canım senin doktorun o şekilde uygun görmüş zaten o ilaçtada folik asit mevcut 3 aydan sonra zaten fazla folik asitin bir yararı yok sadece oluşum aşamasında çok gerekli bişey için rahat olsun tatlımm..
herkese merhabalar bende şubat 2010 annesi olucam inşallah nasılsınız bakalımmmm
mydarling hoşgeldin canım.Allah tamamına erdirsin inş.
Kızlar çok sağolun valla. dün de aynı şekilde sabah moralim bozuktu, burada yazıştıkça geçti.. bugün de aynı şekilde içim rahatlıyor.:enbuyukkk: İyi ki varsınız canım arkadaşlarım benim a.s.
kızlar folik asiti bıraktınız mı
evet canım bıraktım multivitaminlere geçtimmmm
ben 11 haftalık hamileyim sen pekii 12 mi
selam kızlar dr.um izne çıkmış perşembeye almış eşim randevu başka doktora çok yoğunmuş sıra yokmuş perşembeye kadar beklicem artık herşeyde vardır bi hayır
haklısın cnm herşeyde bi hayır vardır, bebişini biraz daha özleyeceksin analaşılan ama sanırım ikimiz aynı gün gideceğiz dokrora, ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum
hoşbulduk canım aman iyi ol moralini bozma sakın....kontrolün ne zamandı senin
günaydın herkese , mydarling hoşgeldin hayırlı olsun bebişin, yarencim aklına kötü şeyler getirme canım iyi düşünelim iyi olsun, seninle aynı gündü doktor randevumuz, inş bu ikili testleride hayırlısıyla atlatıp derin bir ooooohhhh çekeriz hepimiz............
haklısın cnm herşeyde bi hayır vardır, bebişini biraz daha özleyeceksin analaşılan ama sanırım ikimiz aynı gün gideceğiz dokrora, ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum
nehabersiniz kızlar nasıl gidiyo hamişlik bebelerimiz nasıllar ben 2 gün sonra görecem kısmet olursa ikilimizide yaptıracaz :))))) inş sonuçlarımız temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?