buna bişey daha ekleyeceğim, duyduklarımdan. ayyy ben de çok dedikoducuymuşum yaf. eğer hamilelikte kanama olursa, kız, kanama olmazsa erkek oluyormuş. bende hiç kanama olmadı..
laelaelaelaelae
tabi canım o sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım ama bir an öncede almak istiyorum kollarıma
geceleri ona sarılıp uyumak kokusunu içime çekmek istiyorum opuyorumnanaktan
çok heyecanlıyım şimdiden nasıl dayancam bilmiyorum kaydirigubbakcemile2
kızlar size bişy daha sorucam p.tesi dr a gittim ve bana söylediklerini yazmıştım ilk geldiğim gün buraya yine ogün bana sandoz (yani suda eritilip içilen ilaç) vermek istedi onu mümkün değil içemem bende tamam iğne vereyim dedi iğneyi aldım bugün yptırdımda s.ocağında ve eczanede sordum bu ne içindir die düşük tehlikesi için olduğunu söylediler tuhaf olan şu, kontrolde bana herşeyin normal olduğunu düşük tehlikesinin filan omadığını bütün değerlerin normal olduğunu söyledi kalkmış düşük iğnesi vermiş offf ya sabahtan beri bu var beyimde arayıp dr u bağırı bağırıveresim gelio yaakafamçokkarıştı
kızlar size bişy daha sorucam p.tesi dr a gittim ve bana söylediklerini yazmıştım ilk geldiğim gün buraya yine ogün bana sandoz (yani suda eritilip içilen ilaç) vermek istedi onu mümkün değil içemem bende tamam iğne vereyim dedi iğneyi aldım bugün yptırdımda s.ocağında ve eczanede sordum bu ne içindir die düşük tehlikesi için olduğunu söylediler tuhaf olan şu, kontrolde bana herşeyin normal olduğunu düşük tehlikesinin filan omadığını bütün değerlerin normal olduğunu söyledi kalkmış düşük iğnesi vermiş offf ya sabahtan beri bu var beyimde arayıp dr u bağırı bağırıveresim gelio yaakafamçokkarıştı
selam kızlar ben 12.haftayı bitiriyorum
ve acayip bulantılarım basladı
kusmalarım var tam biteceği dönemlerde benimki basladıkafamçokkarıştı
yeni arkadaslar hoşgeldiniz
herkese mutlu hafta sonları opuyorumnanaktan
benim kızımdada kanamam oldu.bundada oldu..desene bi kızım daha olacak:)))
çok sükür iyiyim canım ama bulantım çok kusmalarım var
günde en az 2 kez oluyo benim yeni basladı bunlarkafamçokkarıştı
bu çin takvimi ne ki bende bakayım bebiş kız mı erkek mi
fifa,ben açamadım videoyu. flash player yükle diyor, yükledim yine olmadıben nasıl isleyeceğim şimdi :bbo:
pofidi geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. inş geçicidir,hemen geçer..
ÇOK GÜZELMİŞ CANIM SAOL PAYLAŞIMIN İÇİNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tedbir amaçlı bi iğne o canım sinirlenme o iğnenin bi zararı yok
hatta vücudundaki progesteron hormonunu yükselterek gebeliği korur
ya ben bana yazanlara toplu halde nası cvp yazıcam ne olur kırılmayın kızlar toplu olarak yazamıorum bana verdiğiniz cvplar için tşk ederim...
aslında bende öyle düşünüyorum ama sandoz dan bahsedip bu iğneyi yazması tuhafff tamam değiştirecez bu dr ama kendinden bu kadar nefret ettirmese iyidi yani heryerde anlatırım ben bunu kesin:)) biöncekindede bi hap verdi ondan sonraki sorduğum her dr bunu içme dedi bıraktırdı bu 2.şansıydılmaz:
BENİM KANAMAM OLDU HİÇ BULANTIM KUSMAM OLMADI YÜZÜMDE LEKE OLUŞTU BEBEĞİ HEP SAĞDA HİSSEDİYORUM ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KIZ ÇIKIYOR TABİ ALLAH BİLİR HAYIRLISI:ecrin_bebek:ELİ AYAĞI SAĞLIKLI OLSUN NE OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?