evet canım bende yaptırdım sonuçlarıda aldık allaha şükür bişey çıkmadı ama önemliymiş otestler
mrb kızlar nasılsınız
ben dokturdan geldim
çok şükür kalp atışlarını gördük.
3 hafta sonra gelin 2li testi yapalım dedi
çok şükür Allahım.
ufaklıgın karnı doydu.balkona havuzunuda koydum oyuncakları doldurduk.bikinisini giydirdim.bi güzel oynuyo.bende kendi kanrnımı doyurmaya çalışıyorum zorda olsa...
hihoyyytHemen hemen 1 aydır uğramıyordum bu topiğekaydirigubbakcemile3 Belki bazılarınız tanırr kaydirigubbakcemile3şubat anne aday adayı olamadımkaydirigubbakcemile3.Açtığım topik sizlere uğurlu geldi.Allaha emanet olun güzel hamişlerimiz:CüvCüv::asigim:
canım ben bugün 10+5 in sata göre ise 10+2 yim benim ikili tarama için haseki hastanesinden randevu aldım bana 7 Ağustosa gün verdi, Hasekideki dr. sata göre hesaplayarak randevu verdi ama sanırım o tarihte ben 14 haftalık olacağım yoksa benmi yanlış hesaplıyorum kafamçokkarıştıikili testi yaptıran arkadaşlar ne kadarlıkken yapıldı test? henüz yaptırmamış olanları ne kadarlıkken çağırdı doktor? beni 11+5 iken çağırdı ense kalınlığı ve ikili test için. ikili test sonuçları için neden bu kadar çok bekletiyolar ki acep ?
a.selam cnmselam kızlar........
canım bende bugun 11 haftalıgım 7 agustosta cagırdı benide gec cagırdı yanı
ya yine sizlerinki iyi bana bi sonraki kontrolde yapcam testi dedi yani 10 ağustosta ve ben o zaman nerdeyse 15 haftalık olcam çok geç ya mafoldumben
bilmem düşünemedim o an ama haftasını falan ultrasonda ölçtü bir ay sonraki gelmene hem ikili testini yapcam hem cinsiyetini sölücem dedi :uhm: arasammı ya bu seferde derse adam benden iyimi biliyosun diye sırnaşık şey
Kızlar ikili test için bebeğin boyunun 50mm i geçmesi gerkiyormuş. Bu da yaklaşık olarak 12. haftaya denk geliyor heralde. Ben 11+0 da gittim ama usg de 12+0 çıktı. Boyumuz da 53,80 mm çıktı. Doktor ikiliyi yapalım dedi. Kan verdik bakalım haftaya sonuçlanacak. İnşallah herşey yolunda çıkar, hepimizin de...
Baktım test kagıdına
kızamıkçık
hemogram (BCG)
CMV IgM
toxoplazma IgM
TSH
glukoz (açlık)
sanırım bunlar bana yönelik testler değil mi?
sizde yaptırdınız mı?
hihoyyytHemen hemen 1 aydır uğramıyordum bu topiğekaydirigubbakcemile3 Belki bazılarınız tanırr kaydirigubbakcemile3şubat anne aday adayı olamadımkaydirigubbakcemile3.Açtığım topik sizlere uğurlu geldi.Allaha emanet olun güzel hamişlerimiz:CüvCüv::asigim:
Baktım test kagıdına
kızamıkçık
hemogram (BCG)
CMV IgM
toxoplazma IgM
TSH
glukoz (açlık)
sanırım bunlar bana yönelik testler değil mi?
sizde yaptırdınız mı?
