2010 Şubat Anneleri

canım buralardayım da eşim gündüz evdeydi o yüzden ara ara girebildim,

haftasonu sessizliği sanırım herkes ailesiyle zaman geçiriyor galiba

doğru söylüyorsun cnm ama bana bir çizelge vermedi diyet listesi filan o yüzden ne kendimce dikkat etmeye çalışıyorum.bu arada takvimi düzeltmeye çalıştım dediğin yerden ama olmadı cnm

hulen cnm gerçekten de senin girdiğin saatlerde fazla denk gelemiyoruz ama sen de en azından durumu yaz cnm, seni merak ediyoruz ve iyi haberlerini almak isteriz

canım benim çok sağol. tam iyiyim derken yeniden bulantılar- kusmalar artıyor ve yine kilo veriyorum. ben ne kadar kötü olsam da miniğim bi o kadar iyi çok şükür. şu an 11+2 olduk ve çarşamba doktor kontrolümüz vardı. 36.7 mm olmuş. kolları ve bacakları öyle güzel hareket ediyordu ki dayanamadığım buantı ve kusmaları 9 ay çekmeye değer olduğunu düşündüm :)
3 hafta sonra ikili test için çağırdı doktor. hayırlısıyla ondan da hayırlı haberler alırız inş.

senin ne kadar oldu? rahat mı hamileliğin?

görüşmek üzere a.s.

Slm kızlar nasılsınız ?
Ben sizi biraz yorgun bitkin gördüm aaaa toparlanın birazcık .Bebeklerimizde etkileniyor üzüntüden sıkıntıdan.Onları üzmeyelim onlar için mutlu olmaya çalışalım.
Benden bomba gibi haberler size :)
Kanamalarım oldu doktora gittim.Allaha şükür bebeğim çok sağlıklıymış .Sadece stres sıcak ve yorgunluktan dolayı kanamarım olmuş. Bebeğim kıpır kıpırdı maşallah kalp atışlarını yine duydum allahım ömür boyu öyle saglıkla atsın yavrumun kalbi. Ense kalınlıgı normal miş. Herşeyi çok güzel gelişmiş maşallah .Anne zayıf ama bebek güzel gelişmiş maşallah göbeği bile var dedi doktorumuz. Gerçekten de öyle kızlar maşşallah bebeğiminin kocaman göbüşü var.Elleri ayakları herşeyi gelişmiş .Onu öyle sağlıklı görünce öyle cok sevindimki .:sm_cool:

Aaaaa İLK CİNSİYET HABERİ BENDEN. hihoyyythihoyyyt

Bebebğimin cinsiyetini de söyledi doktor .
Bebeğim % 70 ERKEK dedi. :dance: :dance:
Pipisini gördük kaydirigubbakcemile3
1 ay sonra tekrar kontrolüm var 2 li test e gerek görmedi gayet saglıklı eksiği kusuru yok maşşallah dedi . 3 lü testim olacak 1 ay sonra .

Eeee Kızlar sizlerde varmı cinsiyet haberleri falan.

hayırlı olsun canım maaşallah bebişine bizlerde bakalım yavaş yavaş veririz artık cinsiyet haberlerini bizim her ikisinede ihtiyacımız olduğu için rabbim hangisi hayırlısıysa onu versin inşallah

hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. kaçıncı haftadasın? erken belli oldu galiba.

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.hihoyyyt

günaydın kızlarr size bişey sorucam cevaplarsanız sevinirim
daha öncede kanamam olmuştu bugün tekrar oldu ( bu durum beni çok üzüyo aranızda benim haftamda olup da kanaması olan var mı? çok uzun ve yoğun olmayan bir kanama ama ne olursa olsun kanama (

gözün aydın canım

ghünaydın canım benim 5 haftada olmuştu progestan verdi bi daha olmadı bence doktora görün için rahat etsin..opuyorumnanaktan

günaydın kızlr nasılsınız.?güzel bir pazare geçirin inşallah.burası çoooooooooook sıcak 40 derece ya bayilecemmmmmmmmmmmmmmm.öptüm hepinizi..

mrb şubat anneleri nasılsınz canlar nasıl gidiyor?benim bugün tam 10 haftalık oldu nette bazı testlerde 11 haftalık çıkıyo bende anlamadım doktorumun hesabına göre 10 haftalık şuan bebişim.kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsn kendinizi yormayın derim dikkat!!!bayanlar benim sizlere bir sorum olacak eşinizle ilişki durumunuz hakkında bir şey dedimi doktorunuz benim doktorum hiç bir şey demedi her zamanki gibi diyo aklıma takıldı ama yinede ben dikkat etmeye çalışıyorum sizler ne durumdasınz hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın...

benim de bu konuda ben de hamileyim kısmında topiğim bile var doktorlar 1 hafta fazla diyor SAT a göre 8+4...ben de artık kendime yeni adet tarihi belirledim ona gore ortadan sayıyorum e ne yapayım..fisfisfis

kızlar herkese slmm pazar pazar çalışıyoruz biz bebişimlşe (( var mı başka işyerinde olan
hepinize iyi pazarlar öpüyorum sizi..

günaydın kızlr nasılsınız.?güzel bir pazare geçirin inşallah.burası çoooooooooook sıcak 40 derece ya bayilecemmmmmmmmmmmmmmm.öptüm hepinizi..

burasıda çooook sıcak buharlaştık nerdeyse bizde:)))

burda herkes iyi gibi şuan sen nasılsın ? bizim için herşey normal bi tehlike yok devam dedi:kedi: düşük tehlikesi olmadıktan sonra bir tehlike yok görmüyorlar ama dr una sormalısın bence genelde bizler sormayınca onlar söylemiyorlar

kızlar herkese slmm pazar pazar çalışıyoruz biz bebişimlşe (( var mı başka işyerinde olan
hepinize iyi pazarlar öpüyorum sizi..
biz de işyerindeyiz!! berbat birşey pazar pazar... uyumak istiyorum ama evde olsaydım da ev işleri ve pazar alışverişi yapmam gerekecekti gene uyuyamayacaktım...:umursamaz:

biz de işyerindeyiz!! berbat birşey pazar pazar... uyumak istiyorum ama evde olsaydım da ev işleri ve pazar alışverişi yapmam gerekecekti gene uyuyamayacaktım...:umursamaz:

doru diosun aslında ama yinede psikolojikmen rahat olurduk heralde normalde benim nöbetim değildi o yüzden çok zor gelio. geçen hafta çalış, bu hafta çalış, haftayada çalışkafamçokkarıştı offff yaa evimi nerdeyse kurtlar bascekkk:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…