2010 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım maaşallah bebişine bizlerde bakalım yavaş yavaş veririz artık cinsiyet haberlerini bizim her ikisinede ihtiyacımız olduğu için rabbim hangisi hayırlısıysa onu versin inşallah

Saol canm .Bizimde her ikisinede ihtiyacımız var saglıklı olsuın kız erkek farketmez tabikide . Benimde ilk bebeğim.:)

hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. kaçıncı haftadasın? erken belli oldu galiba.

Saol canm amin inşallah . 12. haftamdayım. Ama doktorum 3. ayda belli olmaya başlar demişti. Nitekimde öyle oldu.

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.hihoyyyt

Amin canm inşallah hepimizi.

gözün aydın canım

Saol canm .

kızlar herkese slmm pazar pazar çalışıyoruz biz bebişimlşe (( var mı başka işyerinde olan
hepinize iyi pazarlar öpüyorum sizi..

Bende pazar pazar çalışan hatta özel tatil günü bilmeyenlerdenim.Kendi iş yerin olunca mecbur duruyorsun.

Canım sen yine dikkat et bazı doktorlar yasaklar koyuyor bazıları da aynı akışında devam etsin diyor .En iyisi doktoro sor.

herne kadar güzel olmasada, bugün çalışan birisi daha olması beni bunalımdan çıkardı:))) kendi işinizse rahatsındır heralde dimi? ne üzerine işiniz yorucumu ?

herne kadar güzel olmasada, bugün çalışan birisi daha olması beni bunalımdan çıkardı:))) kendi işinizse rahatsındır heralde dimi? ne üzerine işiniz yorucumu ?

kaydirigubbakcemile3 Tabi canm kendi işinde insan rahat olur. Hiç bir şeyime karışan eden yok .
İnternet cafem var canm .Yorucu yanı sabah 7:30 aksam 1:00 olması .Çocuk sesleri kavgaları :) Biraz başımız ağrıyor ama yinede şükür olsun.

anladım canım tabi zor aslında allah bol ve hayırlı işler versinnn bebişlerimiz için çalışmamaız lazım:dance:

mrb bayanlar yeni öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim hamileliğiniz boyunca çokça hurma yiyin o kadar yararlıymışki hertürlü vitamin ve bebeği besleyici her sey varmış içinde ayrıca normal doğumu düşünenler hurma doğumu kolaylaştırıyormuş demedi demeyin....

Doğum kolaylaştırıcı : Rahim adalesini kuvvetlendirir. Bu özellik doğumu kolaylaştırır. Hurma macununa 1/3'ü kadar defne tohumu öğütülüp karıştırılarak, doğuma l hafta kala yenmeye de­vam edilirse. Doğum ağrısız ve çok kolay olur. Bebeğin büyümesini sağlayıcı : Hurmada potasyum miktarı bol olduğu için bebeğin gelişmesi­ni, gürbüzleşmesini, hasta olmamasını sağlar. Hurmadaki potasyum oranı, bebeğim beslensin di­ye ilk akla gelen çikita muzundan 2.5 kat daha fazla. Hurmanın muz gibi hazmı da zor değildir.
Loğusa Gıdası-bebek maması : Resûlûllah (s.a.v.) Efendimiz - "Kadınlarınıza loğusa döne­minde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIR­BAŞLI olur. Çünkü hurma Hz. Meryem'in loğusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem vali­demize Allah (c.c.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (loğusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (c.c.) Onu Meryem’e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir. (alıntıdır)

anladım canım tabi zor aslında allah bol ve hayırlı işler versinnn bebişlerimiz için çalışmamaız lazım:dance:

Evet canm . Sırf onlar için onların iyilikleri için daha fazla çalışmalıyız.

Aaaa canm ne kadar güzel bir bilgi bu cok teşekkürler biizimle paylaştıgın için.Ramazanda geliyor bol bol hurma bulabiliriz.

nbatur sağol canım paylaşımın için banada bi tanıdığım söylemşiti hurma ye çok faydalı diye ama çarşıda aklıma gelmiyo almak ramazan ayından sonra alışkanlık olur galiba

arkadaslar bende bır hadısı serıfte okumustum hurmayı bol yemek cocugun ahlakını guzellestırırmıs.bu arada yusuf suresı ve meryem suresıde yavrularımızı guzellestırırmıs.Meryem suresı ve ınsırah suresıde dogumu kolaylastırırmıs kaydirigubbakcemile2

kızlar sormayı unuttum bebısının kıpırtılarını hısseden varmı?Ben cok sukur hıssedıyorum pıtır pıtır vuruyo arada kuzum:CüvCüv:

mrb canım, pazar pazar çalışıyorsun: allah kolaylık versin. biz senle aynı hafta ve gündeyiz( 11+2) bulantıların ve kuzmaların ne alemde? bi de ikili testin ne zaman yapılacak bi bilgin var mı? benim 14. haftada yapılacakmış.

kızlar mrb benim dişim ağırmaya başladı hafif hafif. şimdilik çok dayanılmaz değil ama artarsa ne yapacağımı düşünüyorum. hamilelikte diş çekiliyor mu bilen var mı ?

kızlar sormayı unuttum bebısının kıpırtılarını hısseden varmı?Ben cok sukur hıssedıyorum pıtır pıtır vuruyo arada kuzum:CüvCüv:

ne güzel bende daha tık yok senin ne kadarlık canım.en son adet tarihi 10 mayıs olan varmı aramızda....

kızlar 3. aydan sonra bulantılar azalır diyordu herkes ama ben her geçen gün kötüyüm gündüz bulantının dişinda geceleri de kusmadan yatmaz oldum çok zor durumdayım

günaydın kızlar,

iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum. bugün ikili test sonuçlarımı öğreneceğim, inş hepimizim sonuçları iyi çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…