günaydın kızlar,
iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum. bugün ikili test sonuçlarımı öğreneceğim, inş hepimizim sonuçları iyi çıkar..
iyim canım sağol.geçmiş olsun inşallah geçergünaydın cnm ben bulantılarla uğraşıyorum dn geceden beri.sen nasılsın?
günaydın kızlar,
iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum. bugün ikili test sonuçlarımı öğreneceğim, inş hepimizim sonuçları iyi çıkar..
kızlar günaydın herkez iyidir inşallah geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım yeni hamişler var hayırlı olsun bebişleri...sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim... onun dışında herkes iyidir umarım kötü haberler duymaya takatim yok.. iyi olun ne olur...
kızlar ben hiç iyi değilim ya bu bulantı hayatımı zehretti dışarı çıkamıyorum yemek yiyemiyorum ... yemesem bulanıyorum çıkarıyorum yesem daha çok çıkarıyorum valla ağlıycam sinirimden... çarş günü doktora gittiğimde söyliycem buna bi çözüm bulsun insanlıktan çıktım ya.. 9 ay uyuturmu beni napar bilmiyorum ama dayanamıyorum artık.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar günaydın herkez iyidir inşallah geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım yeni hamişler var hayırlı olsun bebişleri...sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim... onun dışında herkes iyidir umarım kötü haberler duymaya takatim yok.. iyi olun ne olur...
kızlar ben hiç iyi değilim ya bu bulantı hayatımı zehretti dışarı çıkamıyorum yemek yiyemiyorum ... yemesem bulanıyorum çıkarıyorum yesem daha çok çıkarıyorum valla ağlıycam sinirimden... çarş günü doktora gittiğimde söyliycem buna bi çözüm bulsun insanlıktan çıktım ya.. 9 ay uyuturmu beni napar bilmiyorum ama dayanamıyorum artık.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mrb canım, pazar pazar çalışıyorsun: allah kolaylık versin. biz senle aynı hafta ve gündeyiz( 11+2) bulantıların ve kuzmaların ne alemde? bi de ikili testin ne zaman yapılacak bi bilgin var mı? benim 14. haftada yapılacakmış.
sağolun kızlar ama bunun geçiceği yok sanırım ben 3 ayı geçtim zaten 13. haftamın sonuna geldim 2 gün sonra 14. hafta daha ne kadar dayanıcam bi bilsem dışarı çıkıyorum alışveriş merkezine gidiyorum serin olur iyi gelir diye yok lavabodan burnumu uzatamıyorum ya kendimi iğrenç hissediyorum.... sürekli çıkaran bi tip zaten kusmaktan nefret ederdim alsana kusma...
sağolun kızlar ama bunun geçiceği yok sanırım ben 3 ayı geçtim zaten 13. haftamın sonuna geldim 2 gün sonra 14. hafta daha ne kadar dayanıcam bi bilsem dışarı çıkıyorum alışveriş merkezine gidiyorum serin olur iyi gelir diye yok lavabodan burnumu uzatamıyorum ya kendimi iğrenç hissediyorum.... sürekli çıkaran bi tip zaten kusmaktan nefret ederdim alsana kusma...
ben de sakız çiğniyorum, soğuk su içiyorum, meyve falan atıştırıyorum midemi boş bırakmamaya calisiyorum ama olmuyor sabahtan aksama eger uyumuyorsam hep midem bulanıyor.. şimdiye kadar 1 kez çıkardım onun dışında sürekli bulanıyorum son iki gundur dunya da donuyor aksam 8 de yattim sabah 7 ye kadar uyudum.. hep yorgunum.. sizde de boyle oluyormu bilmiyorum uyurken hiçbişii hissetmiyorum ya iyi geliyor.. eşimle de pek gorusemiyoruz... daha bi çzöüm bulamadım açıkçası bu hep boyle mi gidecek acaba??ahh evet ya sen geçmişsinde 3 ayı filan ama.. allah'ım kurtarsın seni bu işkenceden. ben sakız çiğniyorum kızlar. midem bulanmaya başlayacakken atıyorum bi tane(tropik karnaval) kusmayıda bulantıyıda engelliyor bence deneyin derim
sanırım cevap yazıcak kimse yok sağolun vallaaa(((8
kızlar ikili test sonuçlarınız ne zaman belli olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?