iyi akşamlar canlar nasılsınız?
kızlar yazdıklarınıza bayıldım benim sinirler gergin kokular psikolojimi bozdu ağladım ağladım şimdi rahatladım kocişede bağırdım boş yere ah hormonlar ah hep sizin yüzünüzden!!!
sağol cnm sen nasılsın
canım zor biliyorum ama biraz daha sabret, geçecek bunlar ama neticesi güzel zorluklarkocişin de biraz daha sabretsin baba olmak kolay mı
selam canım haklısın ama bazen boşalıyor işte sinirlerlmaz:
öyle canım seninde ikincisi kız olsun ..ne dersin..yeni yeni konuşuyo ya çok komik oluyolar.böcüüüüm benim
yaren cnm video için başka link atıyorum, diğer izleyemeyen arkadaşlar da buradan bakabilir
Azimli Anne, Video ızle - mySiyaset
ya ben o belirtilerin hepsini kendimde gördüm. duyduğum ve kendimde gördüğüm erkek bebek belirtileri
- bebeği sağ tarafta hissettim
- sürekli tatlı yedim,ekşi ve acı hiç yiyemedim.
- cildimde herhangi bi değişiklik olmadı.
- aşırı mide bulantım olmadı.
- bir de alerji oldum(bunu da bi arkaşaşımdan duymuştum, alerji olduysan erkektir diye)
- çin takvimine göre erkek çıktı.
bunlara göre erkek hissediyordum zaten :) ve bende tuttu..
slm günaydınlar nasılsınız canlar hayırlı bir hafta sonu diliyorum hepinizi öpüyorum.....
günaydın canım daha kimse uynamadı galiba pek kimse yok biz iyiz siz nasılsınız bebişinle inşallah iyi bir hafta sonu geçiririz gerçi bundan sonra bütün günlerimiz sağlıklı ve güzel olsun
opuyorumnanaktan
amin canım inşallah.bende eşimi yolladım ev işi yaptım .haftada bir anca.gerçi yetiyo zaten.yoruldum şimdi oturdum bakım dedim.kimse yok harbiden .biz iyiz bebişte iyi teyzesi senin minnoş nasıl...
ben burdayım...
çok keyifsiz bi gün yaa çok sıkılıyorum uykum var...bi an önce eve gitmek istiyorum
sorma güzelim çok sıcak valla 40 derece evde duramıyoz işte zordur işiniz allah yayrdımcınız olsun canımopuyorumnanaktan
hem yeni evli olup, hem de yeni hamile olan var mı aranızda??kendiimi yalnız hissediyorum...bana benzeyen herşeye alışmaya çalışan arkadaş yokmuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?