2010 Şubat Anneleri

tamamdır canım çok mersii daha öğrenecek çok şey varsizlerdenkaydirigubbakcemile5

valla iyi olur.bide burasını tahmin edin nefes alırken bile sıcak geliyor hep nem klima burda mecbur oluyo.dışarı çıkamıyorum.öglen karar veriyorum bilgisayarı açmayacagım çalışayım diyorum.ya uyuyup kalıyorum.yada sizin yanınızda alıyorum kendimi yıldar çalışmıyorum zaten bunu kazansam iyi olacak.kociş çalışmaya epey ara verdin tekrar armıza gel diyo şakayla karışık.valla ver gazı bana

herkes neden sustu hayırdır ?yoksa çalışanmıydı hep bizim topik üyeleri. herkes evciklerine mi dağıldı daha benim ve bebişimin 2 saatimiz var evimize gitmemize(

tamamdır canım çok mersii daha öğrenecek çok şey varsizlerdenkaydirigubbakcemile5

herkes neden sustu hayırdır ?yoksa çalışanmıydı hep bizim topik üyeleri. herkes evciklerine mi dağıldı daha benim ve bebişimin 2 saatimiz var evimize gitmemize(

evet cnm arkadaşların çoğu gündüz işyerinden takılıyor ve bu saatlerde sessizlik olur, evde olanlar da kocişleri gelmek üzere diye hazırlık derdine falan düşüyorlar

sen muhasebe bürosundamısın yoksa şirkette muhasebeyemi bakıyorsun

özel şirkette muhasebe birimindeyim bu hafta müdürüm yok öylelikle rahat rahat burdayım yarından itibaren burda olucak sanırım bende çok fazla katılamam artık ozaman (( şimdiden onun derdindeyim)

KADIN VE ADAMIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI
Kadının Günlüğüne yazdıkları:

Bugün üç yıl bitti.
Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü
kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum.
Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.
Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin.
En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum.
Pişti, demleniyor.
Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim.
Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız...
Eve geldi sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.
Aman Tanrım, yoksa?
Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne
yaptığını sordum,
ağzında birşeyler Geveledi.
Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş.
Herhalde ÖTEKıNı düşünüyor.Benden genç mi acaba?
ışyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?
Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi.
O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum,
daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu.
Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.
Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır
yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Kocanın Günlüğüne yazdıkları :

Öff be, GALATASARAY yine yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi.

......erkekler kalem gibidir......nekadar ince gözükseler de ham maddeleri odundur.

az önce okudum hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim :lepi:

beyenmenize çok sevindim..hihoyyyt bizlerde bazen fazla abartıyoruz sanırım akşam benim yaptığım gibi mesela:)))sanki bayanla berabermiş gibi erkek iş arkadaşıyla işleri uzamış eve geç geldi die trip yaptım :)) yazık ona yine bişiy demedi

ya ben yine bişleri yanlış yaptım bikere noya bastım toplu cvp için o yazdığımda çıkmadı şimdide her yazdığımda topluyo hepsini off yaa

ya ben yine bişleri yanlış yaptım bikere noya bastım toplu cvp için o yazdığımda çıkmadı şimdide her yazdığımda topluyo hepsini off yaa

no lara bastığında en son alıntı yapa basmadıysan, o nolar hala devrede kalıyo galiba. tekrar üzerlerine basıp, devre dışı bırakman gerek diye düşünüyorum.

ben ne zaman girsem kimse olmuyor zaten yada olanlar geçmiş okuyo, bişey yazmıyo. bu arada bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inş

hulen cnm gerçekten de senin girdiğin saatlerde fazla denk gelemiyoruz ama sen de en azından durumu yaz cnm, seni merak ediyoruz ve iyi haberlerini almak isteriz

6055 sende geliyorsun ama fazla yazmıyorsun galiba ymarım bebişde sende iyisinizdir

ben ne zaman girsem kimse olmuyor zaten yada olanlar geçmiş okuyo, bişey yazmıyo. bu arada bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inş

saolasın canımcım allah bütün benim gibi adaylara ve isteyenlere nasip etsin o duyguyu inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…