2010 Şubat Anneleri

evet dimi vallah ne güzel olurdu.kaydirigubbakcemile2

ahh ahhh bende çok isterdim walla hafta sonları buluşur süt günü yapardık :)) çay kahve yasak ya gittiğimiz yerde süt içerdik :)) 79 kişiyiz kızlar az buzda değil bi yere oturmaya gitsek mekanı kapatmamız lazım :))

ya kızlar bişey sormak istiyorum ama şu profilinizin altındaki 9 aylık avatarı nasıl yaptınız bulamadım banada öğretirmisiniz rica etsemmm

79 kişiyiz ama uğramayan çok sanırım çünkü isimler hep aynı tanıdık isimler keşke diğerleride sık sık gelse

evet canım 11+4 günlük hamileyim bende şubat 2010 annesi olucak hayırlısıyla inşallah

süt günü süper fikir canım ya çok yaşa emikaydirigubbakcemile2

hemen hemen aynıyız evet allah hepiize nasip etsin inşallah kızlar.ya ben o tabloları nasıl yaptığınızı bilmiyorum acaba bilen varmı...bende istiyorummm

hemen hemen aynıyız evet allah hepiize nasip etsin inşallah kızlar.ya ben o tabloları nasıl yaptığınızı bilmiyorum acaba bilen varmı...bende istiyorummm

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others canım bu adresten yapabilirsin
ayrıntılı bilgi istersen http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html buna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…