canım alıntı yapmak istediğin mesajların sol alt köşesinde "no" diye bir kısım var (alıntı yap ın yanında) her alıntı yapmak istediğin mseaj için ona tıkladıktan sonra en son alıntı yapmak istediğin mesajda da önce "no" sonrada alıntı yap a tıklıyorsun bitin mesajlar alt alta geliyor sana
canım dinlen biraz, benim de sonbahar ya da 2010 başlarında uzmanlık sınavı yapılma ihtimalim var ama çalışmayı benim de hiç canım istemiyor, paptya canım birbirimize gaz mı versek ne yapsak şu sınavlar için
çin takvimi nedir nasıl cinisyet bakılıyo onda
CAANIN GOOGLEYE ÇİN TAKVİMİ YAZ ORDAN BAKABİLİRSİN.opuyorumnanaktan
tamamdır canım çok mersii daha öğrenecek çok şey varsizlerdenkaydirigubbakcemile5
herkes neden sustu hayırdır ?yoksa çalışanmıydı hep bizim topik üyeleri. herkes evciklerine mi dağıldı daha benim ve bebişimin 2 saatimiz var evimize gitmemize(
evet cnm arkadaşların çoğu gündüz işyerinden takılıyor ve bu saatlerde sessizlik olur, evde olanlar da kocişleri gelmek üzere diye hazırlık derdine falan düşüyorlar
sen muhasebe bürosundamısın yoksa şirkette muhasebeyemi bakıyorsun
:)) ahh bu erkekler mi desek yoksa ahhh biz kadınlar mı
GÜZELMİŞ CANIMzemuszemus
selam kızlar..! kimse var mııııı?
ya ben yine bişleri yanlış yaptım bikere noya bastım toplu cvp için o yazdığımda çıkmadı şimdide her yazdığımda topluyo hepsini off yaa
ben ne zaman girsem kimse olmuyor zaten yada olanlar geçmiş okuyo, bişey yazmıyo. bu arada bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?