntı bir kere geldi bir daha gelmedi.Önceki hamileliğimdede önce kahverengi akıntı arkasından hemen kanama oldu ve bebeğim düşmüştü . 24 saat geçti üstünden tekrarlamadı inşalah tekrarlamaz.

kızlar topikiniz hayırlı olsun , inşallah hepiniz sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz, sağlıkla ve zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız güzel anneler.

Ayyy saol canm.Sen 28 haftalıksın ben daha 11 haftalıgım ahh ahhh hemen geçiverse şu haftalar bebeğimi alıversem kollarıma.:)
İnşşallah sende saglıkla kucagına alırsın bebeğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…