kızlar ya kzıamıkcık asısı dıyolar bu aralar bende dun duydum ve gebelere uygulanmıyomus bı bılgınız varmı?Gebelıkte anne kızamıkcık gecırırse bebekte kalıcı hasarlar bırakabılıyomus Allah korusun,eger gebelere de uygulanıyosa yaptırsam yaaamafoldumben
canım çift rahim hakkında bilgim yok ama düşük tehlikesi 3. ya da 4. ayda da devam ederse rahim ağzına dikişş atıldığını duydum, hatta bir örneği de yengem ilk hamileliğinde riskli olduğu için rahim ağzını dikmişlerdi, korkulacak bişeyi yokmuş, ablama da doktoru risk devam ederse dikeriz demiş ama ablamda gerek kamamıştı, bence endişelenme cnm, herşeyin hayırlısı olsunmerhabar ben 9 haftalık hamıleyım. doktorum benım rahmımın çift rahım oldugunu söyledi.ve üç aylık oldugu zaman ultrasonla tekrar bakıp gerekırse rahım agzına dikiş atılacagını soyledı bu operasyaon hakkında bılgısı olanların mesajlarını beklıyorum.
selam kızlar bugün gitmedim dr.a
yarın gidicem inşallah sizinde arada sol yada sağ tarafınızda ağrılar oluyomu??
İyi akşamlar arkadaşlar... fatolina benimde arada böyle ağrılarım oluyor kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum canım rahim büyüdüğü için oluyormuş ....Kızlar beni bu sabah sağlık ocağından aradılar, sistemde hamile gözüküyorsunuz sağlık ocağına gelip kayıt yaptırmanız gerekiyor dediler, ama ben özel doktora gidiyorum dedim olsun dediler, yaptırdığınız tahliller varsa onların sonuçlarınıda getirin not alalım dediler sizide sağlık ocağından aradılarmı acaba merak ettim..............
İyi akşamlar arkadaşlar... fatolina benimde arada böyle ağrılarım oluyor kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum canım rahim büyüdüğü için oluyormuş ....Kızlar beni bu sabah sağlık ocağından aradılar, sistemde hamile gözüküyorsunuz sağlık ocağına gelip kayıt yaptırmanız gerekiyor dediler, ama ben özel doktora gidiyorum dedim olsun dediler, yaptırdığınız tahliller varsa onların sonuçlarınıda getirin not alalım dediler sizide sağlık ocağından aradılarmı acaba merak ettim..............
Allah' şükür kanama falan yok canımİyi akşamlar arkadaşlar... fatolina benimde arada böyle ağrılarım oluyor kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum canım rahim büyüdüğü için oluyormuş ....Kızlar beni bu sabah sağlık ocağından aradılar, sistemde hamile gözüküyorsunuz sağlık ocağına gelip kayıt yaptırmanız gerekiyor dediler, ama ben özel doktora gidiyorum dedim olsun dediler, yaptırdığınız tahliller varsa onların sonuçlarınıda getirin not alalım dediler sizide sağlık ocağından aradılarmı acaba merak ettim..............
canım çift rahim hakkında bilgim yok ama düşük tehlikesi 3. ya da 4. ayda da devam ederse rahim ağzına dikişş atıldığını duydum, hatta bir örneği de yengem ilk hamileliğinde riskli olduğu için rahim ağzını dikmişlerdi, korkulacak bişeyi yokmuş, ablama da doktoru risk devam ederse dikeriz demiş ama ablamda gerek kamamıştı, bence endişelenme cnm, herşeyin hayırlısı olsun
randevu alamadın galiba cnm, neyse geç olsun da güç olmasın, yarın haberleri verirsin artık cnm,
o aprılar bende de ara ara oluyor, rahim genişlendiği için olur diyorlar
merhabar ben 9 haftalık hamıleyım. doktorum benım rahmımın çift rahım oldugunu söyledi.ve üç aylık oldugu zaman ultrasonla tekrar bakıp gerekırse rahım agzına dikiş atılacagını soyledı bu operasyaon hakkında bılgısı olanların mesajlarını beklıyorum.
Sağolun kızlar, perşembe günü ikili test için doktora gidiyorum, cuma günüde sabahtan sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptıralım bakalım .......hakkımızda hayırlısı olsun ..........
kızlar topikiniz hayırlı olsun , inşallah hepiniz sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz, sağlıkla ve zamanında bebişlerinizi kucağınıza alırsınız güzel anneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?