2010 Şubat Anneleri

Dediğin doğru ya, yeni eve alışmaya çalışıyorum, neresini nasıl temizleyeceğim bu halsizlikle, eşim çok yemek seçiyor ne yapsam beğenmiyor annesi çok iyi yemek yapıyordu ben de alınıyourm..benim yemeklerim mi kötü düyorum.. zaten yemeklerimi ben de begenmez oldum, hamilelikten ağzımın tadı kaçtı, yada evlenince beceriksizleştim... evi çekip çeviremmiyorum herşey yabanci evde.. bütün gün işteyiz halsizlik yorgunluk, sürekli uykum var, eşimle daha yeni evliyiz ama anlayamadik, pek gorusemiyoruz.. morelim bozulluyor bebeişim rahatsiz olacak diye içimi sıkmamaya çalışıyorum.. Eşime iyi davranmaya çalışıyorum ama o da ben sevgilimi geri istiyorummm eşten bişey anlamadık diyor bazen daha da canım sıkılıyor saka da olsa gercek galiba.. nafile ben hep uyuyorum... Allah'tan eşim yine de anlayışlı o kadar sıkıştırmıyor, ev işlerine falan yardim ediyor aman buna da maaşallah!!..
opuyorumnanaktan

Herkese merhaba, nasılsınız arkadaşlar bugün???

günaydın kızlar..

sağolasın canım, çok beğendim. çok etkileyici.. bebeğin günlüğü de süperdi alkisalkisalkis

beğenmene sevindim cnm

senin de bebişin hayırlı olsun cnm, verdiğin bilgi için de sağol

ben burdayım...
çok keyifsiz bi gün yaa çok sıkılıyorum uykum var...bi an önce eve gitmek istiyorum

canım ben de evde olmaktan sıkıldım keşke kendimi dışarı atabilsem mafoldumben

canım üzme kendini herşey zamanla rayına oturur, başlarda bunların olması normal, önceden birbirinizi ne kadar tanıdığınızı sanırsanız sanın evli olarak aynı evde yaşamak bambaşkadır, bu sürece alışamadan hamile kalınca duygularının karışması normal, çünkü kaç yıllık evli ya da eşimizle ne kadar iyi olursak olalım hamilelikte hormonlarımız daha fazla çalıştığı için duygusal gel gitleri hepimiz yaşıyoruz, ama sen canını sıkmamaya ve bugünlerin keyfini çıkarmaya çalış cnm, bak ne mutlu ki senelerce beklemek zorunda kalmadan Rabbim sana bebişini göndermiş,

of bende evde oturmaktan bıktım evimden tiksindim artık evden çıkmak istiyorum normal yaşantıma geri dönmek istiuorum yavrum sağlıkla bir doğsun bugünlerin acısını çıkarıcam..........

of bende evde oturmaktan bıktım evimden tiksindim artık evden çıkmak istiyorum normal yaşantıma geri dönmek istiuorum yavrum sağlıkla bir doğsun bugünlerin acısını çıkarıcam..........

inşallah cnm, şu yaramazları sağlıkla bi kucaklayalım da hayırlısıyla, inan başka sebepten bu kadar yatmam gerekse yatmazdım, çıkar sıcaklara rağmen dışarda gezerdim ama şimdi, bebişime bişey olmasın diye katlanmaya çalışıyorum, gerçi eylülde işbaşı yapacağım ama o zaman ne durumda olurum bilemem artık kafamçokkarıştı

evdekiler evden iştekiler işten sıkılmış durumda. bu hep böyle olmuştur zaten hep kim de ne yoksa onu ister :))benimde acayip uykum varrr masada sızıp kalıcam sanki şimdi bugün akşam olur mu??(

kızlar size bişiy sorucam bana cvp vermenizi rica ediyorum burdaki herkesin fikri ve yaşadıkları önemli benimiçin
bilmiyorum nasıl karşılanır bu durumum ama yinede sorucam ya( samimiyetinize dayanarak
hamilelik dönemim başladığından beri cinsel hayattan nefret eder oldum kociş allah tan anlayışlı ama. sanki ona karşıda kendimi mahcup hissediyorum dr bi tehlikesi yok dedi ama ben söyleyemedim benim sıkıntım şu die. sizce ne yapmalıyım sizlerdede oluyomu yada oldu mu?

evdekiler evden iştekiler işten sıkılmış durumda. bu hep böyle olmuştur zaten hep kim de ne yoksa onu ister :))benimde acayip uykum varrr masada sızıp kalıcam sanki şimdi bugün akşam olur mu??(

canım ben normalde çalışıyorum ama düşük riskim olduğu için raporluyum ve mümkün olduğunca yataktan kalkmamam gerekiyor. gurbette olduğum için yanımda da kimsem yok, bütün gün evde tek başımayım ancak eşim de görevşnden dolayı hergün aynı saatte gelemiyor, böyle olunca kim evde olmaktan menmun olur ki, sağolsun iyi bir komşum var arada uğruyor o kadar, mesleğe başladığımdan beri ne doğru dürüst izinlerimi kullanmışımdır ne de zorunlu haller dışında rapor almışımdır, böyle olunca evde durmak bana göre değil, üstelik dışarı da çıkamıyorum mafoldumben

eğer ki söz konusu olan bebişim olmasa bu kadar duramazdım

canım bizde zaten dr. tarafından yasaklıyız düşük riskinden dolayı, ama sizde öyle bir risk yok ise tammen size kalmış bir durum, haa bi de şu var hamilelikte normal olan hiçbirşey aramamak lazım bence, eğer istemiyorsan kendini zorlama ilk 3 aysa ve son üç ayda böyle şeyler hissedilebileceğini okumuştum bi yerde

normaldir bende 3 ay oldu neredeyse tık yok ve son 1 aydır zavallı kocişim salonda yatıyor kokuyo diye yanıma istemiyorum inşallah zamanla düzelir yoksa halleri perişan..

slm hanımlar nasılsınız iyi haftasonları

canım bu gayet normal hamilelikte çoğu bayan isteksiz olurmuş cinsellikten.bizede yasaktı düşük riskinden ama yavaş yavaş aşıyoruz yasakları.istemesende eşinide düşün bence.:kedi:

evet Allah'a şükürler olsun ben de onu düşündükçe seviniyorum.. fikre alıştım, şimdi de hemen doğsun istiyorum:)))

canım çok geçmiş olsun sana allah yardımcın olsun (tehlike için) haklısın tabiki evde durmak hele birde yalnız başına çok zorrr bende çalışırken evde olsam hep yatsam diorum evdeykende keşke çalışsam bi işim olsa diyorum onu demek istemiştim zorunlu yatmak tabiki kolay değil
diğer konudada benden kaynaklanan bi arıza bebişimizle ilgili bi risk yok aslında ama bilmiyorum belkide dediğin gibi ilk 3 ay normaldir yoksa kociş isyanlara filan giriceksırnaşık şey

normaldir bende 3 ay oldu neredeyse tık yok ve son 1 aydır zavallı kocişim salonda yatıyor kokuyo diye yanıma istemiyorum inşallah zamanla düzelir yoksa halleri perişan..

bende sadece bende var die korkmuştum kimseyede bunu soramadım konuşma fırsatı olmadı kimseyle sizlere sormak istedim saolun...

nabersiniz kızlar dicem ama herkes aynı heralde ben hala bunalımdayım of maaşda alamadık yine boşuna bekliyoz çıkıp gidicem birazdan çok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…