hayırlı olsun canım maaşallah bebişine bizlerde bakalım yavaş yavaş veririz artık cinsiyet haberlerini bizim her ikisinede ihtiyacımız olduğu için rabbim hangisi hayırlısıysa onu versin inşallah
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. kaçıncı haftadasın? erken belli oldu galiba.
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.hihoyyyt
gözün aydın canım
kızlar herkese slmm pazar pazar çalışıyoruz biz bebişimlşe(( var mı başka işyerinde olan
hepinize iyi pazarlar öpüyorum sizi..
mrb şubat anneleri nasılsınz canlar nasıl gidiyor?benim bugün tam 10 haftalık oldu nette bazı testlerde 11 haftalık çıkıyo bende anlamadım doktorumun hesabına göre 10 haftalık şuan bebişim.kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsn kendinizi yormayın derim dikkat!!!bayanlar benim sizlere bir sorum olacak eşinizle ilişki durumunuz hakkında bir şey dedimi doktorunuz benim doktorum hiç bir şey demedi her zamanki gibi diyo aklıma takıldı ama yinede ben dikkat etmeye çalışıyorum sizler ne durumdasınz hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın...
herne kadar güzel olmasada, bugün çalışan birisi daha olması beni bunalımdan çıkardı:))) kendi işinizse rahatsındır heralde dimi? ne üzerine işiniz yorucumu ?
kaydirigubbakcemile3 Tabi canm kendi işinde insan rahat olur. Hiç bir şeyime karışan eden yok .
İnternet cafem var canm .Yorucu yanı sabah 7:30 aksam 1:00 olması .Çocuk sesleri kavgaları :) Biraz başımız ağrıyor ama yinede şükür olsun.
anladım canım tabi zor aslında allah bol ve hayırlı işler versinnn bebişlerimiz için çalışmamaız lazım:dance:
mrb bayanlar yeni öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim hamileliğiniz boyunca çokça hurma yiyin o kadar yararlıymışki hertürlü vitamin ve bebeği besleyici her sey varmış içinde ayrıca normal doğumu düşünenler hurma doğumu kolaylaştırıyormuş demedi demeyin....
Doğum kolaylaştırıcı : Rahim adalesini kuvvetlendirir. Bu özellik doğumu kolaylaştırır. Hurma macununa 1/3'ü kadar defne tohumu öğütülüp karıştırılarak, doğuma l hafta kala yenmeye deVİRÜS!vam edilirse. Doğum ağrısız ve çok kolay olur. Bebeğin büyümesini sağlayıcı : Hurmada potasyum miktarı bol olduğu için bebeğin gelişmesiVİRÜS!ni, gürbüzleşmesini, hasta olmamasını sağlar. Hurmadaki potasyum oranı, bebeğim beslensin diVİRÜS!ye ilk akla gelen çikita muzundan 2.5 kat daha fazla. Hurmanın muz gibi hazmı da zor değildir.
Loğusa Gıdası-bebek maması : Resûlûllah (s.a.v.) Efendimiz - "Kadınlarınıza loğusa döneVİRÜS!minde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIRVİRÜS!BAŞLI olur. Çünkü hurma Hz. Meryem'in loğusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem valiVİRÜS!demize Allah (c.c.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (loğusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (c.c.) Onu Meryem’e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir. (alıntıdır)
doru diosun aslında ama yinede psikolojikmen rahat olurduk heralde normalde benim nöbetim değildi o yüzden çok zor gelio. geçen hafta çalış, bu hafta çalış, haftayada çalışkafamçokkarıştı offff yaa evimi nerdeyse kurtlar bascekkk:)))))
kızlar sormayı unuttum bebısının kıpırtılarını hısseden varmı?Ben cok sukur hıssedıyorum pıtır pıtır vuruyo arada kuzum:CüvCüv:
kızlar sormayı unuttum bebısının kıpırtılarını hısseden varmı?Ben cok sukur hıssedıyorum pıtır pıtır vuruyo arada kuzum:CüvCüv:
slm kızlar günaydın nasılsınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?