2010 Şubat Anneleri

canlar ben çıkıyorum küçük hanımın karnı acıktı onunla ilgileneyim...gerçi bende birşeyler yesem iyi olacak öptüm..

ufaklıgın karnı doydu.balkona havuzunuda koydum oyuncakları doldurduk.bikinisini giydirdim.bi güzel oynuyo.bende kendi kanrnımı doyurmaya çalışıyorum zorda olsa...

1,5aydan sonra ilk defa kursagıma bir çorba koydum asla sulu hiçbirşey yemedim sizler nasılsınız bu konuda..

hihoyyytHemen hemen 1 aydır uğramıyordum bu topiğekaydirigubbakcemile3 Belki bazılarınız tanırr kaydirigubbakcemile3şubat anne aday adayı olamadımkaydirigubbakcemile3.Açtığım topik sizlere uğurlu geldi.Allaha emanet olun güzel hamişlerimiz:CüvCüv::asigim:

ikili testi yaptıran arkadaşlar ne kadarlıkken yapıldı test? henüz yaptırmamış olanları ne kadarlıkken çağırdı doktor? beni 11+5 iken çağırdı ense kalınlığı ve ikili test için. ikili test sonuçları için neden bu kadar çok bekletiyolar ki acep ?

canım bende bugun 11 haftalıgım 7 agustosta cagırdı benide gec cagırdı yanı

canım beni 28 temmuzda çagırdı.o gün tam 12.haftam bitmiş olacak bebegin büyümeye başladıgı an ya ondan sanırım

Kızlar ikili test için bebeğin boyunun 50mm i geçmesi gerkiyormuş. Bu da yaklaşık olarak 12. haftaya denk geliyor heralde. Ben 11+0 da gittim ama usg de 12+0 çıktı. Boyumuz da 53,80 mm çıktı. Doktor ikiliyi yapalım dedi. Kan verdik bakalım haftaya sonuçlanacak. ınşallah herşey yolunda çıkar, hepimizin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…