2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese , mydarling hoşgeldin hayırlı olsun bebişin, yarencim aklına kötü şeyler getirme canım iyi düşünelim iyi olsun, seninle aynı gündü doktor randevumuz, inş bu ikili testleride hayırlısıyla atlatıp derin bir ooooohhhh çekeriz hepimiz............

ben 10. haftada folik asiti bıraktım elevite gectim
elevittede 800 mg folik aist var
ama elevitle beraber folik asitte içenler var
dr bana niye bıraktırdı diye kafaya taktım şimdi

hoşbulduk canımm kızlar benimde haftaya bugün ikili testim aslında çok geriliyo insan inşallah iyi sonuçlarla döneriz hepimiz bizede yazmayı unutmayın sonuçları ..

canım senin doktorun o şekilde uygun görmüş zaten o ilaçtada folik asit mevcut 3 aydan sonra zaten fazla folik asitin bir yararı yok sadece oluşum aşamasında çok gerekli bişey için rahat olsun tatlımm..

canım senin doktorun o şekilde uygun görmüş zaten o ilaçtada folik asit mevcut 3 aydan sonra zaten fazla folik asitin bir yararı yok sadece oluşum aşamasında çok gerekli bişey için rahat olsun tatlımm..

sağol canım sen ne kadarlık hamilesin:CüvCüv:

Selam kızlar bugün topik sakin gibi, herkes ben gibi uyuyor mu ne kaydirigubbakcemile3 umarım herkes güzel bir gün geçirir,

Yaren canm kontrol zamanın yaklaştığı için psikolojiktir o rüyalar cnm, iyi düşünelim iyi olsun ama değil mi, bizler ne kadar mutlu ve huzurlu olursak bebişlerimize o kadar faydası var cnm, kontrolde minişi görünce zaten boşuna evham yapmışım diyeceksin,

herkese merhabalar bende şubat 2010 annesi olucam inşallah nasılsınız bakalımmmm

Canım hoşgeldin bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin,
kaç haftalıksın cnm?

canım aynı şekilde ben de burada yazıştıkça rahatlıyorum, sizlerde iyiki varsınız Şeniz opuyorumnanaktan

kızlar folik asiti bıraktınız mı

hayır cnm herhalde 3 ay bitene kadar kullanmamız gerekiyor

evet canım bıraktım multivitaminlere geçtimmmm

doktorun mu bırakmanı söyledi cnm

selam kızlar dr.um izne çıkmış perşembeye almış eşim randevu başka doktora çok yoğunmuş sıra yokmuş perşembeye kadar beklicem artık herşeyde vardır bi hayır

selam kızlar dr.um izne çıkmış perşembeye almış eşim randevu başka doktora çok yoğunmuş sıra yokmuş perşembeye kadar beklicem artık herşeyde vardır bi hayır

haklısın cnm herşeyde bi hayır vardır, bebişini biraz daha özleyeceksin analaşılan ama sanırım ikimiz aynı gün gideceğiz dokrora, ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar a.s.

nasılsınız, sanırım herkeste bir tedirginlik var bende cumartesiyi iple çekiyorum, bebeğimi bir görsem rahat edicem inş.

Dün sağlık ocağına gittim kayıt yaptılar, kan idrar tahlili istediler yaptırdım iyi çıktı, ay bir defa gelmemi istedi doktor, bende her ay hem özel doktoruma hem sağlık ocağına gidicem kısmet olursa

çok güzel aramızda 2 gün var desene aslında doktora göre 2 gün önde gidiyo yani bende 11+2 oluyorum

evet hepimiz tedirginiz gerçekten ay bişey çıkarmı acaba falan diye ya ben çok merak ediyorum cinsiyetini:)))

opuyorumnanaktan:teytey::teytey:Kızlar çok sağolun valla. dün de aynı şekilde sabah moralim bozuktu, burada yazıştıkça geçti.. bugün de aynı şekilde içim rahatlıyor.:enbuyukkk: İyi ki varsınız canım arkadaşlarım benim a.s.[/QUOTE]

evet gerçekten iyiki k.k var bende çok seviyorum sizi buraya yazınca okuyunca rahatlıyorum

nehabersiniz kızlar nasıl gidiyo hamişlik bebelerimiz nasıllar ben 2 gün sonra görecem kısmet olursa ikilimizide yaptıracaz :))))) inş sonuçlarımız temiz çıkar

merhaba canım hoşgeldin bugün kimse yok sanırım inşallah iyi çıkar canım sonuçlarınnn

haklısın cnm herşeyde bi hayır vardır, bebişini biraz daha özleyeceksin analaşılan ama sanırım ikimiz aynı gün gideceğiz dokrora, ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum

evet canım 2gün daha sabredicez artık napalım
bide cinsiyetini öğrensek ozaman dahada bi güzel olucak :ecrin_bebek:

hoşbulduk canım aman iyi ol moralini bozma sakın....kontrolün ne zamandı senin

perşembe canım

ayy inş selmacım. ben bu zamana kadar sakindim ama bu 2 gün ne oluyor anlamadım, o kadar kaygılıyım ki..gün yaklaştıkca stres oluyo insan. İnş hepimizin sonuçları iyi çıkar..

nehabersiniz kızlar nasıl gidiyo hamişlik bebelerimiz nasıllar ben 2 gün sonra görecem kısmet olursa ikilimizide yaptıracaz :))))) inş sonuçlarımız temiz çıkar

ooo perşembe dr günü desenize. topikte kimse kalmayacak :) ben,selma,ebru,fifa,fatolina..
Allah'ın izniyle inş hepimiz de güzel haberlerle döneriz,rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…