2010 Şubat Anneleri

nabersiniz kızlar dicem ama herkes aynı heralde ben hala bunalımdayım of maaşda alamadık yine boşuna bekliyoz çıkıp gidicem birazdan çok sinirliyim

canım ya çok büyük sıkıntı evet çalışıp karşılığını alamamak ama bu kadar sıkmamalısın canını bebiş için aynı sorun heryerde var inan ayın 10da almamız gerekirken bizdede hala tık yok ama çıkıp gitmek çözüm değil bu hamiş halimizle başka iş bulmamızda çok zor sabret azıcık daha....

slm kızlar geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bugün dr gittim şükür herşey yolunda ama bende kan şekeri sınırdaymış offf zaten birşey yiyemiyordum dr bir çok şeyi yasakladı meyveyi bile az yiceksin dedi.anlıyacağınız ben hamileliğin tadını çıkarıp herşeyden istediğim kadar yiyemeyeceğim.:1no2:

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET.BENDE DİYET YAPIYOM AMA HAMİLEL HAMİLE HİÇ ÇEKİLMİYO.BEBİŞİ GÖRDÜN MÜ NASIL MİNNOŞ.zemuszemus

geçmiş olsun kan şekeri inip çıkıo die biliyorum çok takılma bi süre sonra yoluna girer inş. dikkat et kendine opuyorumnanaktan

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET.BENDE DİYET YAPIYOM AMA HAMİLEL HAMİLE HİÇ ÇEKİLMİYO.BEBİŞİ GÖRDÜN MÜ NASIL MİNNOŞ.zemuszemus

cnm dr dan randevu bulamadım çok yoğundu araya sıkıştırdım sadece kendimi çok azıcık görebildim o da yalvardım öyle diğer hastalar kızıcak bana vurucaklar beni dedi.uyuyor gibiydi bacak bacak üstüne atmış yangelip yatıodukaydirigubbakcemile3haftaya tekrar randevu aldım sanırım ikili test için çağırdı cnm.hamurişini yasakladı ona üzüldüm cnm birteksabahları lokum çekiyordu.iyi oluodu.aman zor walla cnm ya diyet yapmak.

geçmiş olsun kan şekeri inip çıkıo die biliyorum çok takılma bi süre sonra yoluna girer inş. dikkat et kendine opuyorumnanaktan

saol cnm ama hamilelik ilerledikçe artma riski oluyormuş açlıkta toklukta sınırda zararlı bir durummuş dr ciddi birşekilde şekerinin çıkmasını istemiyorum çok dikkat ediceksin dedi yemicez artık napalım miniğim sağlıklı olsunda.:CüvCüv:

ZOR TABİ BE YA HAMİLELİKTE BİLE ŞIMARAMIYOZ.AY YERİM BEN BACAK BACAK ÜSTÜNEDE ATMIŞ OH KEYFE BAK

ZOR TABİ BE YA HAMİLELİKTE BİLE ŞIMARAMIYOZ.AY YERİM BEN BACAK BACAK ÜSTÜNEDE ATMIŞ OH KEYFE BAK

yaa teyzesi pek keyfimize düşkünüz eşimin çok hoşuna gitti yatış şekli seninde gitmene az kaldı yanlış hatırlamıyorsam bakalım seninki neler yapıo

selam kızlar,
aman canlarım hamilelikte şekere çok dikkat edin, abimin eşinde de hamilelikte çıkmıştı sanırım o pek dikkat etmedi galiba, ve şimdi sürekli şeker ilacı kullanıyor, babam da şeker hastası olduğu için ne demek olduğunu çok iyi bilirim, en önemli şey perhize dikkat etmek, hamile olduğunuz için canınız çok çektiği zaman az olmak kaydıyla tadına bakın ama dozu da kaçırmayın, inşallah tekrar yükselmez canlarım,

arya canım gebelik çizelgenin ayarını pregnancy due date yazan kısımdan ayarlarsan problem çözülür,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…