nabersiniz kızlar dicem ama herkes aynı heralde ben hala bunalımdayım of maaşda alamadık yine boşuna bekliyoz çıkıp gidicem birazdan çok sinirliyim
slm kızlar geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bugün dr gittim şükür herşey yolunda ama bende kan şekeri sınırdaymış offf zaten birşey yiyemiyordum dr bir çok şeyi yasakladı meyveyi bile az yiceksin dedi.anlıyacağınız ben hamileliğin tadını çıkarıp herşeyden istediğim kadar yiyemeyeceğim.:1no2:
slm kızlar geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bugün dr gittim şükür herşey yolunda ama bende kan şekeri sınırdaymış offf zaten birşey yiyemiyordum dr bir çok şeyi yasakladı meyveyi bile az yiceksin dedi.anlıyacağınız ben hamileliğin tadını çıkarıp herşeyden istediğim kadar yiyemeyeceğim.:1no2:
CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET.BENDE DİYET YAPIYOM AMA HAMİLEL HAMİLE HİÇ ÇEKİLMİYO.BEBİŞİ GÖRDÜN MÜ NASIL MİNNOŞ.zemuszemus
geçmiş olsun kan şekeri inip çıkıo die biliyorum çok takılma bi süre sonra yoluna girer inş. dikkat et kendine opuyorumnanaktan
cnm dr dan randevu bulamadım çok yoğundu araya sıkıştırdım sadece kendimi çok azıcık görebildim o da yalvardım öyle diğer hastalar kızıcak bana vurucaklar beni dedi.uyuyor gibiydi bacak bacak üstüne atmış yangelip yatıodukaydirigubbakcemile3haftaya tekrar randevu aldım sanırım ikili test için çağırdı cnm.hamurişini yasakladı ona üzüldüm cnm birteksabahları lokum çekiyordu.iyi oluodu.aman zor walla cnm ya diyet yapmak.
Arya sen 9+4 mÜsÜn takvİmİnde Öle yazıyo
ZOR TABİ BE YA HAMİLELİKTE BİLE ŞIMARAMIYOZ.AY YERİM BEN BACAK BACAK ÜSTÜNEDE ATMIŞ OH KEYFE BAK
Kan Şekerİ yÜksekmİ dÜŞÜk mÜ Çıktı
VAR CANIM YA 2 HAFTA DAHA ARAMIZDA 1 GÜN VAR DEMEKKİzemuszemus
benimde şekerim yüksek çıktı bakalım dr.a gidince ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?