2010 Şubat Anneleri

kızlar yazdıklarınıza bayıldım benim sinirler gergin kokular psikolojimi bozdu ağladım ağladım şimdi rahatladım kocişede bağırdım boş yere ah hormonlar ah hep sizin yüzünüzden!!!

iyi akşamlar canlar nasılsınız?

sağol cnm sen nasılsın

kızlar yazdıklarınıza bayıldım benim sinirler gergin kokular psikolojimi bozdu ağladım ağladım şimdi rahatladım kocişede bağırdım boş yere ah hormonlar ah hep sizin yüzünüzden!!!

canım zor biliyorum ama biraz daha sabret, geçecek bunlar ama neticesi güzel zorluklar kocişin de biraz daha sabretsin baba olmak kolay mı

hem yeni evli olup, hem de yeni hamile olan var mı aranızda??kendiimi yalnız hissediyorum...bana benzeyen herşeye alışmaya çalışan arkadaş yokmuuu??

günaydın kızlar..

öyle canım seninde ikincisi kız olsun ..ne dersin..yeni yeni konuşuyo ya çok komik oluyolar.böcüüüüm benim

bana göre süper olur tabiki :) Allah'ın izniyle şu önümüzdeki bitaneyi hakedelim de biz..

yaren cnm video için başka link atıyorum, diğer izleyemeyen arkadaşlar da buradan bakabilir

Azimli Anne, Video ızle - mySiyaset

sağolasın canım, çok beğendim. çok etkileyici.. bebeğin günlüğü de süperdi alkisalkisalkis

slm kızlar hayırlısı ıse bende mart annesı olacagım
sızın topıkte mısafırım bızden daha kıdemlısınız ya gırıp bır bakayım dedım
bu aradayazdıgınız konu ılgımı çektı
kayınvalıdemın 1 cocugu kız 2.ve3. cocukları erkek
hıcbırısınde bulanmadım
testte yaptırmadım adetlerım duzensızdı
4.5 aylık olana kadar hamıle oldugumu bıle anlamadım
dedi(ıgrenme tıksınme bulanma hiç birsey yok hep hamılelıklerındede karnı çok sivriymiş)
ama su gercekten cıkıyor
hamıle bırıının basına hıssetmırmeden tuz dök bır fıskecık sonra onu takıbe al ılk burnunu ellerse erkek ılk agzını ellerse kız hadı kolay gelsın

slm günaydınlar nasılsınız canlar hayırlı bir hafta sonu diliyorum hepinizi öpüyorum.....

slm günaydınlar nasılsınız canlar hayırlı bir hafta sonu diliyorum hepinizi öpüyorum.....

günaydın canım daha kimse uynamadı galiba pek kimse yok biz iyiz siz nasılsınız bebişinle inşallah iyi bir hafta sonu geçiririz gerçi bundan sonra bütün günlerimiz sağlıklı ve güzel olsun

herkese bendende kocaman birr günaydınnnnnn hepimizin günüde gönlüde süperr olsun bebişlerimiz sağlıkla büyüsün.....

opuyorumnanaktan
günaydın canım daha kimse uynamadı galiba pek kimse yok biz iyiz siz nasılsınız bebişinle inşallah iyi bir hafta sonu geçiririz gerçi bundan sonra bütün günlerimiz sağlıklı ve güzel olsun

amin canım inşallah.bende eşimi yolladım ev işi yaptım .haftada bir anca.gerçi yetiyo zaten.yoruldum şimdi oturdum bakım dedim.kimse yok harbiden .biz iyiz bebişte iyi teyzesi senin minnoş nasıl...

benim minnoşda iyi annesiyle işe geldi çalışıyoruz biz hafta sonuda size özendik valla benim iznim bir gün o da hafta içi

ben de işteyim tüm haftasonu nöbet tutuyoruz.. saçma bişi ama olsun en azından şefimle konuştum ya beni çok koşturmuyo...:)

ben burdayım...
çok keyifsiz bi gün yaa çok sıkılıyorum uykum var...bi an önce eve gitmek istiyorum

hem yeni evli olup, hem de yeni hamile olan var mı aranızda??kendiimi yalnız hissediyorum...bana benzeyen herşeye alışmaya çalışan arkadaş yokmuuu??

anlıyorum seni canım yaşadıklarını ben de yaşadım gerçekten çoooooook zor oluyor.
yeni biriyle aynı evde yaşamaya alış, yeni bir eve alış, yeni sorumluluklara alış, yemek yapmaya evi temizlemeye alış....vs.
böyle uzayıp gidiyor değil mi? bir de hailelik ve hamileliğin verdiği psikoloji herşeyi daha da zorlaştırıyor. bir de anlayışsız bir eşin varsa :mymeka:
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…