günaydın canlar...
nasılsınız, ben bugün iyiyim çok şükür.. sizlerde iyi olun inşallah..
benimde aklıma voles gibi bişey geldi, yakın olsaydık hepimiz önümüzdeki yaz bebişleri pusete koyardık buluşurduk bi yerlerde.. anamm senin bebiş ne tatlı oyyy yirim ben onu muhabbetleri yapardık..
ayyyyy süper olurdu..
Allah sağlıklı sıhhatli doğduklarını göstersin bize inşallah.. alkisalkisalkis
ahh ahhh bende çok isterdim walla hafta sonları buluşur süt günü yapardık :)) çay kahve yasak ya gittiğimiz yerde süt içerdik :)) 79 kişiyiz kızlar az buzda değil bi yere oturmaya gitsek mekanı kapatmamız lazım :))
kızlar günaydınnn dedim amaa yaaa
evet canım 11+4 günlük hamileyim bende şubat 2010 annesi olucak hayırlısıyla inşallah
ahh ahhh bende çok isterdim walla hafta sonları buluşur süt günü yapardık :)) çay kahve yasak ya gittiğimiz yerde süt içerdik :)) 79 kişiyiz kızlar az buzda değil bi yere oturmaya gitsek mekanı kapatmamız lazım :))
süt günü süper fikir canım ya çok yaşa emikaydirigubbakcemile2
dün bayağı yazışmıştık aslında bende seni şimdi gördüm tatlımmm
hemen hemen aynıyız evet allah hepiize nasip etsin inşallah kızlar.ya ben o tabloları nasıl yaptığınızı bilmiyorum acaba bilen varmı...bende istiyorummm
ya kızlar bişey sormak istiyorum ama şu profilinizin altındaki 9 aylık avatarı nasıl yaptınız bulamadım banada öğretirmisiniz rica etsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?