2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin aryaa
iyiz biz sen nasılsın

walla cnm ben acayip halsizim akşam saat 22:00 olduğunda zor oturuyorum.hemen yatmak istio cnm evde hiçbir iş yapıcak halide bulamıyorum kendimde.baş ağrılarım başladı ama şükür bebeğim sağlıklı olsunda napalım.demir hapı verdi dr sizlerede verdimi?

ay kızlar ağustosta doğum yapacakların topiğine bi baktım iyi dileklerimi yazdım onlara,
bu sabah biri sabah 6da doğum yapmışş..
kim olduğunu araştırıyolardı buldular sonunda..
3,400gr 52cm doğmuş bebeiş..
Allah uzun ömür versin darısı başımıza yarabbimm...

selam kızlar, umarım herkes iyidir. oturup bişeyler yazmayı, yazdıklarınızı okumayı çok istiyorum ama ne hal var ne derman. geçti derken yeniden başladı bulantılar, kusmalar. sürekli yatıyorum ve doğru dürüst bişey yiyemiyorum. bugün doktor kontrolum var. umarım herşey yolundadır. noluuur dua edin!!! doğru düzgün beslenemeyince korkuyorum bişey olacak diye. neyse kendinize iyi bakın. öptüm

hoşgeldin canım valla aynı sorunlar bendede var inankii yataktan kalkasım yok hiçsositososito

Herkese günaydın kızlar...

Kurbis canım belki hatırlarsın bende cumartesi ikili test için kan verdim ve ense kalınlığını ölçtürdüm. Sonuçlar cumartesi çıkacak.

Bizim ense kalınlğımız için 1 mm dedi doktor. Bu konuda hiç bi bilgim yok kaç olması gerekir, sınır değerler kaç, hiç bişi bilmiyorum... O anda sormadım da doktora normal mi diye! Kan sonuçları olmadan bi anlam ifade etmeyeceğini düşündüm. Dün de eski topicleri gezerken birinin 1,9 olduğunu ve bunun normal olduğunu okudum. Beynimden vurulmuşa döndüm önce. Aradaki fark çok fazla, iki katı nerdeyse...

Ama sana bişiy söyliyim mi benim bebeğim sağlıklı, seninki de... İlk hamile kaldığımı öğrendiğimde kesin düşecek diye geçirmiştim içimden. Korkudan sevinememiştim bile. Sonra kalp atışlarını gördüğümde ne yapıyosun dedim kendi kendime... Düşmesi için hiç bi sebep yok, bu çocuk doğacak, büyüyüp kocaman olacak... Dün de o değeri okuduğumda üzüldüm ama ben bebeğimi gördüm, sapa sağlam gerçekten. Belki benim de değerim olmaması gereken bi değerdir bilmiyorum ama çocuğumun sağlıklı olduğunu hissedebiliyorum. Alt tarafı bi ölçüm hata olasılığı çok yüksek. Sakın kendini de bebeğini de yıpratma. Cumartesi başıma ne gelir nasıl karşılarım hiç bilmiyorum ama niyetim kötü sonuçlara inanmamak...

Arkadaşlar sizden ricam bu konuda ne biliyorsak paylaşalım. Endişelenmek için değil, doğrusunu öğrenmek için, direkt doktorlara inanmamak için... Üzüleceğimi düşünmeyin lütfen. Dediğim gibi 1mm muhtemelen sınırların içinde değil ama bu konuda ne kadar bilgili olursam doktora daha sıkı araştırması, daha ince ölçmesi için baskı yapabilirim.

cnm Ayy ne güzel bebişini görüceksin inan bana tüm keyfin yerine gelir.insan bulantıları unutuyor görünce.bende kilo verdim geçen hafta gittim dr.drum 12 haftaya kadar zorlamıcam seni ama ondan sonra yediklerin önemli dedi zorlada olsa yiceksin dedi.:sinifsinif:

selam canlarım
sabah gittim kan verdi
1de alacagım sonuçları sonrada rutin muayene
bebegimi görmeyi özledim gerçi daha iki hafta oldu ama
:)

ayracım dr um banada asla kilo vermek yok dedi hem kusup hem kilo verirsen hiç iyi olmaz dedi inş bebeğim saglıklıdır yemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar aman az kilo alım gibi bir derdim kalmadı yeterki sağlıklı olsunlar ben sonra veririm o kiloları allahın izni ile :)))

my darling gecen kk da gezerken bir topic gördüm bursada bir adet varmış bebek 6.ay girdiğinde kına gecesi yapılırmış dogrumu yani sizdede böyle bir adet varmı bence çok hoş bir adet :)))))

Evet canım bursadamı sadece bılmem ama bebek 6 aylık olunca 6 ay kınası yapılır canımm evet gerÇekten Çok gÜzel bır adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…